marți, 15 octombrie 2013

Bratara "Rosia Montana"

Buna:)!

In septembrie m-am alaturat acestei frumoase intiative Cu mainile noastre salvam Rosia Montana. Ca un facut greu m-am mai miscat in ultima perioada in zona creativa si... urmeaza tot asa putin timp alocat creatiei:). Dar noi sa fim sanatosi! Si d efacut le facem pe toate, cu intelegere si drag.

Am terminat prima donatie - una dintre cele doua bratari din imagine (cealalta o pastrez pentru ca imi place tare tare mult). Ma gandesc ca poate voi mai face una - doua, daca sunt doritori insa numai in limita timpului si materialelor disponibile.

Bratara este formata din doua parti - in culorile Rosiei, parti lucrate individual cu croseta. Modelul imi apartine, evident - inca un motiv pentru care ma misc mai greu:D, pana ma hotarasc si il gasesc pe model .. dureaza.

Accesoriul este un fel de manuta aurita ( face parte dintr-un premiu primit de la Cristina - Beadboutique CDB) si mi s-au parut ffffoarte potrivite. Si nu cred ca mai am... :))
Sistemul de prindere este crosetat si ma gandesc sa incerc si alte nuante cand voi avea timp! 
Ma intorc la lucru! Probabil pe la inceputul lui noiembrie voi reusi sa termin si eu ce vreau sa donez si va anunt - poate cineva este doritor si i le dau direct, urmand ca banutii sa fie donati unde hotarasc organizatoarele initiativei, le voi intreba, desigur!

Cum va place bratara?:P


4 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Iuuuui ce frumoasa este...cand ai timp..ar merge si un colier...

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet initial asta aveam in gand dar.. timpul :P. Mi-ar placea insa sa imi iau un tricotin pentru snururi mai lungi- sa le fac combinate :D
Ma bucur ca iti place :P

AA spunea... [Raspunde]

E frumoasa foc! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru merci!! Ma bucur ca iti place:P!

Trimiteți un comentariu