joi, 7 iunie 2018

Flori si culori " Roses are ... red "


Buna :).
Azi vreau sa impart cu voi o bucurie delicata, parfumata [ dar fara sa imi dea"dureri de cap" ] si foarte naturala. Am primit cadou de peste munte un buchet de tradafiri. 💖
Au calatorit tocmai de la poalele Tampei sa imi infrumuseteze seara si apoi zilele ce au urmat.


Mai intai au facut un popas in bucatarie  - lol. Le-am cazat in vazuta si le-am oferit apa, caci erau foarte insetate ;). Dupa asa un drum lung. Apoi le-am mutat in sufragerie, langa instrumentul (sau instrumentele) muzical al micului N. Matusa-sa aia topita dupa el i l-a facut cadou. 😆




Aici se vede putin si din caietul de desne in care am mazgalit cu "talent" cele mai interesante creaturi existente (pare-se) pe suprafata pamantului... 😅.
Intre timp (pozele sunt facute la granita lui 26 cu 27 mai) a mai ramas doar bobocelul mic... asa  ca urmeaza sa le tai partea cu floarea, curat din frunze... transfer intr-un borcan cu apa si ... dupa ce le las o zi cu putina miere, sa le schimb iar apa si sa astept ... sa le creasca mustati.



Pana data viitoare impart cu voi inca o bucurie, cu flori si culori! Pentru ca, daca nu stiati inca...
🌺@Home with Ella gazduieste "Fleur and Color on Wednesday" 🌺

Episodul 16  "  Roses are ... red " 
🌻Rasfoieste si alte episoade pe Flori si culori - rubrica de miercuri spre joi  🌻

10 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Sunt tare frumosi trandafirii, pacat ca nu rezista decat cateva zile in glastra! Sunt tare curioasa daca vei reusi sa îi faci sa faca mustati.😅
Iti multumesc pentru participare!
Pupicios! 😘😘😘
Zile frumoase si spor in tot ce faci!

coco spunea... [Raspunde]

ce frumosi sunt! azi am comandat si eu pentru a pune in gradina cativa trandafiri spectaculosi, sper sa fie cu noroc!

Mirela spunea... [Raspunde]

Aceștia îmi sunt dragi, trandafirii cu tijă subțire și, cred, parfumați! Trandafirii din import, cu tija lemnoasă și lipsiți de parfum, nu-mi plac, sau nu atât cât aceștia!
Ce proaspeți erau când au ajuns la tine! :)
Trandafiri cu miere?! Ai mâncat vreodată dulceață de trandafiri? O minunăție! :)
Pupici! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella Au rezistat dragalasii. Sunt un soi cu multi spini, dar absolut adorabili, cu un miros discret si placut si petale catifelate... <3. Imi amintesc de copilarie, de gradina lui Tanti si de gradina Maiei mele :P.

Sper sa reusesc. Azi am schimbat apa cu miere si de acum inainte asteptam. data trecuta am reusit sa prind, dar cred ca l-am tinut prea mult in apa dupa ce a facut mustatile. In plus am fost nevoita sa ii schimb locul si, desi la inceput mergea bine, apoi a fost "rapus" :(.

Multumesc mult :)
Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco tin pumnii sa mearag totul perfect :D.
Si cand or fi incarcati cu flori, sa ne bucuri si pe noi cu frumusetea lor spectaculoasa :).
Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mirela :D Sunt trandafiri romanesti, de Brasov, ca sa zic asa :)))))). Miros frumos, dar suav. Au in schimb in fata cofetariei Magnolia, din apropiere, un regal de trandafiri de culori diferite si marimi diferite - unii mai parfumati, altii mai discreti. E unul roz inchis atat de frumos ca iti ia efectiv ochii. Cred ca intr-o zi le voi intreba pe doamne daca atunci cand ii "tund" sunt dragute sa imi dea si mie o tija sa incerc sa il prind ;))).
Si mie imi plac mult trandafirii nostri, de gradina.
Au ajuns foarte bine, avand in vedere ca au trecut muntele <3.
Da, le pun putina miere in prima "apa" in care ii tin cam 1 zi. Apoi schimb cu alta apa si ii las asa, completand mereu cu alta apa proaspata cand scade nivelul, pana le da mustatile. Si sper sa ma impresioneze cu mustati :D.

Am mancat cand eram mica dulceata. MINUNATA intr-adevar. Tanti facea... avea trandafiri speciali pentru asa ceva. Si un cires amar la intrare, sper portita [ il adoram si ma ingrozea in acelasi timp.... hahaha. nu stiam cum sa mai fac sa nu imi patez sosetele. Imi venea sa ma descalt de sandale si sosete, sau sa levitez... :))). Oricat de incet si cu atentie calcam, era imposibil sa nu pice vreo cireasa fix atunci, din pom, pe degetul mare, sau sa nu ricoseze vreuna la fel cu tinta soseta mea alba. tzzz :P ] si mai avea si un cires negru.. Ce vremuri.

Pupici!!

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Your red roses are so beautiful! I love roses! 🌹
And you captured them so well with your lenses!
Wonderful pictures! Wishing you a lovely day! Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dear DIMI, I have used my mother's phone to capture the roses:D. I am happy tat you liked the roses <3. They were really wonderful.
Hugs :*

Diana spunea... [Raspunde]

Frumosi de tot trandafirii - si frumos impletita povestea calatoriei lor.
N-am vreun merit :)) dar mi-a tresarit inima de bucurie citind de unde au calatorit spre tine!
Iti doresc, cu drag, sa ai un weekend minunat! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana sa stii ca si eu m-am gandit si la tine cand mi-a zis Tati de unde mi i-a adus. Mi-am zis... uite o legatura cu Brasovul ;) si cand voi scrie pe blog stiu sigur pe cineva care sa vedea legatura asta :D.
hihih
Pupici!! un weekend minunat si din partea mea ;)

Trimiteți un comentariu