marți, 19 noiembrie 2013

Steluta Provocari Verzi

 Buuuunaaa!:)
Ea este Steluta! Si este ornament pentru varful bradului :)! Este varianta pilot, pentru ca poate fi precomandata pe provocari verzi pana pe 1 decembrie [ ca sa poata fi gata in timp util ]. M-am hotarat sa fac o steluta pentru cine isi doreste un varf de brad animat si sufletist!
 
 Despre Steluta:
- are 14 cm inaltime (cu steluta din par)
- este realizata din bumbac, fire acrilice, fetru.
- accesorii: margelute albastre - ochi si inimioara sidefata - in par
- se prinde in varf cu ajutoru unei panglici satinate care strange rochita stelutei atat cat este nevoie pentru a o fixa.
Cromatica folosita: bluemarin si alb - rochita (nu este negru, dar cum a fost intunecat asa a iesit in poza); crem fata, bleu - parul si galben steluta din par. Este rosie in obraji :) si foarte vesela.
Va veni in cutiuta personalizata :).
Mai multe detalii pe Provocari Verzi - Ninge cu stelute II (articolul se va publica in cursul zilei de astazi).
Va place?:) Voi ce varf de brad aveti ?:P

ps: Daca participati la provocarile noastre verzi puteti strange stelute pe care sa le transformati in cupoane de reducere :).

4 comments :

DaNuTzA spunea... [Raspunde]

foarte draguta steluta!

ghemulet spunea... [Raspunde]

Waw!!!ce draguta este....va sta mninunat in varful pomului...Noi inca nu ne-am gandit ce vom pune in pom...inca nu ne-am pregatit.O saptamana cu mult spor la mesterit iti doresc draga Rux

copilarim spunea... [Raspunde]

@DaNuTzA ma bucur ca iti place <3!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet ohhh eu tot creez si creez - mai mult mental din lipsa de timp ce e drept. Am de terminat prototipul la adventuri (oops m-am desconspirat ca sunt doua..) si bradutii din fetru plus zanele.
:D

Trimiteți un comentariu