duminică, 31 decembrie 2017

Grafica si ganduri la final de 2017

Buna!
Iata-ne in ultima zi din 2017! Un an impartit... Tare, tare impartit. Cum se spune? Bine ca s-a terminat? Ei... nu e chiar asa. Anul nu a avut nimic. Pentru unii a fost excelent, pentru altii un cosmar. Dar el in sine e doar un an... Nu?
Cam asa a aratat grafica de toamna, ca in imaginea de mai sus. Ca sa fiu sincera, habar nu am ce am mai refolosit pentru celelalte luni din anii precedenti. Cert este ca, odata cu "revenirea" mea pe blog, in toamna, am reciclat imaginea frumoasa pe care o creasem pentru o proba creativa si a iesit ce se poate vedea: 


Mie mi-a placut enorm de la bun inceput desenul. L-am reciclat din nou si pentru versiunea de iarna, incepand de astazi am adus ninsoare pe blog. Macar asa, virtual, nu? 

Vreau ca in 2018 sa fim TOTI si SANATOSI. Sa fie PACE si LINISTE. Sa avem MANCARE, APA SI AER  - bune si curate. Sa pot iesi sa ma plimb si... avand libertate de miscare, sa am si dreptul de a adopta un pui mic. Asa cum mi-am dorit de pe vremea cand faceam planuri cu Do.. Acum mai bine de jumatate de an... cand inca nu eram despartiti. 

Sa radem mult ... si sa fim mai buni.
Ramai cu bine 2017!


4 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

La Multi Ani, draga Rux! Un nou an cu muuuulte dorinte implinite! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu La multi ani, draga mea prietena!
Multumesc mult pentru urari - sa se intoarca inzecit la tine :*!!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

La multi ani draguta!!!!!
Anul 2018 sa iti aduca multe bucurii,multa sanatate si mult timp sa creezi minunatii :)
Te imbratisez cu drag =^o^=

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh La multi ani draga mea!!!!
Doamne Ajuta sa ne fie bine - te imbratisez mult de tot! Fie ca noul an sa ne aduca multa sanatate si multe bucurii :*!!!
Te imbratisam :D Hihih!!

Trimiteți un comentariu