sâmbătă, 12 octombrie 2013

Goblen - "Doamna si catelul"

Salutare!! 

Joi va aratam o imagine cu goblenul in lucru.... 
Ei bine... l-am terminat. Asa ca astazi va arat cateva imagini cu el gata. Si... bineinteles povestesc cate ceva despre aceasta experienta :D.

Goblenul mi l-a luat Ralu - cand lucram la cutiuta interbelica. Dar nu mergea deloc pentru cutiile disponibile plus ca pe mine ma ducea cu gandul la vremuri ceva mai vechi de intebelic.

Nu am rezistat insa si m-am apucat sa lucrez. Setul acesta a continut imaginea printata pe panza (printata stramb - de unde si liniile negre laterale "decalate"- la chestia asta m-am cam necajit, dar oricum am in plan sa il inramez intr-un anume fel care le ascunde; poate nici nu trebuia sa mai lucrez conturul, oricum pe al doilea cel din exterior l-am ignorat complet. haha) si ata. Negru a fost mai la limita, dar albastru mi-a ramas ceva ceva:D).

Eu nu am gherghef - trebuie sa imi iau. Cu toate acestea panza era orientata putin intr-o parte. Am observat insa acest aspect si la un alt goblen pe care o sa i-l lucrez la iarna lui Rha. Dupa ce ca era ea stramba, cred ca s-a mai strambat si in timp ce lucram, neavand gherghef. Dar iar nu ma deranjeaza, oricum am ceva planuri pentru acest goblen:) - planuri care nu sunt stanjenite de micile probleme si imperfectiuni.

Eu sunt multumita de cum a iesit si abia astept sa mai lucrez. Insa... trebuie sa recunosc ca imi place mai mult broderia cu x decat goblenul (haha). O sa va spun sigur dupa ce i-l lucrez pe al Ralucai. Am panza, atele, ac si modelul tiparit pe hartie - la acel set. Si clar nevoie de gherghef.

Ei cam atat. Nu am gasit etamina inca... pana la inceputul lui noiembrie insa sper sa gasesc ceva sa se potriveasca proiectului pe care il am in minte. Am gasit insa un semn de carte cusut de mine prin clasele primare. :D Vi-l arat cat de curand:).
Ne vedem maine cu un animat, da?:)

ps: V-am spus ca se pregatesc concursuri pentru perioada ce urmeaza? Unul va fi pe CDB si are o tema superba (eu am ales-o.. hahaha cata modestie) si pe langa faptul ca vreau sa particip, voi oferi si un premiu special. Apoi... ne cam apropiem de 2000 de articole pe blog si zic eu.. se cam cere un concurs pentru ca cel demarat anul trecut pentru prietenii de pe FB (333 to 777) mai dureaza. Ei... si vin si sarbatorile... Dar pana atunci nu uitati de Tema #20 "Chei".

8 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Vai Ruxi cat de frumos ti-a iesit si ce migalos...Ai avut atata rabdare..Pai insemana c ate pot provoca la o mica cusatura punct cruciulita :))

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet Draga mea ma bucur ca iti place!:D
Ma poti provoca desigur:D. Stai insa sa gasesc panza, ca ... momentan nu am. Sper sa reusesc sa imi iau pana la sf lunii si panza si gherghef.:D

Pupici

RamonaM spunea... [Raspunde]

Este foarte frumos...este bine ca ai ales un goblen monocolor este usor de realizat pentru inceput.....succes pe mai departe.

AA spunea... [Raspunde]

Foarte frumos dar si migalos, felicitari pentru indemanare si rabdare :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@RamonaM adevarul e ca nu l-am ales eu ci sora mea (eu probabil as fi fost tentata de ceva mai colorat.. :P). Sa stii ca intr-un fel da, a fost mai usor in ideea ca am reprins miscarea (cred ca am mai facut ceva cusaturi de gen prin sc primara...). Dar la un moment dat vedeam dublu =)).
Merci mult !! ;)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru iti multumesc :P!!

DaNuTzA spunea... [Raspunde]

Ti-a iesit bine! Imi place...chiar si monocolor!:)
Sa ai o duminica placuta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@DaNuTzAIti multumesc mult :)! Ma bucur ca iti place!:D

Trimiteți un comentariu