joi, 30 iulie 2015

Fellicitare Kirigami - "Cocorul"


Prietena noastra Elena ( Atelierul Elenei ) ne-a provocat luna aceasta pe forumul VeryScrap - care are si un grup pe Facebook (pentru a putea urmari mai usor noutatile - noi cei care ajunge pe forum foarte rar in ultimul timp). Concursul de numeste "Sponsorii suntem noi" - si, pornind de la un set digital creat de Elena, am avut de realizat un proiect (felicitare / card) pe care il voi trimite Elenei :D.

Eu mi-am ales un set absolut superb. Se numeste Autumn si este foarte delicat! Parca emana o caldura din aceea de toamna, care te invaluie usor, fara sa fie arsita verii, dar nici frigul dinspre iarna.
Felicitarea mea nu este una foarte incarcata - de fapt pare foarte simpla. Totusi ... avand in vedere abordarea ar fi fost riscant sa fie mult prea incarcata... 



In imaginea de mai sus se poate vedea "coperta" :). Am folisit o hartie imprimata cu floricele stilizate. Pentru margine am folosit un perforator tot cu floare. Este o invitatie la calatorie, la visate...



Modelul realizat pentru interior a fost un cocor minunat realizat in tehnica Kirigami (am descoperit tehnica in cartea Idei Creative 88 Kirigami  de la Ed. Casa ). 
Prin natura sa... tehnica aceasta cere foarte multa simplitate, vorbind de la sine. De aceea am hotarat sa folosesc doar doua dintre minunatele desene realizate de Elena si atat.



Kirigami este o... magie. Parca zboara nu?:) Cocorul...
In spate am lipit o hartie imprimata cu una dintre hartiile digitale realizate de Elena - sunt niste floricele superbe, mai micute, delicate .. ca o perdea, sau o ploaie... sau o adiere.
Pentru a oferi o terminatie frumoasa la imbinarea colilor am lipit o panglica de satin. Parca ar arata drumul cocorului in zbor.
In cele din urma... am ales un citat din Tudor Arghezi ca mesaj: " Omul e un cocor care zboara pe dinlauntru". :)


Alte poze facute cu imediat dupa ce am terminat felicitarea:










1 comments :

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasa felicitarea ta! Succes la concurs.

Trimiteți un comentariu