duminică, 1 februarie 2015

Paturica Magica a lui Buni - I -


Sambata 24 ianuarie :-)! A insemnat inceputul unei noi aventuri minunate. Buni a inceput o paturica tricotata pentru Rha. Poate ca pare ceva banal DAR! Buni zareste doar - asa ca lucrul este facut pe pipaite. Iar eu sunt fascinata. Primul petecel l-a facut cu mine alaturi privind cum se aseaza ochi dupa ochi, la fel ca in copilarie. Eu pun pe andrele, numar ochiurile si randurile si Buni lucreaza si inchide lucrul. Iata si inceputul:


Timp de o saptamana s-au adunat mai multe dreptunghiuri. Am diversificat si culorile. Au fost mai putine incidente (doar 2) decat am eu cand lucrez cu andrelele :)). O iubim pe Buni - e minunata! Iata si ce a lucrat in perioada 24 -31 ianuarie:








Desi nu este crosetata, vrem sa ne alaturam proiectului gazduit de Alexandra - Ghemuletul Incalcit "Sa crosetam o paturica 3". Sper sa reusesc sa ma apuc si eu cat de curand de paturica mea :D.

Later edit: articolul cu numarul 2222 :D!!

6 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Nu trebuie sa fie musai crosetata daga mea...
Spune te rog lui buni asa:

Draga Buni,iti multumesc ca te-ai alaturat si dumneata la acest proiect frumos.Ruxi spune ca zaresti...asta face ca lucrul tau sa fie de 3 ori mai muncit decat orice am face noi,de 3 ori mai apreciat si de 3 ori mai admirat...Mi se pare minunat ca nimic nu te opreste sa faci ceea ce iti place.Pentru noi esti un exemplu Buni draga si iti multumim pentru ca avem ocazia sa finvatam o lectie de la tine,sa vedem dragostea adevarata pentru lucrul de mana,atunci cand desi doar zaresti,lucrezi atat de frumos si ingrijit...O mana formata pentru lucrul de mana,pentru frumos...
Draga Buni,Multumesc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet de fapt am realizat ca va avea si ceva crosetat la final - marginile:D Yeeeey pana la urma o sa "paturicesc" si eu ;))))

Iti multumesc din <3 pentru gandurile tale! I le-am citit lui Buni si s-a bucurat tare mult :) si iti multumeste mult !
Pupici :*

anca spunea... [Raspunde]

Sunt suuuper frumoase patratelele si culorile:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@anca ne bucuram mult ca iti plac! Multumim :):*

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Doamne ce buni magica si minunata ai!!! O buni de poveste :))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh sa stii <3! Abia astept maine sa continuam paturica! Sunt cea mai fericita cand trebuie sa pun pe andrele... as sta tot timpul sa ma uit la ea. Dar asa.. prin pauze cand mai prind cate ceva sau cand ma cheama sa verific, sa numar:p

Pupici

Trimiteți un comentariu