sâmbătă, 14 octombrie 2017

Cum a fost la SuperBlog Spring 2017

Buna :) !
Daca saptamana trecuta v-am povestit despre premiile pe care le-am castigat, astazi revin cu impresii de la editia din primavara a SuperBlogului. :)
Am reusit performanta (ok am avut NOROC, pentru ca uneori aici e vorba doar despre noroc, nu si despre talent si nu trebuie sa ma credeti pe mine va pot spune suficient de multi participanti ce invart cuvintele pe degete) sa nu pic sub 80 (chiar sub 82). Dar si performanta sa iau note slabe cand am povestit despre limbi straine si calatorii (common!!!! 😲).

🍎#01 Kōhī?
Am inceput cu o .. cafea (😭 si ceva inspiratie de la Japonia) si mi-a fost taiat zen-ul de .. sub picioare cand am vazut punctajul. Ah si c mi-a placut si ideea si desenul si tot. Mai putin cafeaua. Nu aia in mod special in general, nu ne mai intelegem de ceva vreme.
Next!
🍏#02 Pripp caută prieteni Pufffoși
O alta idee super smart (as zice eu) s-a branzit la propriu. Ma gandeam ca ar fi fun sa se adune toti plusatii ce insoteau produsul respectiv (pe care il testase si buni cu un an in urma, asa sunt eu smechera am testari.. haha). De suparare si cand au vazut punctajul au plecat toti care unde a vazut. Cu ochii. Ca de-aia aveau ochii mari.
🍎#03 Amintiri cu Farmec
Cum este sa povestesti de iarna vara si sa ... castigi? Bineee! Am depanat amintiri si am castigat si un premiu (pe care l-am daruitt lui Rha care se bucura deja de el, din plin).
🍏#04 Cum putem învăța limba engleză, zâmbind.
Amintirile cu limbi straine m-au trezit la realitate, mai ca au dat cu mine de pamant. Culmea e ca se cereau amintiri. Mai stiti piesa aia de la 3SE? Ar trebui tradusa... zambind. :)))
Culmea numarul doi este ca am castigat un premiu la proba doar pentru ca am participat. Si culmea numarul trei este ca inca nu am reusit sa ma bucur de timp. Dar mai am timp. Pana la anu'! 🎅
🍎#05 Episodul în care am construit o Franciză.
O alta proba in care m-a chinuit rau talentul - la aflarea punctajului. Dupa ce am creat un joc despre cum poti crea o Franciza [ in care am pus trup si suflet  si alte amintiri ] am ramas cu ...  era sa zic buza umflata.
🍏 #06 Agentul „Certificat Energetic” și căsuța dintre blocuri
Unul dintre articolele mele de suflet mi-a adus un punctaj bunicel. Totusi eu il visam pe podium. Macar asa un bronz. Inca mai am destul de clar in minte filmul povestii. 🎥 Motor... Agentul aflat in misiune .. in drumul sau spre casuta cu instalatie infundata. Ok! Next!!
🍎#07 Secretul unei traduceri fără cusur.
Iar limbi straine (ca doar e domeniul meu nu?). Pur si simplu aici reusesc deloc sa conving juriul. Si sunt si serioasa, si am si idei bune... Pf! Dar a fost ok.. nu am picat prea mult. Cred.
🍏#08 Jurnal de mini vacanță
Nu le-a placut jurnalul. Punct. Eu asa scriu la mare in jurnal. Intai mai mult, apoi mai putin, apoi si mai putin. Ca deh... mare, apa, aer... plimbare. In hotel (atunci cand merg la hotel oriunde as merge) ma intereseaza sa pot dormi. Si cam atat. Deh...
Oricum nu am avut ocazia sa merg la Gala - desi mi-as fi dorit. :(
🍎#09 Următorul pas
Mama si ce idee geniala... 🏆 si ce filmulet potrivit si ce ... si ce... Si ce ma mai chinui eu sa scriu la probele cu credite... 😥.
🍏#10 O zi ștrumpfească
Si dai si cauta strumfii prin toata casa. Si chinuie-te si scrie strumpfi ca nah asa se doreste. [ Sunt strumfi da? Fara "P"! ]. Si toata lumea se amuza si ... ce punctaj mic.
🍎 #11 Drumul spre Casă
In care am visat cum mi-as putea construi eu casa.... daca si daca si daca si daca. Nu stiu de ce dar nu prea mi-a placut proba - pur si simplu am simtit o rigididate in cerinta care nu mergea deloc cu elasticitatea creativa.
🍏#12 Hamacul, plasa și un împrumut salvator
Povestea asta (inspirata si ea din realitate, desigur) chiar mi-a placut. M-am distrat de una singura pe masura ce scriam amintindu-mi intamplari de demult care au stat la baza povestii. Dar se pare ca m-am ales cu plasa.
🍎#13 Visând la o Vacanță Specială
De data asta am incercat sa scriu despre o vacanta in Romania.
Ca deobicei m-am luat la tranta cu site-ul respectiv si cam atat.
🍏- #14 O cutie și mai multe bețișoare.
Ma intreb daca chinezii au simtul umorului. Ca noi nu prea avem. Dar mi-a placut enoooorm si articolul acesta (ca si cel cu legenda de la editia trecuta). As fi meritat si eu un set de betisoare. Ihhh 😞
🍎 #15 Perlă. Argint. Fine. Majorica. Splend’or.
 Ah ce mi-a placut ideea pe care am avut-o de a structura articolul. Nu i-am mai luat lui Mami cerceii. Bine ca nu a citit articolul.
🍏#16 "Amintirile de Mâine"
Chiar mi-ar fi placut sa aflu pe unde mi se intind radacinile. Ei.. nu-i nimic. Am scapat de intepatura. Dar articolul ramane unul din si de suflet.
🍎#17 Mai aproape de Farmecul Naturii.
Primavara mi-a fost inspiratie. 
🍏#18 Rux. Copilărim.
Articolul meu de suflet... Scris in momente usor tulburi in care nici prin cap (ba mint, am avut o premonitie, sau chiar mai multe dar le aluncam ca pe muste) nu imi trecea ce va sa vie. Si cum se va schimba viata mea, desi, din afara, pare aceeasi. ca un cantec de ... lebada (mereu mi-au placut lebedele, baletul si muzica).

Si cam asta a fost. Mi-a placut sa imi reamintesc. Notele.. ah notele mi-au pus pe atunci mari probleme - eh nu chiar marii, dar ca ciora si eu cu puiul meu. Sau poate nu era cioara. Cine mai stie.
Revin acum la editia in curs. :D Poate ar trebui sa scriu impresiile la cald. Ca vad ca, in timp, se cam racesc. Sau ratacesc. Desi in unele cazuri este mai bine asa. Sa ramana doar umorul negru.. In unele cazuri.
Pe curand :)!



 

0 comments :

Trimiteți un comentariu