sâmbătă, 7 octombrie 2017

Premii Spring SuperBlog 2017


Buna :)
Competitia de scriere creativa din aceasta toamna este in toi. Puteti urmari evolutia mea (sau cum se aduna capitol dupa capitol in cuprinsul povestii pe care incerc sa o si creionez) aici: SuperBlog 2017. Si, pentru ca tot e vorba despre SuperBlog, am doua restante de recuperat tocmai din primavara. Da, da - si in sectiunea aceasta. Sa le recuperez deci.
Prima!
Astazi - premiile. 🏆


Am terminat pe pozitia 35 cu un total de 1608 puncte.
M-am bucurat cel mai mult cand a ajuns diploma la mine, la inceputul lui iulie. Mi-as fi dorit tare mult sa o vada si Dodo, ca deobicei cand primeam ceva, imparteam cu el bucuria. Poate de sus, de pe un norisor chiar a vazut. Sau asa imi place sa cred. Diploma noastra de participare, alaturi de premiul oferit de Farmec finalistilor:



Apoi am castigat inca un premiu oferit de Farmec, la proba cu numarul 3, care mi-a adus 100 de puncte ( 💯 ): Amintiri cu Farmec. Premiul acesta nu l-am gasit fotografiat pe nicaieri (cu exceptia unor fotografii facute in graba pentru Ralu, catre care a si plecat - cadoul meu pentru ea :D).




Al treilea premiu castigat este unul foarte frumos de care sper sa si reusesc sa ma bucur! Un curs (eu am ales pentru nivel mediu) de limba engleza. Abia astept sa mai scap de ”rugina” care s-a depus pe cunostintele mele in materie... Articolul care mi-a adus acest premiu este: #04 Cum putem învăța limba engleză, zâmbind.. Promit sa va povestesc despre curs de indata ce ma apuc de treaba.

Multumesc pentru premii si amintiri. Diploma e pentru tine cretule!!

Saptamana viitoare vin cu cea de-a doua restanta. Impresiile.
Pe curand!!

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Felicitari, Rux!
Tocmai am scris, la un alt articol, ca nu m-as descurca la astfel de concursuri. :)

Imi place sa cred ca Dodo stie ca i-ai dedicat diploma. :)
Succes in tot ceea ce intreprinzi, iti doresc cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana vaaaaaai am uitat cu totul de curs!!!! :O

Multumesc mult pentru urari <3. :*

Editia de primavara are mai putine probe... poate ne vedem in primavara - si eu am zis ca nu as putea scrie si totusi, iata, am reusit. Cred ca ar fi foarte dragut :D.

Si eu imi doresc sa stie. La aceasta editie mi-a fost alaturi... si chiar era sa imi aduca o penalizare cu un salt :)))).
:*

Trimiteți un comentariu