joi, 3 mai 2018

Flori si culori " Rainbow si Orhideea "



Acum o saptamana v-am povestit despre Rainbow si Libelula. Spunaeam atunci ca parul lui Rainbow mi-a cam dat de furca. Atunci cand mi-am cumparat-o nu ma gandeam ca ar putea avea trei tipuri de fir de par. Si nici ca aceasta combinatie nu ar merge prea bine cu pletele lungi si ondulate. :)))


Cand a ajuns insa la mine am avut un mic soc. ceea ce vedeti voi este rezultatul a cateva ore de munca, in care am reusit sa separ cele trei culori de par ... si sa le imblanzesc. Prima pieptanatura pe care i-am facut-o este cea de aici: Rainbow si Dodo. Doua codite impletite pe parti (mixte - in sensul ca au si galben si roz si verde in ele) si alte trei cozi prinse in spate (una verde, una roz si una galbena). Cam asa sta situatia si in pozele cu orhideea.

Apoi am incercat pieptanatura cu numarul doi (cea care apare si in poza cu Rainbow si cartile :D, dar si in cele doua de mai sus).  Am lasat libera doar coada verde (suficient de bogata si frumos ondulata), impletind parul roz si galben in doua cozi prinse in coc. Problema e ca nu prea.... statea. Tot sprijinindu-se in par se ciufulea.

Asa a urmat numarul 3 - am pastrat coada blonda si deasupra am pieptanat parul roz pe care l-am prins jos cu o clama. Imaginea din dreapta sus.
M-am gandit ca poate ar fi interesante si de folos pentru alte papusele. intre timp i-am gasit cea mai faina pieptanatura (cea cu codite :D) pe care ati putut sa o vedeti in articolul cu libelula despre care povesteam la inceput. Si ati vazut ce schimbata pare de cand i-am aranjat si ochii ? 😍.

Pana data viitoare impart cu voi inca o bucurie, cu flori si culori! Pentru ca, daca nu stiati inca...
🌺@Home with Ella gazduieste "Fleur and Color on Wednesday" 🌺


Episodul 11  " Rainbow si Orhideea" 
🌸Rasfoieste si alte episoade pe Flori si culori - rubrica de miercuri spre joi 🌸



14 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ce faaaain! :) Ai exersat - vorba vine! :) - coafuri pe o papusa! Papusica ta imi aminteste de... tineretea mea, cand imi vopseam parul cu "gallus"! Am avut parul si roz, la varfuri, si verde sau albastru! :) Trebuia sa-l feresc de ploaie! :)
Zile senine iti doresc, Rux draga! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Gallus nu era vopseaua aceea a noastra, faina, pentru oua?? :D
Hihih Ce tare!! ;)) - ai poze de atunci? :). Cred ca era tare vesel <3 parul!
Eu am avut o perioada cand foloseam un nuantator aubergine (vanata) - o data Dodo statea pe capul meu si i-am pus un pic de tot pe un varf de cret mai lung de pe cap. :))) La final avea si el un varfusor culoarea vinetei :)). Cat era de dragut si mandru. :)))

Am exersat da.. la greu. Parul roz e (era sa zic uscat loool) mat, fara luciu, cel galben putin mai lucios si cel verde e foarte lucios. Cel roz se incurca cel mai tare cu celelalte.. Arata ca un cuib cand am desfacut ambalajul :)). De la transport.

Multumesc mult, la fel :*!!! :D

Diana spunea... [Raspunde]

Nu am poze! :) Nu mi-a placut - si nici azi nu ma dau in vant :) - sa apar in poze. :)
Haha! Dragii nostri catelusi! Lui Bony, boxerita, i-am vopsit gherutele cu rosu! Mama s-a speriat! :)) A crezut ca s-a ranit! :)
Aproape ca ma tenteaza papuselele tale! :) <3 Cate au mai avut de suportat papusile pe care le-am avut de-a lungul timpului! :)) Ale mele, doar in ceea ce priveste coafura, dar ale soara-mii... Uau! Ea le si machia, le tundea... Vai de capul lor! :))
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hahaha - si eu apar destul de rar prin poze in ultimul timp. Cred ca trebuie sa repar totusi lucrul asta...
Ma uitam de curand la niste poze ce imi pareau oribile (le facusem ca model "studiu" hahaha). Si acum ma bucur ca le am. Haha

Vai... Ralu a mea ce a mai chinuit papusile. Am vreo doua care mai au "urme" de machiaj (la un moment dat incercasem sa le demachiem cu spirt.. cu lama,,, e jale. daca reusesc sa le scot la lumina vi le arat ca sunt dragute :P).
Cand i-am luat eu de ziua ei Barbie (ca ii promisesem cand eram mici) si a desfacut cutia de la Hallmark - poate le fotografiez odata sa le vedeti, cat sunt inca aici si nu le ia) mi s-au taiat picioarele... :))))))). Asa amintiri am eu de la bietele ei papusi machiate si tunse :))).
Doar de curiozitate, tot sora mai mica?
Pupic

Ella spunea... [Raspunde]

Si mie imi placea sa pieptan papusile ... dar nu erau asa colorate atunci! Fiica mea a tuns o papusa fiind convinsa ca îi va creste din nou parul! 😅 Cred ca si acum o mai am pe undeva prin niste cutii. Eu trebuia sa o "aprovizionez" cu haine! Pe Barbie desigur! 😅
Imi place papusica te si felul in care ai coafat-o! 😅
Mi-a placut postarea ta! Multumesc de participare!
O zi colorata si vesela sa ai!
Pupicios! 😘😘😘

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Such beautiful pictures from your doll!
Rainbow looks so preety with the new hair style!
Love the lace on her head! So cute!!
Wishing you a lovely day with joy and happiness! Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella nu, nu erau. Cred ca asta m-a atras si pe mine la ea. Si Ralu a mea a facut la fel :)))))). Noi le aveam dar le-au facut altii disparute. :(
Sa stii ca am coafat-o mai mult de nevoie, dar trebuie sa recunosc ca a fost relaxant. Nici nu iti poti imagina cat de relaxant, pana la urma :)).
Ma bucur mult ca ti-a placut :*.
O zi minunata sa avem. Pupic!!! :)

coco spunea... [Raspunde]

sunt adorabile, multa culoare...cam cum am eu in par acum...ca am gresit si e mai roz decat vroiam :)))

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI thenk you!! I am happy you like them dear Dimi!
I also find the lace really cute. And it helped to fix her hair ;)).
I wish you a wonderful day as well :) :*

Suzana spunea... [Raspunde]

Arata fain culorile... pentru o papusica! Desi, am vazut ceva si prin oras, poate nu chiar asa de 'ardent'! 😅
Multumesc Rux de aceasta explozie - curcubeu!
O seara pe masura! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco hihi ;). mi-ai amintit de anul cand in loc de maron, am pus mahon in par =)))))).
Pupici! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu Ma bucur ca iti place! Mai am o altfel de papusica cu o cobinatie violet-turcoaz (cred). Doar ca acolo situatia parului mi s-a parut si mai dezastruoasa :)))). Insa nu la fel ca faptul ca are un machiaj ciudatel in jurul buzelor... :O
Pupici ;))))

CARMEN spunea... [Raspunde]

imi plac roate coafurile aici prezentate :-) nu as putea spune care este mai frumoasa. Pot sa spun însa clar ca papusa este superba <3
O trecere cât mai lina spre sfârsitul de saptamâna, draga mea, Pupici si îmbratisari <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :D ma bucur ca iti place Rainbow ! Si eu sunt happy ca mi-am luat-o pana la urma ;).

Iti multumesc tare mult !! Sa avem un sfarsit de saptamana relaxant si frumos <3
:*

Trimiteți un comentariu