joi, 28 decembrie 2017

Mosi Craciuni de 2017, mai mult sau mai putin Secretosi.


Buna!
A mai trecut un Craciun... Atat de repede! 😩... Ma bucur ca am reusit sa pregatesc si public si in acest an un Calendar Advent Copilarim. M-a "tinut in priza" si a facut timpul sa treaca mai usor. Chiar si asa... Craciunului i-a lipsit zapada... dar mai ales fulgul meu personal.
Am incercat sa aduc si eu un strop de bucurie jongland cat am putut de bine... evident ca nu am reusit sa bifez chiar tot ce as fi vrut sa fac si am sfarsit prin a ma ierta si intelege pentru ce nu am reusit sa fac. Cel putin cred. Sau era doar oboseala care nu mi-a dat de ales. 😴 Important e ca ceea ce am reusit sa fac a ajuns la destinatie (sper - am vreo trei cazuri fara confirmare).
Azi insa as vrea sa multumesc din nou celor 4 spiridusi din atelierul Mosului care mi-au adus zambet pe buze si copilarie din belsug - si o voi face in ordinea in care au sosit:


🎅 1. Mosul Secretos 
Primul a sosit mosul secretos, ajutat de Narcisa. Multumesc mult pentru susrpriza care imi va inveseli bucataria in anul ce va veni - intamplarea face ca mie chiar imi place (mai ales ) sa prajituresc. Deci - la tanc.
Felicitarea este super draguta (si mi-a placut foate mult mesajul!!), iar manusa si suportul numai bune pentru activitatea mea preferata - coptul ;)). Adica, intelegeti voi, pentru scos de la cuptor bunatatile pregatite.





Sper ca si felicitarea mea a ajuns la destinatie :).
🎄

🎅 2. Mos Craciunita Matrioshka
Apoi a batut cu toigul magic pe care il tine ascuns sub broboada o Matrioshka la usa. Cu solie de la Maria. Ea ma "avertizase" ca imi "pregateste ceva". Dar, ca deobicei, m-a surprins si .. nu doar pe mine, ci si pe Buni :P.




Buni a primit canuta noua, cu ursulet (cand a vazut-o micul N pe skype, din departare, a crezut ca e un catel si l-a strigat ham-ham, [bine ca nu Dodo], apoi cand m-am apropiat si i-am aratat ursul s-a corectat imediat 🐻). Ii e tare draga - multumim mult!!




Iar eu am fost rasfatata cu "bucurii dulci", un globulet dragalas pe care l-am agatat imediat in sufragerie si cea mai tare Matrioshka breloc din lume, a mea 😍. [ Daca am fost cuminte!! :) - Multumesc draga mea!]


🎄🎄
3. Mos Craciunica Ghemulet Incalcit
Nu a trecut mult timp si a sosit un pachet maaare [si greu] de la cel mai secretos ajutor de Mos Craciun ever!! Cred ca merita o medalie, nu stiu cum reuseste. 🙇 In ziua respectiva o trimisesem pe Mami sa puna un dar micut la posta exact pentru Alexuta si cand i-am deschis usa de la intrare avea in brate o cutie care o acoperea cu totul. 
Cine esti?
Eu? Carusul... Glumesc - nu am schimbat chiar replicile acestea. Dar mai bine sa impart cu voi bucuria mea, ca sa fie deplina.



Si uite asa am tavita in forma de bradut si cea mai dragalasa cana. Omul de zapada decoratiune e in camera mea, iar calutii sunt senzatia bradului. In fine, anul acesta nu am avut bradut - doar o ruda indepartata (desi nu sunt foarte sigura ca sunt chiar rude) despre care poate voi povesti la anu - a se citi prin anuarie - pe blog. Dar tot senzatie au facut, mai ales cand "povesteam" cu micul N pe skype.



Multumesc mult pentru rasfatul pufos, pentru cel ce ma tine in sfera creativului si, nu in ultimul rand, pentru cele mai dragalase prosopele de sezon !! Dar cel mai mult, stii tu, pentru ce!



🎄🎄🎄
4. Mos Craciunita Laura
Cu bucurie am primit scrisoarea de mai jos, de la Laura. M-a inveselit nespus. Vorba aceea cand trimiti bucurie, ea se intoarce inzecit. Multumesc :)!!




🎄🎄🎄🎄
As vrea sa va multumesc tuturor pentru gandurile bune pe care mi le-ati lasat aici, pe mail si nu numai!! 

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Cate daruri minunate ai primit si tu! Ai fost tare cuminte, se pare! <3
Bucuria pe care o simteai cred ca se transmite pe... calea undelor, pentru ca zambesc larg! :)
Zile fericite iti doresc, cu drag! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si neasteptate!! Ma bucur asa mult - daca e sa fie ceva contagios sa fie bucuria. Sa se ia si sa ne bucuram toti :P. Asa-i?

Multumesc mult pentru gandurile bune :*!
Imbratisari cu drag :D

Trimiteți un comentariu