joi, 7 noiembrie 2013

2000

Buna:)
Acesta este articolul 2000:). Ne-am gandit sa va aflam parerea. Pentru noi este foarte importanta, pentru ca ne dorim, pe langa faptul ca impartasim cu voi lucruri pe care le facem, ni se intampla sau ne plac, sa va facem mici surprize, sa aflam mai multe lucruri despre preferintele voastre.. sa crestem frumos si pentru aceasta, am nevoie de feed back.
Am creat un formular - aveti mai jos legatura catre el. Nu va obliga cu absolut nimic, este anonim (nu sunt necesare nume sau adresa de mail) - puteti pune o liniuta daca nu doriti sa raspundeti la o intrebare si nu este foarte lung.
Va multumim de pe acum pentru raspunsuri si cu siguranta vom tine cont de ele. Nu uitati ca la final ne puteti scrie sugestii [ in afara intrebarilor deja existente]. :)


Va anuntam de pe acum ca pe 15 va incepe a patra editie a concursului nostru de iarna. Abia asteptam! Tot pe 15 intentionam sa finalizam un proiect gazduit de Provocari Verzi. Mai sunt doar cateva zile :). Pana atunci ne vom bucura sa citim raspunsurile si sugestiile voastre!
Cu drag
Rux si Rha!

4 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Concuuurs?Am citit prin formular si vad si la tema ceva despre atelierul Copilarim pentru..sarbatori?ce faceti acolo? :D:D:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet prindem stropi de magie ca sa ii transformam in lucrusoare minunate:D
Mai e putin pana la concursul nostru de sarbatori - e o traditie sa impodobim bradul cu globulete si decoratiuni facute de mana.. :D

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru 2000 :))) Mult spor la lucrat minunatii :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh iti multumim frumos, sa fie :*!!
Mult spor si tie! :*

Trimiteți un comentariu