sâmbătă, 16 iunie 2018

Semne de carte de... colorat - Pene - (I)

 

Buna 😌!
Intre 25 aprilie si 08 mai (fara 7 lol) am reusit sa colorez 13 semne de carte din cele 60 (parca sunt cu totul). Setul are ca tema principala penele
Vreau sa spun ca semnele de carte ce pot fi colorate mi se par cele mai faine - din simplul motiv ca "sufar" de "semnuita de carte" 😂😂😂. De la Humanitas si Libris mi se trage ... da.. Ei si semnele de carte [mai sunt cateva edituri, dar deobicei H, la Raftul Denisei, au acest bun obicei de a asigura si semn de carte ].


Cand am inceput sa ma ocup de semnele de carte am inaugurat si cutia noua [ in fine nu e noua ca o am de foarte mult timp] cu creioane colorate. Dar doar pentru ca nu o gaseam pe cea veche... hahahaha.  Ca altfel mai astepta frumos la locul ei. Motivul pentru care o tot amanam [ in favoarea cutiei lui Ra pe care am onorat-o la greu ] este si unul practic. Mi se parea ca nu coloreaza... aveau ca un fel de fil pe varf si parca zgariau hartia.


Dar ne-am imprietenit si ne intelegem bine [ atunci cand nu se rup varfurile din senin - pe cuvant ca nu apas cu forta !! 😩 ].  Si pentru ca tot am spus de pene, preferatul meu este cel cu penele albastre....


Deja semnele colorate s-au cam desprins - asta e un apropo, sau un semn ca ar fi cazul sa le folosesc. Sa vad ce carti striga dupa ele - deocamdata toate cele vizate sunt "dotate", hahahaha.

Mai sus puteti vedea si un "inainte si dupa" - cu Bufnita inteleapta. Se pregatea de carnaval. Hahaha. Deocamdata  am facut o mica pauza din colorat. Dar sper sa reiau obiceiul bun de a colora un semn pe zi si.. voi reveni sa va arat ce am mai colorat. 
Aveti si voi semne de carte de carte de colorat? Si daca da, ce colectie? Cum vi se par ?

😉 Ne vedem 🎥 maine 💆!!!

8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Am carti de colorat cu acest gen de desene - si n-am mai colorat de ceva timp - dar semne de carte de colorat nu am (pâna acum nici nu am stiut ca exista). :) In schimb, am o multime de semne de carte - cele mai multe de la edituri, unele impartite de altii cu diferite ocazii, unele cusute si unul (pe care al trebui sa il caut) facut la terminarea clasei a IV-a: cu fotografiile colegilor. :)
Frumos colorate semnele tale de carte. Spor la citit! :)
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana <3.
Ce amintire frumoasa !!! Se faceau lucruri absolut adorabile inainte la scoala. Mami avea un caiet de amintiri (sper din tot sufletul sa nu il fi ratacit careva ...) si de acolo am invatat si eu sa imi fac unul ;)). Plus diverse lucruri create sau primite (tot lucrate de mana :D). Cel mai mult imi placeau tablourile cu bucatele de material :)) [ a se citi "carpe" hahaha].
Ma bucur ca iti plac. Si ma bucur ca nu sunt singura care are multe semne de carte ;)). Am creat unele si cu sigla Copilarim (avatarul meu :P) si vreau sa ofer celor care participa la Coltul de lectura. Abia astept sa organizez din nou concursuri. Dar probabil de la toamna incolo, cand voi reusi sa imi repun in ordine "atelierul".
In plus... vor expira si domeniile :((( asa ca sper s areusesc sa fac ceva dragut si sa incerc sa le prelungesc valabilitatea.

Pupici cu drag <3!!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

imi plac, imi plac! ai asortat foarte bine culorile, nuantele sunt armonice, foarte placute! Semne de carte care fac placere oricarui cititor care-si iubeste cartile!
O duminica minunata sa ai, Rux draga!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti plac <3. Inainte improvizam semnele de carte.... e drept, am mai facut (am unul cusut de cand eram in clasele mici de exemplu), sau am mai primit in dar... dar nu aveam fiecarecartecu semnul ei.. :))). Acum parca simt nevoia sa ii las cartii semnul, ca pe un prieten ... :)).
Iti multumesc mult! Sa fie !! Si voua prilej de multe alte amintiri frumoase aducatoare de bucurie :P!!

coco spunea... [Raspunde]

ce dragute sunt, cred ca te linistete o asa activitate placuta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco sunt foarte dragute :). Asa este. Va trebui sa le strecor din nou printre activitatile zilnice :).
Pupici!

Gianina spunea... [Raspunde]

Ce faine sunt!1.Mi-ai făcut poftă de colorat.2.Și mie îmi plac semnele de carte,chiar colecționez de mică...chiar o să le caut pe toate și o să fac o postare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina ce idee faina <3. Abia astept sa le admir :D.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu