marți, 5 iunie 2018

Licca Chan - portret de familie -


Buna :)
Azi m-am gandit sa va prezint familia de Licci .. 😂😄😅 .  Cum suna.... hahaha. Ramasese sa vorbesc despre papusica lui Ralu.. La ea e simplu - cred ca ar chema-o RaRuKa (haha un fel de Ra e ca Ru? tz..tz... tz.. mi se pare normal). 
Papusica ei este mai cu mot din cel putin doua motive.. sau trei. Unul ar fi din oficiu - este papusica ei, deci e mai cu mot, se intelege. Ca, vorba aceea - cine mai are sora ca mine. Norocul ei ca e acum la o Mare si la mare distanta de sora sa mai mare si mare pupacioasa. 😊 Nu va suparati prea tare pe mine - imi place sa ma joc cu.. cuvintele :D.
Al doilea motiv pentru care este mai cu mot este corpul ei. Tot un corp produs de compania Tomy, doar ca diferit de cel obisnuit al Liccai. Are picioarele mai subtirele, mai definite cumva, sta putin pe varfuri.. Corpul este mai zvelt fata de cel obisnuit, mainile mai subtirele.... Cred ca este un corp deocamdata prototip.
Si motivul cu numarul trei: rochita de fite, originala, My Melody.. plus evident pantofiorii, ce poti sa ii faci? Si in viata papuseasca, Rha e vedeta grupului:


Pregatiri pentru poza de grup - sau portretul de familie. Un instantaneu surprins in miscare mai sus, plus un colaj alcatuit din doua fotorafii de "semi-grup", mai jos:


Si iata-ne 😉. Nu doar ca mi-am indeplinit visul de a avea o Licca Chan, dar am cate una pentru fiecare [plus bonusuri] si mai si seamana cu noi. Nici ca se putea mai bine.


Am povestit despre celelalte papusele aici:
 
Pe curand!!

8 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Da,frumoase papuselele darrrrrrrr ... cat o fi Ra de "mai cu mot" 😅 mie tot Blythe îmi place mai mult! Oops!
Ok, ok ... sa te împac am gasit o melodie care sper sa-ti placa!
Pupicios! 😘😘😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella special pentru tine o voi convoca pe Mika chan (Blythe) duminica - tot am uitat data trecuta sa il prezint pe Ursuc si sa nu fie singurel.... sunt doua tipuri de papusi foarte diferite ;)).
De fapt pe Licca nu o prea pot compara nici cu Barbie (poate cu sora ei mai mica..). Ci mai degraba cu Kurhn (care e Barbie chineazasca)...

Am reusit sa ascult si piesa [ la final a inceput vecinul sa dea gauri in pereti... as zice ca il inteleg, dar aveam sonorul destul de incet --- gluma; dar chiar da gauri in pereti ]. E o parte din piesa caresuna frumos, dar ... se pareca eu si kpop (si jpop de altfel cu o mare exceptie si cateva mai mici) nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Partea buna este ca m-a pufnit rasul instantaneu. :D Asa ca multumesc :D.

Puuuuupici <3

ps: citisem undeva ca de la Arashi incoace, de cand a introdus Sho Sakurai partea de rap, multe formatii asiatice mai noi, atat japoneze cat si coreene, au adoptat [copiat] treaba asta. Se pare ca da... lol. Si totusi..

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Wow!What a great collection of dolls! So beautiful!
Love the beautiful dresses and the hair styling!
Have a lovely evening! Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMIthank you!!<3 I treasure them a lot, since it was really difficult to have them.. Atone point it even seemed impossible :P.
I am glad you like them ;). It's lie looking at us, the "girls" in the family, as dolls.
:P
Hugs

CARMEN spunea... [Raspunde]

e adevarat mai finuta, mai delicata... dar mie parca mai draguta imi pare Erena :-)
Minunate pozitii ale corpului... foarte apropiate de pozitiile naturale ale femeilor :-) Te pricepi, D-na Regizor!
Foto de grup e haioasa! si ma bucur ca Erena e la mijloc ;-)
O seara faina! pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Erena e singura care are ochii caprui :). Si mie imi place tare mult. Cand am luat capul (cu acelasi mulaj), intentionam sa ii schimb pieptanatura si sa ma "fac" pe mine) doar ca papusa aceasta are par doar pe margini, de jur imprejur :))). Hahahaha - asa e ea.

Ma bucur ca iti plac pozele. Sunt foarte simpatice. :P

pupici :*

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Minunate păpuşici ! Nu am avut păpuşi când eram mică şi am rămas nostalgică la acest subiect ! Când s-a născut surioara mea (aveam 10 ani...), a fost păpuşica mea vie !
Felicitări pentru fotografii !
Pupic ție şi fiecărei păpuşici în parte !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza pana acum doi ani doar ce am visat la astfel de papusi. Imi pareaceva imposibil de avut. Cand am reusit sa le iau pe Liu si Erana (cele de la mijloc) inca nu imi venea sa cred... :)).
Daca le-as fi avut cand eram mici... ar fi fost acum "aranjate" de Rha la mare"arta"- tz...
Intre noi diferenta e de 4 ani ;). Eu am vrut-o pe Ra de cand aveam vreo 2 ani jumate. I-am pisat pe ai mei in fiecare zi ca vreau surioara si tot eu i-am dat si numele :))).
La noi mai degraba eu am fost papusa ei ca putea face ce voia din mine :))))). Hahaha. [ bine ca nu i-a venit ideea sa ma tunda, deseneze si sa imi croiasca haine :O .... lol].

Si noi iti trimitem muuuulti pupici si... sa stii ca, daca iti doresti foarte mult, cand te astepti mai putin, o papusica te va gasi ;).

ps: Mie mi-a luat doar 10 ani sa ii iau surioarei mele papusica promisa... si doar vreo... 17 sa ii fac o surpriza si sa i-o iau pe Barbie cu fluturas. Dar a meritat asteptarea si niciodata nu am incetat sa sper.

Trimiteți un comentariu