luni, 23 octombrie 2017

4 luni, hibiscus inflorit, mici daruri. Despre prietenie.


Azi nu e miercuri, deci fara cuvinte, ci luni. Si nu prea am cuvinte. Am insa cateva poze.. cateva ganduri ratacite. Si trairi ca intr-un carusel. Ba ploaie, ca afara, ba zambet, ca in ghiveciul in care hibiscusul radiaza.



Am primit floarea asta minunata candva in lunile astea patru ce s-au scurs de cand a plecat Dodo. Ma rog, vorba vine ca a plecat, ca nu prea avea el tragere de inima. Nici eu ce e drept. dar uneori nu e dupa cum vrem noi. Asadar iata ca s-au facut patru luni.



Eu mi-am primit cadoul ieri, pe 22 (ca am implinit si sapte luni si asa e el atent). Pe 21, sambata - inca bobocii erau in stadiul celui de mai sus. Doi boboci avea floricica. Unul mai firav nu s-a deschis si a ramas boboc for ever. Surpriza a venit insa duminica de la celalalt care... a explodat de frumusete. Am citit ceva despre florile de hibiscus (apropo galben e culoarea prieteniei, da?): "nu doar ca oferă multă bucurie atunci când te uiţi la ele, dar răspândesc râsul în toată casa şi îţi ridică starea de spirit atunci când eşti tristă". Multumesc!!


Paturica cu labute, jucarica si recipientul pentru pungute sunt cadourile pe care nu am mai apucat sa i le ofer direct. Dar el stie, nu-i asa? 

💙💕💚💛💜

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Foarte rar am vazut aceasta culoare! Este minunat, Rux!
... sunt convinsa ca stie...

O zi frumoasa sa ai!

coco spunea... [Raspunde]

foarte frumos, iti incalzeste sufletul!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu si asa o floare bogata! Am mai avut unul pe rosu (parca). Dar si pe mine floricica asta m-a uimit cu totul. Cum si--a regenerat ea frunzele si cum a inflorit. O surpriza totala <3
Te imbratisez cu mult drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco chiar asa <3!!

Diana spunea... [Raspunde]

:) O fi contribuit si micul-mare sufletel la explozia de galben-aur. :)
M-au intristat paturica cu labute si jucaria... Stiu cum e sa privesc in gol lucrusoarelor micutilor blanosi care nu mai sunt.
Zile senine iti doresc! Cu drag.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Multumesc muuult :*!!
Tare as fi vrut sa se poata bucura de ele - dar cine, cine ar fi zis?
Imbratisari multe, multe.

Ella spunea... [Raspunde]

Te superi daca te corectez? Nu este hibiscus (face parte din aceasta familie) dar este trandafir japonez ceea ce ai tu! Imi pare rau de Dodo, era tare simpatic, dar asa cum se spune este acum fericit, imediat dupa curcubeu. în tara cateilor! Imbratisari, draga Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella nu ma supar deloc, din contra!
Si eu stiam ca e trandafir japonez - doar ca pe eticheta care il insoteste scrie Hibiscus. :))) Si de aceea am folosit numele de pe eticheta, ca sa nu cumva sa gresesc. :)))
Ma bucur tare mult sa am o confirmare ca e chiar trandafir japonez. <3

Imbratisari cu drag <3!!

ps: mi-as dori sa fie accesibila llumea de dincolo de curcubeu :)) sau macar sa avem bilete de acces pentru cateva minute. nu conteaza pretul :P.

Trimiteți un comentariu