joi, 28 noiembrie 2013

Gala Nationala a Voluntarilor - Finalist


Buna!!
In ultima perioada mi s-au intamplat multe lucruri frumoase. Astazi vreau sa impart cu voi o mare bucurie! Acum un an am aflat ca exista o Gala Nationala a Voluntarilor. Mi s-a parut ceva fantastic si, cand mi s-a spus ca sunt propusa de echipa Revistei Atelierul m-am bucurat foarte mult.
Marti am primit un mail prin care mi se comunicat faptul ca ma aflu printre finalisti. Mai precis la categoria voluntar - Domeniul Arta si Cultura.
Miercuri am primit un al doilea mail, prin intermediul caruia am aflat ca votul publicului (care dureaza 10 zile  si reprezinta 20%  din nota finala) este disponibil pe site-ul evenimentului.

Ma puteti sustine votand-ma pe aceasta pagina: Finalisti - Ruxandra Țețiu.
Va multumesc!
***
Multumesc Mihaellei Ion (co-fondator al proiectului Revista Atelierul) si Ancai Ionescu (coordonator al voluntarilor si dragul meu editor:D) pentru minunata prezentare pe care au facut-o si pe care o puteti citi mai si mai jos! M-a emotionat foarte tare! Multumesc intregii echipe:)!
Sunt fericita ca Revista Atelierul este in finala galei Nationale a Voluntarilor!



Cred ca emotia si bucuria, dar si ora tarzie la care scriu aceste randuri pe care voi le veti citi dis de dimineata cand se va publica articolul, isi spun cuvantul:). Asa ca ma opresc aici din scris. Si voi adauga textul pe care l-am scris atunci cand am fost nominalizata.

“Pentru mine, voluntariatul este ceva firesc. Am fost educată în acest spirit, dar am şi simţit dorinţa de a mă implica, atunci când este posibil, fără a aştepta o recompensă materială, în diverse proiecte în care cred în primul rând. Pentru a putea susţine eficient un proiect este foarte important să crezi în el.
Ce anume mă motivează să fac voluntariat? Îmi doresc pur şi simplu să fac viaţa şi lumea mai frumoasă, mai bună, mai bogată! Mai bogată sufleteşte, mai fericită datorită cunoştinţelor noi dobândite. Odată ce un proiect creşte, creşti şi tu, alături de el. Nu poţi susţine şi ajuta un proiect dacă rămâi pe loc. Consider că am evoluat pe parcursul acestei experienţe de voluntariat îmbunătăţindu-mi cunoştinţele în materie de jurnalism, PR şi comunicare eficientă. Am împărtăşit cunoştinţele pe care le aveam în domeniul creaţiei şi am dobândit altele noi, necesare pentru a putea realiza şi duce la bun sfârşit proiecte legate de creaţie.
Este foarte important ca voluntar să simţi că munca ta nu este în zadar – că ea schimbă sau influenţează pozitiv viaţa şi activitatea celor din jur. Acest lucru te motivează să continui activitatea şi să te perfecţionezi."
Pentru a vedea care sunt finalistii vizitati pagina: Finalisti. Felicitari tuturor:)!
Pagina mea este: Ruxandra Țețiu.

update: Supriza de la Revista Atelierul! :)

 si un articol foarte fain realizat de Mihaella Ion -
- 30 de produse chic de autor -


2 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

Felicitari! Multe! Votat, deci sustinut!
Cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@cafeauata multumesc mult de tot!! :)!

Trimiteți un comentariu