joi, 7 noiembrie 2013

Solutii "verzi"

Buna!!
Raportez de la datorie... Tableta grafica imi sade alaturi.... si grafica inceputa sta frumos in programul deschis. Eu incerc sa tastez cu o mana in timp cu Dodo [destul de sacait de faptul ca nu poate fi prezent alaturi de adultii care mananca ] imi tot povesteste, se lamenteaza si cum ma opresc din magaiat cum incepe un adevarat concert.
Asa ca articolul dinaintea celui cu numarul 2000 va fi despre niste ustensile legate de desen si alte proiecte de gen... ustensile realizate din materiale reciclate. Din fericire avea, pozele pregatite si voiam sa va povestesc despre ele. Am notat pe poze de unde sunt cumparate. Eu am folosit creioanele - cu succes, vi le recomand. Markerele nu am avut ocazia sa le folosesc, dar mie mi-a placut cum arata si cum scriu [ le-am testat putin].
Asadar, daca aveti ocazia sa cumparati asa ceva, cel putin cele pe care vi le prezint sunt bune, de calitate si in afara de mirosul specific markerelor permanente (desi nu foarte puternic) nu miros a nimic. 
Voi ce alte produse de acest tip ati incercat / folositi?:)


Pe Provocari Verzi luna aceasta am propus tema "Decorativ" - pe scurt dati o noua sansa unui vas din bucatarie. Eu am pictat bolul cu acrilice, dar cred ca markerul negru ar fi facut treaba buna pentru contur:). Voi incerca intr-un proiect viitor!

4 comments :

Alex spunea... [Raspunde]

Rux...sa sti ca si eu am vazut dinastea la Lidl ...erau o varietete de creioane,markere din produse reciclate ....

Crafty Hugs,
Alex

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alexander Da Alex, despre ele este vorba.:)! Eu pe acestea trei le-a primit de la ai mei. Stiu ca erau mai multe seturi:D.

ghemulet spunea... [Raspunde]

ce bine arataaa.Cred ca sunt foarte bune.Eu am niste culori de la carrefour cred...din acelea cu care colorezi si apoi dai cu pensula cu apa si se fac un fel de acuarele.Le folosesc rar dar doar ca si culori(fara partea cu apa) si mi se par super bune.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet sa stii ca e foarte fain materialul acesta reciclat. Carcasele margerelor cel putin mi se par foooarte interesante!
Ce interesant - auzisem si eu de astfel de culori. Cand poti zi-mi si mie cum se numesc :). Cand mai are cineva drum pe la carrefour sa se uite si de ele. Ca idee:D.

Trimiteți un comentariu