marți, 8 mai 2018

Erena [ Licca-chan Tomica Bus 2014 ]


Buna :).
Probabil ca v-ati dat seama [deja] ca imi plac papusile. Ma deconecteaza si imi dau o stare de bine. Nici nu este de mirare... sunt atat de dragalase. Hmm da, cred ca imi plac in special papusile dragalase. LOL.
Pe langa cele pe care e fac eu, exista pe blog si o pagina dedicata papusilor pe care le am in colectia mea micuta. Si mai am in grija si cateva papusele pe care le-am luat pentru sora mea, mami si buni.


Pe Erena am luat-o pentru Buni - pentru ca, atunci cand am vazut-o prima data, mi-a adus aminte de o fotografie a ei de pe la 20 si ceva de ani :D. Mi se pare extrem de delicata... I-am prins in par un sirag de perlute (pe care l-am recuperat de la un set cumparat din curioazitate - o Steffi care avea un aparat foto so mai multe articole de imbracaminte...). Mi s-a parut ca acel element adaugat pepitanaturii ei e un plus de eleganta si se potriveste si cu accesoriile rochitei crosetate.

Pantofiorii sunt originali - balerini Licca. Mi se par foarte simpatici (au si un pic de toc - poate le voi face candva poze mai clare) si m-am bucurat ca i-am putut asorta si pe ei tinutei.
Numele ei Erena este Elena din romana :D. Dar probabil v-ati dat seama, sau ati intuit. Pentru editia de maine de la Miercurea fara cuvinte, am pregatit o sedinta foto speciala, cu geamana ei - o papusica "hibrid", sau "custom" cum vreti. Imi doream de mult sa incerc si ceva de genul acesta. Hihi.



8 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Such a beautiful doll and a fabulous dress made by you! A very stylish dress!
You are so talented! I use to make dresses for my daughters dolls!
Wonderful pictures and captures! Wishing you a lovely day! Hugs!
Dimi...

ina spunea... [Raspunde]

Foarte simpatica "bunica" ta :))

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI thank you :*!
I am glad you like her dress !! :)
It was a very nice period of time... Right now I can't crreate a thing :(.
:)
Hugs :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina :D. Sa stii. :P Chiar seamana. :)))
Pupic!

coco spunea... [Raspunde]

si ce eleganta este... si pantofiorii, o minune!

CARMEN spunea... [Raspunde]

este eleganta si delicata aceasta Erena. Buni a ta a fost o femeie tare frumoasa, daca tu asociezi imaginea ei cu aceasta superba papusica.
Eiii si gata, m-ai facut atât de curioasa ca nici nu stiu cum voi mai astepta sa treaca orele sa se faca miercuri! ☺☺☺ hahaha, ce idee haioasa! Abia asept.
Te pup. Pe mai târziu! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco mie oricum imi plac tare mult papuselele Licca chan. <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da e minunata Buni ;)). Am un desen e care i l-am facut acum cativa ani inspirandu-ma dupa o poza :). Tocmai ce mi-am amintit ca are o poza in care are parul pieptanat asa pe spate :D. trebuie sa o caut ;)).
Nu mai e mult... 25 d minute. Hihi
Pup

Trimiteți un comentariu