miercuri, 20 martie 2013

Premii, daruri si felicitari...

 Buna:)

Articolul acesta urma sa fie fara cuvinte dar aseara in timp ce il redactam am dat peste niste "ninsoare" si nu am rezistat.

Dar cum tot fusese programat astazi, am zis sa il public totusi. Si... sa va spun si doua vorbe:D.. hihi.

In primul rand multumesc Cristinei (BanaDesigns) pentru martisoarele frumoase pe care mi le-a trimis (le-am castigat la un giveaway dragut organizat pe CDB'S Handmade Mall ). Imi plac tare mult, sunt foarte finute si micute:D! Si, bineinteles pentru modul elegant in care le-am primit - cutiute, felicitare... muuuulta atentie si drag pentru lucrul de mana!
Pentru ca am participat la concursul de tutoriale (martisoare) am primit si o punguta cu materiale (furnituri) care imi plac tare mult. Si am profitat sa imi comand si margelute japoneze care sunt miiiiiici si perfecte, cehesti si nu numai. Am eu un proiect pe care sper sa il finalizez pana in vara:).




Alina m-a surprins cu un cadou delicat marca Savolline - multe multe galbenele, multumesc! Dar si cu o felicitare martisor la inceput de martie:


Colega mea de felicitare calatoare (editia a doua organizata de provocari verzi -Ultimii fulgi) a fost de data aceasta Vali si mai jos puteti admira felicitarea ei:



Voi incheia cu un fragment din textul primit pe mail de la Claudia - este cu copyright, dar am acceptul autoarei de a pune un fragment, preferatul meu din text:
Va multumesc! :)
ps: si primavara abia a inceput... deci mai urmeaza:D

2 comments :

Angi spunea... [Raspunde]

Frumoase premii si cadouri ai primit. La un concurs,am castigat si eu un scaun pentru masina, pentru copii si nu mi l-au trimis de la inceputul lunii pana acum. ( Un Bebe Tex la un giveaway pe File de poveste)Mai sunt si pacaleli.Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
ohhh la mine nu a ajuns un pandantiv fain de plastic nebun si eram asa curioasa cum arata:)). dar nu din cauza autoarei.

si... inca sper sa primesc niste stampile castigate de curand. sunt cu zane .. tare mi-ar placea:).

:D din fericire (in afara de 1 exceptie) tot ce am trimis eu a ajuns. yuppy!

Sper sa ti-l trimita pana la urma. Sa intrebi la posta totusi:)

Trimiteți un comentariu