sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Cizmulite crosetate III

 Buna!!
Azi noapte am fost pacalita. Sa tot f fost vreo 3 si ceva cand, privind afara pe geam, am vazut cateva acoperisuri .. albe. Apoi un dans subtil si jucaus sub lumina becurilor de pe stalp. Am adormit cu speranta ca fulgii anemici se vor prinde in hora si ma vor intampina in zori cu ... o priveliste imaculata.
Dar nu a fost sa fie.... Haide IARNA (s-o incurajam impreuna), fa-ti curaj.


Pentru a incuraja si mai mult manifestarea normala a acestui anotimp (si va asigur ca cea actuala este destul de perturbatoare, drept dovada cuplu de porumbei iar au facut oua 😕), iata ca azi va voi povesti despre inca un set de cizmulite crosetate, realizat anul trecut.


Detalii despre model veti gasi si in articolele precendete ( Cizmulite crosetate I si Cizmulite crosetate II ).  Este o adaptare dupa un model pe care l-am vazut intr-un filmulet pe facebook (parca).
Acestea trei au plecat spre mare si au ajuns anul acesta la destinatie :D.



L-au insotit pe Omul de Zapada calator si s-au asigurat ca ajung cu bine si Mitenele cu fulg. :). Ce mai... niste cizmulite de nadejde. :)


8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Cat sunt de dragalase! Trebuie sa vina fulgii de zapada! :)
Si pe mine m-au pacalit fulgii, vineri seara, in "orasul vechi"! Cadeau, marunti... Ma bucuram, sperand ca se vor mai ingrasa puţin! Ti-ai gasit! Cand am ajuns prin "centrul nou" al orasului era uscat! Sambata dimineata era pudrat si prin zona, dar repede s-a topit!
Acum avem cizmulite! Vrem zapada! :)
Iti doresc, cu drag, sa ai o duminica minunata!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Azi s-au straduit sa ne dea cativa dat pe sita mica... Pana sa gasesc o lupa, s-au si risipit. Probabil ca erau fulgi "farini" :)).
Dar nu ne lasam ;))
Iti multumesc mult! Si eu iti doresc o duminica linistita, cu bucurii :*!!

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ohh..aceste minuni sunt ale mele acum,au fost pentru mine muncite,gandite,croite,impachetate...
Atatea sentimente de bine mi-au transmis draga Rux,,,Le ador si iti multumesc cu toata inima pentru ele...

Ella spunea... [Raspunde]

Wow ce faine sunt! :)
De unde iei atata rabdare? Se vinde la targ? :)
Iti doresc o duminica placuta! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet
<3 ma bucur ca mesagerii au ajuns cu bine la tine. Stiu ca ei vorbesc fara cuvinte, limbajul sufletului... si stiu ca ii intelegi <3
Te pup, draga mea!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella
ma bucur ca iti plac :).
Oh as vrea eu sa se vanda in targ :P. Mi-ar trebui ca desi o cultiv la greu (rabdarea) se consuma intr-un ritm ametitor :))).
Multumesc mult pentru urare - la fel :*!!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

tare dragute sosetutele crosetate de tine ♥ cata migala!
cat despre iarna... saptamana viitoare a fost anuntata la noi - o asteptam cu drag :-) Pentru ca mi-era dor, am dat azi o fuga-n munti, ne-am dat cu saniuta :-) Ce i-a mai placut lui Leo ☺☺☺ Am avut noroc si de vree excelenta - soare, cer albastru, nicio adiere de vant si zapada... 2 metri! E bine si asa, sa ai iarna doar la weekend ☺

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN norocosilor!!! <3 Ce mult ma bucur pentru voi :D. Sper ca ati facut si poze cu saniuta <3.
Asa e! E bine si in week-end. As evada si eu prin imprejurimi. Sper numai sa .. ninga. Ca ma tot amagesc niste fulgi anemici. Azi iar un pic de "praf" de fulgi... "praf in ochi" sa nu zicem ca nu a fost :))))
Pupici cu drag :D

Trimiteți un comentariu