duminică, 7 ianuarie 2018

Premii si Cadouri primite -2017-

Hei !
Pe masura ce "repar" ( a se citi recuperez imaginile si le reincarc in articole, plus, bonus, inlocuiesc diferite videoclipuri expirate ) blogul, iata ca pun in ordine articolele, pentru a putea fi gasite mai usor. Deocamdata abonamentul meu la inlinkz este "pe butuci" (si e foarte posibil sa ramana asa... pentru ca, vezi cele ce urmeaza) si am primit si vestea ca, la domeniile .ro, chiar daca au fost achizitionate "pe viata", urmeaza sa platim anumite taxe anuale.. Yeah 🙇 [ fii zen Rux ]... Asadar, vom vedea ce va mai fi pana in octombrie - cand ar expira domeniile si deja am cateva idei despre cum sa abordez problema [ hint: daca va doriti ceva lucrat in atelierul Copilarim, acum este ocazia, sau in fine, cat de curand, deci zic ca asta ar fi o veste buna].
Intr-un registru frumos, impart cu voi bucuriile mele [ o parte, despre care am reusit sa scriu ] din 2017. Si va multumesc!!
Craciun Fericit!! (pe stil vechi 🌲)





Premii si cadouri primite in 2017:
-  Premii pentru Provocari Verzi
Midori - LPS Blythe - 
Swap de primavara - Martisorul de la Mokko
Felicitarea Calatoare de Martisor de la Maria
Surprize si bucurii pentru ziua mea de pe Facebook adunate - Multumesc -
Surpriza de la... Dela :)
Maria si cutia pentru vise.. dulci
Interviu Handmade cu... mine.
Revista Atelierul - Surpriza de Paste si inca ceva
Mokko si multe inimioare catre Dodo
Dodo & Rux si pe tricou
Premii Spring SuperBlog 2017
O noua aventura - butasii de paulownia -
Am plantat butasii de Paulownia!
O bratara cu mesaj
#06. Miercurea fara cuvinte " Catelusul Sosetica "
Mosi Craciuni de 2017, mai mult sau mai putin Secretosi.
SuperBlog 2017 - Premii si cateva ganduri -




 🌈 Puteti gasi toate episoadele in meniul principal, la Premii/Cadouri. Va urma si episodul cu numarul noua, pentru ca si in 2018 se aduna stropi de bucurie si amintiri frumoase! ✨


2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Mi-a facut placere sa revad unele postari, si sa vad altele. :) Nu le-am accesat pe toate, iar din cele accesate la unele am lasat un gand, la altele nu - cum ar fi, de exemplu, la cel unde ai scris despre cadoul de la Dela, de ziua ta. Mi-au placut bufnitele, si laleaua, dar si semnul de carte (am aflat si ca ai "colectie" de semne de carte) :)
Succes in tot ceea ce intreprinzi, iti doresc cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :D Oh da... semnele de carte. De la Libris mi se trage. Ei trimit semn de carte (si mai sunt cei de la Humanitas care au in general semne de carte la cartile din colectia Denisei si nu numai. Asa ca am carti cu semne (uneori improvizate, alteori in toata regula :)))). Haha.
Am reusit anul trecut sa pun in ordine cateva articole care sa ordoneze un pic blogul si sa il faca accesibil. Si intentioez sa fac asta si in continuare - cu ocazia asta revad si eu ce am mai scris, repar ce e de reparat (poze, video), vad ce nu am apucat inca sa scriu ...:D
Si impart bucuria cu prieteni dragi! :*
Pupici

Trimiteți un comentariu