vineri, 4 octombrie 2013

Zana Florilor - 3 in 1 & ViewmasterCard

 Buna;)!!

Am inceput sa recuperez usor usor teren:). De exemplu am reusit sa trimit Gianinei un mic dar si premiul de le Provocari (povestim maine ;P). 

Incet incet am sa mai bifez cate ceva (asta daca nu raman prea mult blocata intr-un goblen pe care mi l-a luat Rha... - mai lungesc putin paranteza; cand lucram la cutia de bijuterii cu broderie despre care tocmai ce am povestit, Rha mi-a luat intai un goblen cu un cutu si o doamna. ei si cum imi lipseau materialele pentru ce aveam eu de facut .. m-am apucat sa lucrez la el... si m-a prins. desi imi place parca mai mult sa lucrez broderie...:D). Ieri seara s-a inaugurat si caldura [ dupa ce am iesit afara si parca parca era o mica lapovita:P ].

Setul "Zana Florilor" este format dintr-o 3 in 1 [bratara-colier-banderola] creata special pentru Gianina :D. Hihi. Cromatica mi-a fost sugerata de vremea de afara. Mie imi place tare tare mult cum a iesit. Si ma bucur ca a ajuns la destinatie cu bine. Nu putea calatori singura asa ca a insotit-o chiar Zana Florilor cu un mesaj intr-un Viewmastercard. Mesajul se vede mai jos :P.


Eheeeii.. va las cu poze. :D









4 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Un dar ce mi-a placut enorm,in afara de faptul ca m-a impresionat fiecare lucrusor trimis,si-ti multumesc mult pentru tot si pentru ca te-ai gandit la mine...iar eu ma bucur ca ai fost asa inspirata sau ti-am dat inspiratie...Zana mi se potriveste pentru ca eu iubesc si fluturii...cat despre accesoriu 3 in 1 imi vine sa dorm cu el atat de mult imi place...si-mi place pentru ca este foaaarte frumos dar si pentru ca stiu ca e facut cu gandul la mine,special pentru mine.MULTUMESC!
Sa ai spor si un sfarsit de saptamana cum iti doresti!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Ma bucur mult, tare mult :*!!
Si tie iti doresc la fel:D

Cu drag
rux

AA spunea... [Raspunde]

Foarte faina ideea cu 3 in 1, vazand snuruletul tau mi-am adus aminte ca obisnuiam sa fac si eu in copilarie unul asemanator folosind un dop si 4 cuie. Am sa incerc, sa vad daca mai reusesc...:) Pupici si imbratisari!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru Mi-a zis si Buni despre snuruletul facut cum spui tu. Eu nu am facut din acela.. desi mi-ar placea. Stiu ca acum e o ustensila numita tricotin si face acel gen de snur - care arata ca si cand ar fi tricotat.:D
Al meu e crosetat ;P

Pupic

ps: daca reusesti poate imi povestesti si mie ... prin un dop si ii arat eu lui ;)

Trimiteți un comentariu