vineri, 8 iunie 2018

A-ha - Take on me


Yuhuuu!
Cand a aparut Provocarea Muzicala - cea cu topul - primul meu gand a fost... "oooops cum fac eu acum un top cu videoclipuri preferate... tzzz greu, greu spre imposibil". Dar tot atunci m-am gandit la primul clip care mi-a ramas in minte si in suflet ... Si acesta este: A-ha - Take on me. 
Piesa a aparut in 1984 (un an foarte bun :P) si nu acesta a fost primul ei clip, ci un altul - cel pe care l-am lasat la finalul articolului. Si insist sa il vedeti si pe acela... 😎.
Pe caseta VHS (si cei care fac parte din epoca dinozaurilor, ca si mine de altfel, stiu ce aia, pentru cei care nu stiu... google it! :D) pe care am urmarit clipul, mai erau cateva dragute pe care mi le mai amintesc si acum. O Kim Wilde in rosu agitand o esarfa, un MJ smooth criminal si Kylie especially for Jason Donovan.
Dar... inima mea si gandul au rezonat perfect doar cu povestea asta frumoasa cu printul desenat (tztz) care iese din banda desenata pana la urma, cu multa "cazna" si "lac de efort"... si asa mai departe 😌. 
[ sa fi fost asa oare.. pentru ca prima mea mare iubire a fost Petrea Pescarul din Fata de Fum a lui V. Colin? - multa vreme nici nu am stiut cum se numea de fapt povestea... tot ce voiam era sa citeasca Buni ca sa pot vedea desenul.. haha ]
Dar sa trecem la clip. Dōzo [ "va rog" in japoneza... nu de alta dar, a trebuit sa ma coving sa nu pun azi o alta piesa care imi tot rasuna in minte... si am reusit sa ma conving doar zicandu-mi ca va trebui sa o cant eu - un fel de karaoke.. hahahahaha. ceea ce momentan nu cred ca ar fi o idee prea buna 😅]:




Versuri :
Talking away
I don't know what I'm to say
I'll say it anyway
Today's another day to find you
Shying away
I'll be coming for your love, OK?

Take on me (take on me),
Take me on (take on me)
I'll be gone
In a day or two

So needless to say
I'm odds and ends
But I'm me stumbling away
Slowly learning that life is OK.
Say after me,
"It's no better to be safe than sorry."

Take on me (take on me),
Take me on (take on me)
I'll be gone
In a day or two

Oh, things that you say, yeah—
Is it life or just to play my worries away?
You're all the things I've got to remember
You're shying away
I'll be coming for you anyway

Take on me (take on me),
Take me on (take on me)
I'll be gone
In a day

Take on me (take on me),
Take me on (take on me)
I'll be gone
In a day
(via)

Sper ca v-a placut versiunea semi-animata. Hihihihihihihihi..... Ei bine iat-o si pe cealalta! Sa paleasca toti asa-zisii baieti cool... Luati de aici cu lamaie! Si tinuta si looks si voce... Beat this! 😉

Take on me A-ha 1984

Si  cand te gandesti ca mi-au trebuit doar 12 ani pana cand am primit primul album al formatiei cadou... 😪. Plus cateva priviri urate de la niste negustori de muzica care au crezut ca ori fac misto de ei cand intreb de "A-ha", ori s-au simtit ofensati ca nu ma refer la vreun titlu nou de manea de care ei nu auzisera [ 😱 ]. Hahahah! Ce vremuri.

Si pentru ca vorbim de vremuri... iaca s-au facut si 50 de saptamani.... si 4 kilograme mai tarziu, cu teii iar in floare [ aia superparfumati din runda a doua ] a voastra Rux zburda de colo colo prin casa, cam la fel de energic ca si testoasele Ralu si Peta in acvariul lor, in timp ce se delecteaza cu o ratie de (inca)  cirese. Ar zburda ea putin si pe afara... dar poate e mai bine asa, acum, azi. Nu, cret? 😉
Pe maine!!

8 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Cu adevărat un cântec legendar. Cine nu cunoaște această melodie? Îmi amintesc că a văzut acest videoclip pentru prima dată la MTV la începutul anilor '90 cand am ajuns aici și ma dat complet spate! Multumesc de readucere aminte a amintirior frumoase! Să ai un weekend plăcut!
Pupicios! 😘😘😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ellama bucur ca si tie iti place!! :D
Este unul dintre clipurile fara varsta :D.
Pupici cu drag si un weekend minunat sa avem <3.

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!!
Oh..i love this song!
So fond memories! A classy song from the 90’s!
Thank you for sharing! Enjoy your weekend!Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI I am so glad you like it too <3!!
Thank you :*!! Let's have a wonderful weekend :)!

CARMEN spunea... [Raspunde]

minunat videoclipul :-) o poveste de dragoste cu happy end. Performantele tehnice ale videoclipului trebuie apreciate la nivelul anului 1985, atunci cand a-ha a lansat acest videoclip! Toata lumea a ramas atunci AAAAAA-ha! ☺☺☺
Mie imi place foarte mult acest grup. Melodia meapreferata este Crying In The Rain <3
Te pup Rux. Si iti multumesc ca participi la acesata intalnire muzicala <3
Un weekend minunat sa ai!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da, asa este - clipul cu desen a aparut mai tarziu, asa cum ziceam, intial a fost lansat cel de la finalul articolului :D. Eu oricum am fost mereu indragostita de desen, de detalii, de povesti.. <3.
Oh da... crying in the rain - am povestit despre ea ;)). E absolut superba. Prinsesem pe o caseta un fragment din piesa (de la radio) si o tooot derulam :)).
Prima piesa pe caream avut-o pe un CD cu compilatii a fost insa Hunting High and Low. Care e iar absolut superba (si clipul pe masura).

Cu drag!! :)
:*

Diana spunea... [Raspunde]

:)) Hahaha! Tu, de pe vremea dinozaurilor?! Io ce sa mai zic?! :) Cunosc melodia, oh, da! Mi-a placut A-ha! Inca-mi place. Primul video imi place mai mult - e ceva de genul: "jumatatea potrivita" poate fi oriunde. :)
L-ai ascultat pe Morten Harket solo?! :) Mie-mi place mai mult vocea lui in melodii precum "Do you remember me?" sau "Brother", "Safe with me"...
Multumesc pentru... reamintiri, Rux!
Iti doresc sa ai o seara frumoasa! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana clar - clipul animat este perfect. Primul lansat e mai mult asa.. de interpretare in studio. Insa ideea pe care voiam eu sa o subliniez este ca felul in care s-a prezentat nu il facea sa cada in ridicol, cum se intampla cu foarte multi baieti in ultimul timp, adoptand un stil ce nu li se potriveste neam. Macar vorba aceea, daca chiar vor sa incerce un anumit trend, macar sa il adapteze ca sa ii avantajeze cumva....

Recunosc ca nu am ascultat decat o piesa din cariera lui solo. Dar nu mai stiu care ... :))). Era mai veche...

Le-am ascultat acum pe cele pe care mi le-ai sugerat :). Mi-a placut "Safe with me". Foarte mult. :D

Pupici!!

Trimiteți un comentariu