duminică, 14 ianuarie 2018

Hotaru si Maddie (Craciun 2016)


Buna!
In Calendarul Advent Copilarim 2017 v-am aratat cateva rochite crosetate pentru papuselele mele Blythe. Prima rochita pe care am realizat-o este cea violet, realizata pentru Hotaru  o papusa Blythe de dimensiuni standard. Rochita in doua culori (portocaliu si galben deschis) este realizata pentru Maddie (prima mea Middle Blyhe).


Fotografiile le-am realizat in decembrie 2016 (cand am avut si un varf de bradut din gradina bunicilor, frumos impodobit). Cum tot invoc iarna... (daca e iarna sa fie iarna), m-am gandit ca ar fi nimerit sa vi le arat si voua.



Voi reveni si cu cate un articol special pentru fiecare dintre tinute, cu amanunte despre materialele folosite si papusele.:
- Meet Hotaru - si prima rochita clopotel -

Acum sa vedem.... cand ninge?
 


4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

In Poiana Brasov a nins acum cateva zile... :) Poate coboara si prin oras, poate vine si la tine un nor, sa scuture fulgi de nea. Sper ca au vazut fulgii de nea ca papusile tale sunt pregatite pentru zapada si gata de joaca! :)
Sunt atat de faine! Si ce-mi place camera ta! :) Jucarii, jucarii, multe jucarii! :)
Iti doresc, cu drag, sa ai o saptamana minunata! Si fulgi mari de nea sa cearna norii. :)

Ella spunea... [Raspunde]

Cat a fost Gabriela mica ne jucam des cu papusile iar eu aveam sarcina de a împrospata garderoba! Acum sterg doar de praf papusile, desi sincera sa fiu tare ma mai mananca palmele sa ma joc cu ele uneori! 😅
Sa ai o saptamana frumoasa, draga mea! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana incredibil dar... s-a intensificat cernutul si s-a depus asa un strat fin. Cred ca mai degraba e de vina frigul care s-a lasat si nu a permis sa se topeasca chiar peste tot.
Am o tristete insa - perechea de porumbei aciuiati langa noi are iar doua oua la clocit... :( Celalalte doua tentative ale lor au fost sortite esecului [una in vara, cand cred ca puiul deja maricel a cazut in timpul furtunii sau ceva - desi eu tot sper sa nu fi fost asa si a doua prin toamna spre inceputul iernii, cand au iesit doi puiuti, unul a pierdut lupta aproape imediat si al doilea dupa un timp.. din cauza vremii ploiase :(.. ] Si acum e atat de frig...:( si ei sunt atat de stoici cu radul pe oua...

Iti multumesc mult pentru urari <3. Sa fie :D. Si eu iti doresc la fel !! :*

ps: e de fapt sufrageria, unde impodisem varful de brad si le adusesem pe "fete" in vizita. Hihi :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella oh... dar nu suntem niciodata prea mari sa ne jucam - nu ar trebui sa renuntam la joc, pentru ca asta ne tine tineri si are o putere de vindecare si regenarare formidabil. E terapie curata jocul, ce mai. :)
Multumesc mult!! O saptamana minunata si din partea mea :*

ps: si cu putina joaca, da? <3

Trimiteți un comentariu