duminică, 3 iunie 2018

TpT - Episodul 06


Buna! 😊
Yes it's back... back again :)))). Looool Imaginea noastra de "generic" s-a intors. Am improvizat un suport pentru telefon pe trepied (candva voi incarca si bateria la camera... in timp...) si azi veti putea vedea cum functioneaza mecanismul de schimbare a ochilor al papusilor Blythe. 
In afara faptului ca am uitat sa il arat pe Ursuc (tzzzzz - nu, nu am un desfasurator si inregistrez totul dintr-o bucata) si mai aveam putin si adormeam (din cauza caldurii - imi cer scuze, duminica viitoare incerc o alta ora pentru a filma...) totul a decurs ok. Cred.. adica sper :))).
Acum, daca nu adorm de-a dreptul, sper sa reusesc sa imi fac macar planul de bataie pe saptamana viitoare. Nu stiu pentru voi cum va fi, dar petru mine iunie ar trebui sa implice ceva schimbari maricele la capitolul organizare (in casa) - asa ca va trebui sa fac cumva si sa imi programez macar saptamanal articolele... 
Mi-a trecut prin gand sa imi iau si vacanta dar.... mai bine nu. :)
💙💗💚💛💜
Iata cel de-al saselea episod din Timp pentru Tine!!

Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulet:
siiii
Ne vedem duminca viitoare, cu un nou episod  !!!
 💜💛💚💗💙
 
PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).

Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail  a proiectului parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.
 💕

10 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ce faine sunt papusile! :) Cand le apropiai de aparat cascam si eu ochii! :)) Papusa cu parul lung imi place mai mult - da, pentru ca are parul lung! :)
Si pomponul arata putin altfel - tot frumos, dar... il inteleg mai clar. :)
Succes!
Seara frumoasa iti doresc! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hihih Mika chan are intr-adevar un par absolut superb. Pe interior insa se incurca destul de tare daca il las desfacut (poate si de la sforicica, nu stiu). Ma bucur mult ca iti plac si tie <3. ;)) Eu nu vad foarte bine ce se intampla pe ecranul mobilului - nu imi dau seama incotro trebuie sa ma uit :)). Daca privesc spre punctul unde este camera arata de parca m-as uita pe pereti.. asa ca ma uit spre ecran.. hahaha. Acum nu il vadnici pe el decat partial din cauza improvizatiei pe care am facut-o ca sa fixez telefonul de trepied.
Filmate lucrurile pot fi observate mai bine. :D De aceea am tot zis ca, daca vreti sa vedeti ceva anume desprecare am povestit pe blog (si desigur daca mai am lucrul acela) sa imi spuneti :D. hihi.

N-am reusit sa fac nimic din programari azi... dar am fost intr-o foarte scurta plimbare cu Mami si Buni <3.

Pupici cu drag <3

Ella spunea... [Raspunde]

Esti grozava! Tu cu genericul tau ... 😅
Cred ca ma apuc sa fac si eu niste pom pom dar sa prind un pic de timp ca nu prea am ...
Imi plac asa de mult papusile Blythe! Poate ca am sa va arat ce papusi am si eu! 😅😅😅😅
Saptamana cu spor draga mea Rux!
Pupicios! 😘😘😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella hahahah da, da! Ma gandeam sa imi fac si un desfasurator cum erau pe vremuri.. hahahahaha. hmmm Tocmai mi-a venit o idee..

Asta cu timpul e cum e.. Eu am zis ca imi programez si fac si dreg si nu am reusit nimic. Unde mai pui ca de vreo doua zile parca dorm pe picioare. :O

Abia astept sa vad papuselele. <3 Ce idee buna!
Le voi mai aduce si eu pe fete in vizita la TpT. :D

Multumesc mult - o saptamana minunata sa avem.
Pupici <3

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Such a beautiful video you made!
Love the handmade Pom Pom and your adorable doll!
Thank you for sharing! Have a lovely day and a happy week! Hugs!
Dimi...

Zina spunea... [Raspunde]

Ai avut o idee bună cu videoclipurile astea. Tu ești foarte drăguță și naturală și tot ce spui sună ca o poveste spusă de o fetiță! Succes mai departe!

Mirela spunea... [Raspunde]

Ce frumoase sunt păpușile, o minunăție! Și ce păr au, Enya mea le-ar fi făcut niște coafuri, doar pe păpuși a învățat! ;) :)
Minunat clipul, felicitări!
O săptămână de vis! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI thank you <3!
I am happy you like it! :)
I wish you a wonderful week filled with lovely memories :D.
hugs
:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zina multumesc mult! Ma bucur :D!!
Initial am fost putin suparata ca nu ma pot edita clipurile [ in principiu pentru ca voiam sa adaug filmulete mai vechi sau poze prin ele ], dar apoi mi-a parut bine. E ca si cum pur si simplu ne-am da intalnire pentru cateva minute :).
Pupici cu drag:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mirela :D intr-adevar! Am si una "coafata" - are parul multicolor (si diferit ca textura) si, desi in poza (atunci cand am cumparat-o) arata foarte bine cu buclele largi cazandu-i pe umeri, in timpul calatoriei i s-a iincalcit in asa fel parul ca mi-au trebuit cateva ore sa i descalcesc si separ:)) pe culori. si apoi i-am facut (dupa mai multe incercari) si o coafura care nu doar ca imi place, i se si potriveste si, mai mult, ii acopera si "ceafa". Intr-un clip viitor o sa povestesc potin despre acest aspect - sper sa nu uit - al parului la Blythe: cum este de fapt pozitionat si ce rezulta din pozitionarea lui doar pe scalp, in varful capului.. hahaha:)

Pupici cu drag si multumiri <3!!!

Trimiteți un comentariu