duminică, 5 mai 2019

Trei... Patru... Cinci

Trei.
Stop! Le-am zis sa stea o secunda. Si i-am prins asa: unul privindu-ma gales in timp ce i-a dat porcului roz ragazul sa rasufle (sau mai bine zis portiunii acelea impletite cu albastru), iar tiza mea Rukkusu, sprijinindu-se cu o mana de Kouki, a ramas pentru o clipa intr-un picior, suspendandu-si fuga. Asta a fost vineri, ziua a treia din provocarea de luna asta.

Pe loc repaus.
Patru.
Sambata am surprins-o pe RaRuka, dand tarcoale setul meu de colorat "Vive le Color! Peace" - tocmai se pregatea sa foloseasca un pix cu mina tip gel (cu clipici), motiv pentru care azi am colorat eu pagina aceea :))))). Nu am colorat ieri pentru ca.... am facut paine. Una mare si frumoasa si tare, tare buna (dupa reteta cornurilor in forma de opt). Am inaugurat forma din ... hmm lut (sau teracota, ceva de gen).

Cinci.
Si iata-ne la .. zi. Ziua de azi. Aceasta este cea de-a cincea poza din provocarea din luna mai. avand-o ca protagonista pe Liu [ Licca - chan ]. La jumatatea lunii se fac 2 ani de cand, in sfarsit, inauguram 💗Timp pentru Tine💗, alaturi de dragul de Dodo.
Mi-as dori ca in curand sa reiau filmarile. Am pus totul pe pauza in ianuarie, cand cu acea "raceala" ciudata care mi-a dat toate planurile peste cap. Poate ca luna aceasta, cine stie.....
Azi am colorat pagina la careatentase Raruka ieri si.... am mai facut o paine (pentri ca cealalta s-a mancat rapid (inclusiv eu am dat o mana destul de generoasa de ajutor... hahahaha).

Afara ploua, se anunta furtuni si vreme rece. Noi sa fim sanatosi!
Ja ne! Pe curand!!



4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Imi place sa privesc pozele tale, mai ales cand apare cate o vietate cu priviri blande si par alb. :) E un scump Kouki! <3
Spor la ce ai de facut! Iti doresc sa ai o saptamana cat mai buna si sa-ti recastigi fortele!
Pupici cu drag! <3

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Cam tristuţ koki, se vede că nu-i prea priește vremea de-afara..
Aș vrea să văd și eu ce formă are pituţa care ai facut-o, mulţu !
Și la noi sa racit vremea, deșii nu am vrut să mă prea îmbrac, să nu cumva să se trezească iarna când mă vede..
Spor la colorat îți doresc și o săptămână Superbă să ai !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana am retinut <3.
Vietatea matasoasa a fost convocata si azi la sedinta foto (vorba vine sedinta foto).. :)))).
E un scump si un iubit si e asa curat si pufos, ca nici macar puricii nu stau pe el. Ma prefera pe mine :O .

Iti multumesc tare mult <3. Chiar am mare nevoie de spor si forte :P.
Pup cu drag si trimitem multe ganduri bune ;).
<3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof neah .... nu e trist. Asa sta el la poze:)).
Apropo de asta! Am o poza cu Dodo imbracat cu o hainita de Mos Craciun, asezat pe un pledulet cu un catel craciunel. Zici ca ii ploua si ii tuna... si e trist... cand colo, el se dadea artist. Cu cateva secunde in urma era cu gura pana la urechi prezentandu-si noua hainuta la toti ai casei (am poze cu el in baie ... dar nu sunt deloc artistice.. hahaha).

O sa fac poza cand mai fac (deocamdata prima s-a mancat de mult, din a doua, facuta ieri, mai e o bucatica mica si a treia e deja inceputa... hahaahaha).

Ei lasa ca nu aretreaba iarna cu noi :). Vine cand are ea chef (sigur in mai 84 a nins la noi in oras). Imbraca-te bine, ca daca nu vine iarna, sa nu o trimita pe vreo ruda numita raceala. :P

Multumesc mult, la fel!

ps: sper sa am timp sa mai misc putin si creioanele si cariocele :).

Trimiteți un comentariu