luni, 26 februarie 2018

Cizmulite crosetate V


Afara e alb. E un alb asa... fragil si totusi rezistent. Nu ninge cu fulgi mari, vizibili, cu cu un fel de pulbere inghetata ce acopera totul. ca si cum chiar aerul s-ar transforma in mici cristale.... E ger.
Jack Frost? :) Se prea poate.
Ultima pereche de ghetute/cizmulit crosetate anul trecut, in decembrie, este aceasta. Am mai povestit despre acest model aici, aici, aici si aici.


De data aceasta am fost atenta sa fie perechea identica pentru ca ma gandeam ca e posibil sa se potriveasca la papusi. Initial aveam in plan sa lucrez si un set alb/negru pentru custumasele de "panda", dar nu am reusit sa ma incadrez in timp. M-am bucurat tare mult ca sunt potrivite pentru papuselele noastre (Blythe a trecut testul).


Inca nu am reusit sa fac o pereche si pentru mine, bun, nu pentru ca sa le port eu, deci nu marimea mea.. hahaha. Pentru papuselele mele. Dar daca iarna isi prelungeste sederea putin peste primavara.. cine stie. Oricum martisoare nu am lucrat (sorry 😪) ....

Ehhhh a venit in sfarsit si iarna. E ger (ca in colind as putea spune "cumplit") dar o hainuta subtire de praf de zapada (ca tot sunt la moda hainele acelea care se strang si se fac mici mici) acopera orasul... Imi doresc doar un singur lucru - adapost pentru cei care nu au, fie ei oameni sau animalute, sa treaca bine peste acest val de frig.
Si voua, sa aveti o saptamana minunata 💙!




6 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear friend!
Your crocheted booties are so adorable!
Beautiful colors and lovely pattern!
I saw at the tv news that it’s snowing in your country!
I hope you are safe and warm!
Wishing you a relaxing evening!Hugs!
Dimi...

CARMEN spunea... [Raspunde]

o Doamne, ce frig s-a facut! Pe Zugspitze - varful de munte unde am fost noi pe 31 decembrie, aztazi au fost -27 grade! WOW! La Roma a nins toata ziua si Colosseum a fost inchis, pe motive de frig! (nu au fost mai mult de -5°C dar in Italia nu sunt deloc obisnuiti cu frigul sau zapada!) Imi fac griji pentru ca mamica mea este de ieri dimineata în vacanta la Roma, cu o prietena! Si telefonul ei nu are deschidere internationala, nu o pot contacta... Hm, ma tot gandesc...
Peste tot in Europa a venit zapada si/sau ger!
La noi in Germania s-au mobilizat toate primariile sa organizeze adaposturi pentru "oamenii strazilor"... nimeni nu supravietuieste dormind pe gheata, in ger!
In timp ce scriu, langa mine se intinde Leo cat este de lung si iata, acum se intoarce a doua oara cu labutele in sus (doarme ca un iepuras!) si cand il mangai pe burtica, ofteaza adanc, si eu zic "O da, micutule, ce viata grea ai tu dragul de dine!" ☺☺☺
Aveam un prieten in adolescenta, mereu glumea cand intrebam ce vrea sa devina (ce meserie vrea sa aiba) si el zicea "Catel in Germania" ☺☺☺ ce mai radeam - dar iata fara sa inteleg exact - ca eu abia acum inteleg cum traisec cateii pe aici ☺☺☺☺☺
Frumoase sosetutele - este combinatia care imi place cel mai mult din seria pe care ai creat-o.
Rux draga, neaparat fa si pentru tine o pereche si poart-o!
te pup si iti doresc o saptamana vesela si placuta! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI
Hello dear Dimi! :)
I am happy you like the boots. They are cute both as Christmas decorations as well as beeing use for dolls.
It is finally snowing in my town as well. It is also freezing cold. The snowflaes are so tiny ... it is as if the air itself is frozen.
We are ok, and I hope and pray that both humans and animals are safe this days.

Thank you for the warm wishes,
hugs
rux

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN intr-adevar. Astazi stateam cu "caloriferul" in brate, si imi inghetase nasul uitandu-ma pe geam. Se simtea aerul inghetat trecand prin el.
Doamne Ajuta sa fie bine si vacanta la Roma sa fie una linistita, frumoasa si plina de amintiri minunate. Poate reuseste sa gaseasca o cale sa comunicati :*.
Leutul mic si scump - asa multe avem de invatat de la sufletele pe care le luam pe langa noi. De fapt cred ca ei ne adopta pe noi si ne ofera mai mult decat le oferim noi. ;))))
Haha, iar la noi e celebra vorba "numai caine sa nu fii". Cat de relativ e totul, nu?:P

Ma bucur mult ca iti place combinatia. Ai dreptate, chiar ar trebui sa imi fac o pereche. Nu stiu ce e cu mine de nu mai reusesc sa lucrez nimic.

Pupici cu drag!!! <3

Alex spunea... [Raspunde]

Ce simpatice sunt! Si ce rabdare ai sa lucrezi asa ceva pentru "lumea papusilor".
Mult spor la tot ceea ce faci! :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex :D. Sunt foarte simpatice. Modelul care m-a inspira este pentru decoratiuni de pus in brad. ;)) Am facut la un moment dat si ghetute pentru papusele mici mici ;))). Dintr-un fil "imposibil" :))))

Multumesc mult!! :)

Trimiteți un comentariu