marți, 16 ianuarie 2018

Meet Maddie! (Rochita fermecata)


Buna !!
Astazi, asa cum am promis [ Hotaru si Maddie (Craciun 2016) ] am pregatit articolul cu si despre Maddie. Atunci cand am descoperit (datorita prietenei mele Micaela) cat sunt de minunate si "ofertante" papuselele marca Blythe, mi-a atras atentia in special sora mijlocie [Middle].


Mi-a placut foarte mult ca nu este nici foarte mica, nici foarte mare, capul se poate misca lejer (spre deosebire de sora mai mare si de cea mai mica) si are o fata extrem de dragalasa.
Prima mea Middle -pe numele ei Maddie, are un corp normal., clasic. Mainile si picioarele nu se pot indoi. Totusi mobilitatea capului (are un sistem care permite acestuia sa se miste nu doar stanga dreapta, sau de jur imprejur, ci si sa ridice, sau coboare capul), si ochii care se misca stanga dreapta, compenseaza acest lucru.


Corpul sustine destul de bine greutatea corpului (fata de cazul celorlalte doua surori). Mecanismul petru ochi este mult mai prietenos (ca o rotita). Nu mi se pare un dezavantaj ca nu i se coboara pleoapele, iar tipul acesta de fata (si machiajul) este foarte reusit si delicat.
M-a surprins placut calitatea parului  :).


Rochita este crosetata si este dintr-o singura bucata (modelul din talie ii confera largimea necesara pentru a putea trece de solduri).Partea de jos este lucrata pe suport si astfel rochita are mereu o forma de clopotel.
Voi reveni si cu alte fotografii avand-o protagonista pe Maddie. Daca aveti curiozitati in ceea ce o priveste si v-ar placea sa aflati mai multe informatii imi puteti trimite intrebarile voastre pe adresa de mail, sau prin comentariu. Sper incepand din martie sa revin si cu Timp pentru Tine :). Poate o voi avea "invitata" intr-unul dintre episoade.
Pe curand!!

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Frumusica foc! :)
Papusa imi aminteste anii din copilarie in care mergeam la cele doua croitorii din cartier si le rugam pe fetele de acolo sa ne dea resturi de materiale pentru a face haine la papusi. :) Si ne dadeau fel si fel de materiale - superbe, unele. Gaşca noastra de pustoaice avea cele mai frumoase haine pentru papusi. :) Ce fain era! :)

Iti doresc, cu drag, succes in tot ceea ce faci! Pupici!

CARMEN spunea... [Raspunde]

cat de scumpa este Maddie! n-am mai auzit de papusi middle :-) vreau sa caut sa cumpar si eu, ca tare dragalasa este aceasta a ta. De unde o ai, unde se poate comanda asa o jucarie frumoasa?
Ei, tu ai maini de aur. Tot ce crosetezi tu este perfect!
Seara buna Rux draga! pupici <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Ohhhh am si eu astfel de amintiri super dragute! Am avut un sac de "petice" - si erau materiale absolut suberbe [pana si cele banale] fata de ce exista acum pe piata :)). Eu am avut nevoie ca sa fac un tablou (mixed -media cum se numeste acum) la lucru manual. Dar am strans atata material incat papuselele noastre au beneficiat de tot felul de toalete care mai de care. :P
Ce vremuri minunate!! ;)
Iti multumesc mult!! :* Si pentru ganduri si pentru vizita si pentru amintiri.
Pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN e scumpa si la propriu si la figurat (lol).

Este o Blythe Middle (adica sora mijlocie, cum ar veni - sunt trei Blythe, Middle si Petite).

Maddie este versiunea de fabrica si am luat-o de pe Aliexpress. Cele cumparate de la magazine (care magazine sunt in general in Japonia, sau se mai gasesc si prin State, dar taxele sunt pe masura) sunt mult mai costisitoare si greu accesibile (poate doar ca SH).

Promit sa revin cat de curand (candva saptamana viitoare) cu un articol cu si despre ea si pana atunc sa gasesc exact magazinul de unde am luat-o, ca idee ;). La versiunea de fabrica au si corp articulat! :P

Ma bucur tare mult ca iti place, bun venit in club - revin cu detalii ;).

Pupici si noapte buna :D

CARMEN spunea... [Raspunde]

multumesc Rux draga pentru informatii <3 Tinem legatura :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN cu mare drag!! Eu ma bucur mult ca pot imparti din ceea ce imi place si descopar cu prietenii mei :).

Trimiteți un comentariu