sâmbătă, 4 mai 2019

Citind cu Erena


Si.... i-am hranit pe Ralu 🐢 si Peta🐢 dupa ce le-am schimbat apa. Au mancat marut si a primit si domnisorul Kouki doua feliute. Asa ca ... ma indrept in curand, in sfarsit, spre camera, nu inainte de a lasa un gand si azi, pe blog. Apropo... m-au invadat niste comentarii de la Anonimi pe blog, noroc ca sunt moderate. Nu zic ei nimic de rau - doar  texte in engleza (cu mai mult sau mai putin sens).

Poza de mai sus este din ziua a doua a provocarii despre care va scriam joi, aici: Provocarea lunii Mai - Licca @Instagram. De data aceasta, protagonista a fost Erena, papusica tiza a lui Buni. Si cartea pe care eu am citit-o deja (lol) si din care ii citesc acum lui Buni.

Nu doar ca m-am simtit ciudat saptamana asta, dar mai am si momente cand uit de la mana pana la gura ce voiam sa spun, sau sa fac. Ca acum. Sigur voiam sa va intreb, sau sa va spun ceva .... dar ce? 😕😓

Ei.... pana una alta va doresc o duminica frumoasa maine, linistita si luminoasa. Si pana atunci, noapte buna! 🌌 [= Milky Way ]

Ja ne! Pe curand!



4 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Asa patesc si eu cu Anonimi si texte in engleza..da muulte..Si eu am moderari la mesaje dar tot ma enerveaza la culme.
Sa ai o zi frumoasa draga mea..alaturi de testoselele tare dragi si de prietenul tau minunat
😙😚😙😙

Diana spunea... [Raspunde]

Draguta Erena si foarte relaxata - asteapta sa te auda citind. :)
Nu-mi amintesc sa fi citit povestirea dar... cine mai stie?! :) 'Ca tot zici de uitari - o fi ceva in atmosfera! O mare parte din ziua de sambata am crezut ca e duminica - mi se pareau ciudate unele chestii (pentru o zi de duminica) dar nu mi-am pus multe intrebari. :))

Si eu am parte de o multime de comentarii de la anonimi...

Iti doresc sa ai o saptamana cat mai placuta! Pupici cu drag! <3

Ja ne! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet te imbratisez cu drag!! :*
Am avut noroc sa nu ne ploua cand am fost pe afara, asa ca am bifat o zi faina, la acest capitol. :)
Acum ne retragem si noi la somnic... ca maine e luni si... trebuie sa ne trezim devremeeee:P
Pupici cu drag!! Si o saptamana minunata!! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana am terminat azi de citit cartea lui Buni (eu o citisem in convalescenta prin ianuarie :P). Sa vedem ce incepem din colectie.... (mai am vreo 6 deja citite de mine si una "proaspata", pe care nu am citit-o nici eu).

Cu siguranta e ceva... Care ne afecteaza. Poate o avea legatura si cu furtuna solara de sambata trecuta.. In fine, sper sa treaca mai repede si sa ne reintram in ritm.
[ numai bine ca anunta frig si ploaie si furtuni... lol]

Si eu am uneori probleme cu zilele saptamanii :))). Si mi se mai intampla sa uit zilele de nastere (adica sa stiu cand sunt si sa ma trezesc cand dupa cateva zile ca am uitat sa fac urarea (de exemplu acum nu stiu daca i-am zis matusii mele la multi ani luna trecuta sau nu... :O).

Ce de anonimi.... :)). Si ce de timp liber au ei.

Mulumesc mult! Sa fie!! Sa ne fie o saptamana cu bine si cu bune :).

Ja ne :D!

Trimiteți un comentariu