marți, 2 iulie 2019

Provocarile verzi ... de iulie


Doar un gand scurt am sa va las (Stati sa imi trag sufletul -- taman acum s-au trezit caldurile, cand sunt cei mici in vizita.... lata. Ma lasa lata. La propriu.. 😜).
Ieri am dat drumul provocarilor verzi ale verii, din aceasta luna. Poate va fac cu ohiul, cine stie. Va puteti informa mai mult aici: Provocarile Verii - Iulie 2019.

Cat despre mine? Ah... nimic iesit din comun... ne jucam, ba in camera, ba la bucatarie. Ieri am facut paine cu Micul N ... yuhuuu!!! Sper sa il tina entuziasmul in continuare, ca nu am cand sa fac paine... in afara programului comun. A fost foarte incantat, chiar m-a ajutat! Serios - a pus faina, a amestecat ingrediente si a masat framantat putin si aluatul. Si painea a iesit... o minune... Pe cuvant!
Reteta de aic: Painea Cozonac.

Si daca va intrebati ce tema papuseasca am saptamana asta... hai sa va zic: coada de sirena... 😅. Superba tema... si un pic cam imposibila zau asa, pe vremurile astea. Dar sper sa ii dau de.. cap? Coada? Solzi... Oh well... 🎣

Ja ne! Pe curand :)!

4 comments :

ina02s spunea... [Raspunde]

Cate provocari! Cele din tema pare superbe. Painea cu micul N. si coada de sirena, la fel. Tu chiar cazi lata, dar eu te admir si pentru puterea ta de munca si pentru imaginatie si pentru talent. :) Numai bine! Iti tinem pumnii, sa reusesti!

Diana spunea... [Raspunde]

Pacat ca e canicula si nu va puteti juca mai mult pe afara, dar e bine si la adapostul casei. :) Painea imi face cu ochiul :) Am citit reteta cand ai publicat-o mai inainte, dar... Sa-i zic lene? Sa-i zic comoditate? Sa-i zic lipsa de timp?! :)
Provocatoare proba: coada de sirenea! Sunt sigura ca te vei descurca perfect! Succes, si spor la lucru!
Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s doar cateva :))))! Culmea e ca pe toti ne lasa lati Micul H (face un an luna viitoare) :)))))).
Multumesc mult - ieri nu am putut dormi de cald si nu numai si am stat si am cusut pana in zori, macar sa treaca timpul intr-un fel. Azi a fost zi pliiiina :)))).
Incerc sa ma fac ceva si in seara asta - dar sper sa pot dormi totusi. Nu este deloc aer... :(.

Pupici cu drag :D !!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana au incercat ieri sa mearga de dimi in parc. Nu au stiut cum sa vina mai repede acasa. E poluare mare... si nu e aer. [ numai de la cei carestationeaza cu motorul pornit ce se face :(]
Mai nu ia mult timp - cu Noah am pregatit aluatul in maxim 15 minute. :*
Am facut si azi si sa il vezi cu cat entuziasm o mananca :))). Sa vad daca il prind si maine. Am un as in maneca: oua de curca (stii ca e retata cu oua, unt si lapte - nu pot sa mai mananc painea altfel decat asa, nu de moft, efectiv ma zgarie pe gat nu o suport... asa e ok). Asa e ca o prajitura (nu e dulce decat de la lapte si unt, ca zahar nu pun) si hranitoare si o poti manca si goala :))).

Azi noapte nu am putut dormi si am cusut intai baza(un fel de furou) pe care am cusut materialul si acum sa vedem cum mai fac sa o inzorzonez (glumesc) si sa ii decorez aripioarele.... aici e aici
:P
puuuup cu drag <3

Trimiteți un comentariu