duminică, 28 iulie 2019

Proba #09 (de recuperare) "The Glam Stripper"


Buna si bine v-am regasit!
Iata ca am ajuns si la ultima proba!! De fapt nu e chiar ultima, aia a fost cea prezentata ieri. Sa numit proba de recuperare - cea care sa dea ocazia celor care dintr-un motiv sau altul au pierdut o proba (un punct) si vor ssa aiba punctajul maxim (8 puncte) pentru a participa la tragerea la sorti si la desemnarea castigatorului.. Cu alte cuvinte, daca aveai punctajul maxim puteai foarte bine sa nu participi, pentru ca oricum nu ti s-ar fi contorizat punctul.

Dar pe bune acum.... credeti ca as fi putut rata inca o tema si una atat de, cum sa zic, care sa te puna la treaba, nu gluma? Ah si aici am de povestiiiiiit! Oho. O sa va zic cateva lucruri si azi, restul cand va arat poze din timpul lucrului (ar trebui sa am si de aici... lol).

Am participat cu poza de la inceptul articolului (care mai are doua variante pe care le veti putea vedea la finalul articolului) si am facut (cu mine insami) un compromis in ceea ce priveste decorul.



Dar sa incepem cu inceputul. Tema era sa realizezi un decor de striptease glam - adica fermecator, stralucitor... de la glamour. Si desigur piesa de rezistenta era vestimentatia. In tot concursul au existat cred ca doar doua probe in care a trebuit sa faci tu tinuta, musai, in restul se putea si folosi ce aveai in garderoba (indiferent daca era facut de tine sau nu). Asta ca idee. Era destul de cu dus si intors si pentru cei care aveau haine ce puteau alcatui o tinuta pentru ca daca le combinau defectuos puteau crea ceva nefericit. Deci nu poti spune ca a fost mai usor sau mai greu... A fost insa foarte, foarte interesant si promit sa va povestesc si despre parerea mea in legatura cu concursul - strict despre participari ! :)

Eu am avut un start prost la aceste doua teme. Nu am putut sa incep sa lucrez decat de joi (dupa ce au plecat cei mici) - doar ca joi eram atat de zob ca... abia ce am reusit sa imi schitez ideile, sa le adaptez schimbarilor (schimbarile de plan au fost in principal la aceasta proba pentru ca primele mele doua idei de decor fusesera deja folosite de doua colege de concurs care au fost mai rapide), sa caut materiale (aici e de ras, ca nu aveam ce sa caut.. de fapt sa caut solutii.. hahaha.
Bun... am gasit ideea - m-au inspirat doua videoclipuri despre care voi povesti in urmatoarele doua zile de vineri si atunci mai povestim pe tema asta :). Acum sa revin la poze. Cele doua de sus sunt variante ale aceleiasi pozitii - prima fara blitz, a doua cu. Acum ele nu erau rele - imi placea cum se vedeau si cristalele... dar au picat din cauza "burtii". Bine, nu e vorba despre burta ci despre corset. Nu am mai avut timp sa ii fac corsetul pentru tinuta si l-am imprumutat pe cel de la proba cu lookalike Shania. Partea de jos din fata are dublura si era impinsa de pantalonasul facut pentru proba asta.
Cam acelasi e motivul pentru care a picat si variata de mai sus, desi aici nu se vedea atat de rau. Am mers insa pe prima imagine din acest articol pentru ca se apropia cel mai mult de ideea mea cu scaunul care... nu s-a mai materializat. Aveam "materia prima".... dar efectiv nu mai puteam face nimic. Asa ca am improvizat, folosind chiar o parte din materia prima pe post de "fotoliu" ... Da, este chiar o banda izolatoare... Lol. Ar fi trebuit sa imbrac cu ea cadrul scaunului facut din carton, asa cum am procedat la microfonul lui Shania (vezi mai sus link catre acel articol). Cine stie, poate pana la urma voi face totusi scaunul si ... decorul la care ma gandisem.
Am improvizat la greu - dar imi place cum a iesit. Dar iata si variantele primei poze din articol, cea inscrisa in concurs:


Nu stiu daca ati observat pana acum cristalele... am fost foarte entuziasmata ca am reusit sa o fac sa tina un cristal in mana. Mai este unul si langa piciorul care are o jartiera. Si unul langa pantof.. sau cel de sus din "tavan" :))). Micul N a vazut si el pozele (i-am aratat toate creatiile si a fost atat de incantat, mai ales ca la cateva era si aici si chiar l-am incurajat sa ma "ajute"... ca la sirena :P). Si cand vorbeam cu el la telefon (ajunsese deja acasa) ma intreaba ... unde sunt luminitele ? :))))))

Ei .... cam atat ca m-am lungit. Dar e duminica :)).

Ja ne! Pe curand!

ps: Cel mai tare m-am bucurat cand am primit punct si la proba aceasta (chiar daca nu s-a contorizat). Mi-ar fi parut rau sa nu stiu daca a fost sau nu asa cum trebuie interpretarea mea. Atata tot. 😊

4 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Felicitari, draga Rux! Imi place decorul si aranjamentul.
Cred ca a fost un pic complicat sa-l realizezi, dar arata fain!
Un pic cam ciudata proba, dar cred ca nu am intrat perfect in atmosfera...:D
O saptamana excelenta, cu multe bucurii realizate! Pupici! <3

Diana spunea... [Raspunde]

Minunata! :)
Am vazut-o ca ţine un cristal in mână in poza unde e in genunchi (dupa ce ai atras atentia asupra aspectului) :)
Imi plac toate "variantele" dar imi place cel mai mult pozitia din poza 3 (sau 2, fara blit) :) Ciorapii sunt de top! Foarte faina ideea! (si complicat de realizat) Titanule! :)
Felicitari, Rux! Succes!
Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana intr-adevar a fost o tema aparent usoara dar in acelasi timp complicata. Era foarte usor sa derapezi - fie sa te indepartazi de ceea ce se cerea mergand pe burlesc, sau pe acrobatie, fie puteai risca sa fie ceva "ieftin" care sa nu aiba de-a face cu glam. De la glamour.

Decorul a fost relativ usor de facut (mi-a luat ceva sa il fac sa reziste pe loc cat am avut nevoie dar am reusit :D). Voiam cu totul altceva - cu gemulete si alte traznai, dar nah. Uneori trebuie sa gasim alternative si sa facem mici compromisuri. Cred ca a iesit bine si asa :).
Multumesc tare mult! Sa fie. Acum ne luam ramas bun de la iulie (nu-mi vine sa cred). Pe 31 il sarbatorim si pe Kouki - un an de la noua sansa ;). Asa e trecut in carnetel 31 iulie 2017 (el fiind gasit in 2018).

Pupici cu drag <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana De fapt tine cristalul cand sta pe "fotoliul negru" :))). In celelalte trei (cand e in genunchi sau in pozele care tiau placut) e cu cristalul in mana sau tinde spre el, dar ala e atarnat :))).
Ciorapii mi-au mancat 5 ore. Dar daca nu m-as fi incapatanat sa desfac materialul si as fi taiat nu mi-ar mai fi iesit asa ca a meritat.

Multumesc mult <3. Am mare nevoie de succes pentru a reusi sa pregatesc provocarea din toamna. :*

Pupici cu draaag! :D

Trimiteți un comentariu