duminică, 27 mai 2018

TpT - Episodul 05


Buna! 😊
Hei! Nu stiu cand voi reusi sa filmez [sper sa reusesc] si nici cat de "sifonata" ma voi prezenta. Cel mai probabil ca voi aparea cu manusi.. manusa, de fapt. 
Motiv: cirese... Nu, nu eu am mancat - testoasele Ralu si Peta. Rezultat: degetele mele arata nu tocmai estetic ... hahaha.
Sper de data aceasta sa nu mai uit ceva din ce am de povestit ( ca saptamana trecuta cu magarul Buridan - noroc ca e un simpatic si nu s-a suparat ). Si cam atat cu scrisul pentru ca am si un proiect de terminat si micul N nu mai sta mult pe aici, asa ca vreau sa profit la maxim.😍

💙💗💚💛💜
Iata cel de-al cincilea episod din Timp pentru Tine!!


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulet:
siiii
Ne vedem duminca viitoare, cu un nou episod  !!!
 💜💛💚💗💙
 
PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail  a proiectului parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.
 💕



4 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

M-am bucurat sa te vad :)
Ce norocos e micul N <3
Pupici si imbratisari :))

CARMEN spunea... [Raspunde]

ce simpatica esti! cum sa nu te iubeasca Noah?! imi inchipui cum va jucati voi doi si toate "elementele" "locului de joaca crosetat" plus Sandy Bell si întreaga grupa de papusi superbe, plus catelusi si alte câte si mai câte <3
Va doresc o saptamana fericita in continuare! Numai bine! <3 pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh <3! Hihih - acum pleaca... si va trece ceva timp pana va veni din nou. Ehhh :)
Pupici cu drag <3.
Muuuah!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :)) era un film cu Stan si Bran cand ei urca o gramada de scari si la final abia mai gafaie. Asa si eu. Ma mentin in forma - chiar sa ma cantaresc sa vad cum a decurs antrenamentul de soc :)))).
Dar chiar m-am bucurat ca i-au placut lucrusoarele crosetate. A trebuit sa rebotezam putin cateva jucarele dupa personajele din animatiile Ghibli....
Mai petrecem 2 zile impreuna... [ azi included ]. Nu stiu cum a trecut de repede timpul.
:)
Pupici <3

Trimiteți un comentariu