joi, 15 ianuarie 2015

"Floare de cires" - Sakura -


Buna!!
Inainte de croseta a fost andreaua.. :)). De fapt o pereche.. roz, din plastic. Eram absolut fascinata cand lucra Buni cu acele andrele .. si evident rezultatul era ca in perioada lucrului numele meu era omniprezent - ca nu cumva, in contemplare, sa ma apropii prea tare si sa se intample vreun accident.
Ca sa fiu sincera, nu credeam sa spun asta vreodata (pe vremea cand imi lucram cu andrelele) dar mi se pare acum ca se lucreaza un pic mai lejer cu croseta. :D De ce spun asta? Pentru ca la tricotat cand scapi un ochi e posibil sa strici tot ce ai lucrat... pana atunci. Imagine - sa scapi un ochi exact la final... L'horreur 
Dar sa revin la bluzita de mai sus. Cred ca e lucrata prin 2011. Nu mai stiu sigur. Poza este facuta in decembrie 2013, dar bluzita este lucrata mai demult.
Anul trecut in decembrie am inaugurat-o in sfarsit. :D Dar nu am facut poze. Nu e timpul pierdut:D Se poate purta cam tot timpul anului (si vara daca este mai racoare).
Modelul imi apartine si l-am realizat avand ca inspiratie imbracamintea asiatica(japoneza) - evident am stilizat ideea atat cat s-a putut cu andrelele si sarbatoarea ciresilor in floare (sakura). Am in plan sa imi fac pana la urma si din material ceva, candva. :D Abia astept sa se implineasca si acest proiect.
Am folosit un fir de la Red Heart - foarte moale si placut. Nuanta este nemaipomenit de calda si frumoasa. Sus la gat se prinde pe parti cu cu margelute asortate.
Pe curand :)!

2 comments :

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Frumoase maini harnice! Imi place bluzita. Asteptam poze si cu flori de cires prinse in par <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dulcea Mea Casa ce idee buna zana!! :D

Trimiteți un comentariu