vineri, 18 mai 2018

SuperBlog Spring 2018 - "nota autorului finalist" -


Aventurile lui S.(uper)B.(log)  aka SeBi in Spring 2018 s-au conturat pe parcursul a 16 capitole scrise in decursul a doua luni. Si am scris un mic "roman". Personajul principal a fost Sebi - da, un baiat. A fost o experienta inedita. Mi-a placut tare, tare mult [ din acest punct de vedere ] aceasta editie. Si cred ca am reusit sa metin unitatea - chiar daca asta a insemnat sa nu fi luat niciun premiu. 😂 Dar nici nu mi-am propus acest lucru din start [ desi trebuie sa recunosc ca la un moment dat cand am aveut a doua nota ca punctaj m-am bucurat foarte tare, la fel ca si atunci cand am atins cea mai inalta pozitie din aceasta competitie - locul 12 ], asa ca acest lucru nu m-a afectat deloc.

In editia din aceasta primavara am terminat pe locul 17, cel mai bun dintre toate participarile de pana acum:
Clasamentul final
Povestea pe care am scris-o m-a prins atat de tare, incat pe la final, Sebi, Mika, P. si Aya, alaturi de celelalte personaje ... aproape se "materializasera". La ultimele trei probe efectiv ajunsesem sa visez capitolul respectiv [ motiv pentru care la penultimul episod am scris vreo 100 de cuvinte peste limita si probabil=sigur am incasat o penalizare de cateva puncte.. Tzzz.....]. Iar la final... vreo cateva zile pur si simplu imi lipseau. ma trezeam cu ei in gand... si ma insoteau seara cand mergeam la culcare, fie planuind un nou concert, facand traznai in turneu, pregatind aranjamente florale, calatorind... dansand... visand...

Si la capitolul desen sunt multumita. Cu o mica exceptie (desenul de la articolul in care se plimbau prin Constanta, pe care l-am realizat pentru spatele unei vederi, acum ceva timp) desenele au fost realizate cu creionul. Am terminat caietelul folosit la editiile trecute si am inceput un altul. Preferatele mele sunt:


si, desigur:



Si iata ca am fost finalista si la aceasta editie. Fara penalizari [ am reusit sa inscriu toate articolele la timp], fara contestatii [ desi m-au dezamagit vreo 2-3 notari] si cu diploma - pe care organizatorii au fost foarte draguti si mi-au trimis-o prin posta [ pentru ca eu nu am ajuns nici de data aceasta la Gala... si a fost iar la Mare ] :


Multumesc si pentru atentiile oferite de sponsori finalistilor [ yuuuuhuuu am ce cadouri sa le fac celor dragi :P ]:


Si de data aceasta, diploma i-o dedic cretului meu bun, frumos si... mereu alaturi de mine. 💗 Ahhh, era sa uit, desi probabil ca nu va citi si acest articol, pentru prima data in istoria blogului, Mami a avut rabdarea sa citeasca toate articolele inscrise in concurs. Pentru mine a fost ceva special - am avut si foarte mari emotii... ce e drept.

🙇

Postfata:
Acum ma incearca sentimente contradictorii... E prima data cand nu ma gandesc ca da, sigur voi participa din nou la toamna - "ce provocare!". E ceva .. nu stiu. Am evoluat in aceste editii, am incercat mai multe abordari si de fiecare data am "scapat" destul de usor si cu inima impacata de subiectele ce imi puneau probleme. Per total a iesit bine. Doar ca de data aceasta la final, nu stiu de ce, am simtit ca ... s-ar putea sa nu mai fac fata unui asemenea maraton. M-am simtit extrem de obosita... si nu stiu, extenuata chiar. Poate si pentru ca personajele mele sunt [ si acum, chiar ] atat de "vii" - prezente... si da, cred ca de data aceasta m-am legat foarte tare de ele [mai tare decat in toamna, poate si pentru ca acolo au fost mici povesti fara o legatura intre ele]. Ma intreb daca le-as mai putea aduce si la toamna "la viata". Si apoi... daca chiar as vrea acest lucru - pentru ca ideea de reclama ma oboseste foarte tare. Mi se pare fain sa prezinti niste lucruri, ca fapt divers si sa lasi omului posibilitatea sa aleaga daca este interesat, scriu cu entuziasm despre ceea ce imi place si despre ceea ce cunosc si stiu ca as folosi eu, sau cei dragi.. dar mai sunt si chestiuni despre care sa ma simt fortata sa scriu [ de factorul creativ lipsa nici nu mai zic ] mi se pare deranjant si incorect. Au fost niste cazuri agresive - bine, intamplator nu erau niste lucruri despre care sa nu pot scrie [ am avut noroc ca macar subiectul sa fie ok ], dar sentimentul acela nu mi-a placut si... nici felul in care s-a facut notarea. Asa ca ma intreb.... ce va fi. Pentru ca daca as scrie din nou la toamna.... ar fi cu siguranta pentru personajele mele. Iar pentru personajele mele, as putea obtine provocari si in alt mod...... Vorba acea....さあ...[saa...].

🙇

Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si de personajele create in decursul acestei calatorii. Sper ca ati putut intra si voi in lumea lui Sebi, a Mikai si a prietenilor lor si ca am reusit macar putin, prin felul in care am scris si desenat, sa va fac sa evadati in lumea lor.

10 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Felicitari, draga Rux!
Cu fiecare diploma pe care o obtii faci un pas înainte ... eu asa vad lucrurile! Ma spasesc si rcunosc ca nu am citit majoritatea postarilor tale din aceasta serie, dar pe viitor o voi face ... asa ca "ne vedem" la toamna! LOL
Sa ai un weekend frumos, draga Rux!
Pupicios! 😘😘😘

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Congratulations for the diploma from the contest!
Love your pencil drawings ! So beautiful! You are so talented!!
Enjoy your lovely gifts! Wishing you a lovely weekend! Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella Multumesc mult!! :* Pupici cu drag <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI Thank you!! I am happy you like the drawings :)
Hugs!!

Diana spunea... [Raspunde]

Felicitari, Rux!
Ooofff! :( Am citit (doar) :( cateva dintre articolele tale si mi-a placut ideea "firului conducator": personajele. :) Mi-au placut si articolele! Mult!
Mi-e imposibil sa ma angajaez la un astfel de concurs! :) Te apreciez pentru puterea de a face asta! Si nu doar pentru asta te apreciez.
Hmmm! :) Ai talent nu doar la scris, ci si la desenat! O carte ilustrata, ceva?! <3
Iti doresc sa ai un weekend minunat! Spor in tot ceea ce-ti propui!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana multumesc mult :*!! Si sincer ma bucur. <3
Sa stii ca si eu am zis ca nu as putea. Pana cand am acceptat provocarea. :))
Pupici cu drag

ps:va trebui sa incep sa cern un pic lista cu must do-uri pentru ca in ultimul timp dau rateuri la greu. Asa ca la capitolul desen nu zic nici nu , nici da... ci poate :*

Suzana spunea... [Raspunde]

Cred ca a fost foarte important ca ai participat si ca ai finalizat ceea ce ai inceput. Diploma este o recunoastere a acestui minunat drum. Felicitari dragi si de la mine. Nu stiu de ce ma abtin de la o astfle de participare. Acum chiar nu am putut, dar in anii trecuti, am simtit cam la fel - o imposibilitate peste care nu putut sau nu am vrut sa trec.
Subiectul ramane deschis!
Sa te bucuri de premii si de realizare. Este chiar minunata!
Pupici si weekend placut, draga Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu iti multumesc mult <3.
Da - au fost 6 editii pline de provocari.
Si eu m-am abtinut mult timp... apoi in 2015 toamna mi-am zis... ia stai, afara din zona de confort. Dar acum vom mai vedea. Cel mai mult imi place cand scriu si in aceeasi editie participa si prieteni de-ai mei ;). Poate daca la toamna ne strangem mai multi... cine stie. Vom vedea.

pupici!!

Laura spunea... [Raspunde]

Felicitari, draga mea!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Laura multumesc mult :) !! :*

Trimiteți un comentariu