marți, 22 octombrie 2013

Amintiri din copilarie - Semn de carte

 Buna:)

In copilaria mea, orele de lucru manual erau preferatele copiilor. Aveam un caiet in care lipeam diverse modele si scriam despre ele. Ah... mi-as dori sa mai existe caietele mele sa vi le arat si voua :D.

Apoi nu stiu cine a venit cu ideea ca lucrul manual e "demodat", "nefolositor"... si a disparut. Din pacate. Acum se redescopera de pe la altii... ca handmade. Si e adoptat la loc de cinste. Dar.. dincolo de handmade si o gramada de tehnici pe care le stiam mai mult sau mai putin sub alte denumiri si prezentari... a existat, exista si va exista pentru si prin unii dintre noi: lucrul de mana, lucrul manual... sau educatia tehnologica (dupa cum isi schimbase denumirea prin 94-95...).

Acest semn de carte il am de... nu mai stiu nici eu cand. As spune ca e din clasele 1-3 :). Din perioada aceea frumoasa cand faceam si sezatori! :D Desi am vagi amintiri si despre gradinita... hmmm. Oricum vine de departe :).
Sa nu uitam !

2 comments :

DaNuTzA spunea... [Raspunde]

Pe vreme Mea hihi se numea ora de atelier! Ce frumos era! La ora de atelier invatam sa si gatim,pe langa crosetat,tricotat si cusut la masina. Primul salam de biscuiti la ora de atelier l-am facut!

copilarim spunea... [Raspunde]

@DaNuTzA cred ca am prins si ora de atelier:)).
Nu am apucat sa cos la masina:(. De gatit am facut ceva asemanator cu salamul de biscuiti;)

Super era!!:D

Trimiteți un comentariu