duminică, 13 octombrie 2019

💕1 an alaturi de Kouki 💞


Buna!!!!
Am reusit sa facem cateva tentative de selfie-uri. Hihihih. Iata mai sus castigatoarea si, asa cum spuneam, am asezat-o langa cea de anul trecut. Imi cer scuze, sunt cam "sifonata" - am avut vreo doua nopti nedormite (vesti bune: Kouki nu mai tuseste, acum insa am confirmarea confirmarilor ca este de la porcariile cu care se stropeste prin oras... mda, candva am sa fac un filmulet si un articol despre acest subiect si despre "acoperirile" lor de fatada... si raul pe care l-au provocat, nu doar mie).
Acum insa sa ne bucuram!!!!

 La multi ani frumosi si sanatosi si plini de bucurii, draga noastra speranta luminoasa!!!!

Iata-ne si intr-un foarte scurt filmulet facut crezand ca .... e pe poze setat telefonul, hahahaha:



Si cateva selfie-uri iubicioase 😀😁😂😃😄😅😊😋:


Va rog sa observati atitudinea domnului Kouki, da?

ps: Ah si eu am carat azi vreo 90L de apa de jos - au pus filtru la izvor! Asa ma bucur! Am profitat ca e vreme frumoasa (si lume spre deloc, lol) ca sa ma aprovizionez pentru saptamana ce vine, ca altfel este mai dificil.

Ja ne! Pe curand!

12 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

La Multi Ani pentru blanos si pentru voi, draga Rux!
Parca, parca semanati cumva! :)
Sa fiti mereu veseli, ca va sade bine! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumim mult mult :*!!! <3
Da.... dupa ce se asigura ca ma ciufulesc, se ciufuleste si el :))).
:D glumesc. Deci daca el e un scump si minunat si eu seman cumva cu el.. sunt si eu un pic scumpa si minunata? UUUuuu imi place ;)))
Multumim mult pentru urari! Doamne ajuta. Asa sa fie.
Pupam cu mult drag si trimitem multe ganduri bune <3!!

Diana spunea... [Raspunde]

La multi ani frumosi impreuna! <3 Sanatate si multe bucurii!
Mie-mi pare ca micutul nu prea are chef de poze. :)
Pupici cu drag, pentru amandoi! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana multumim mult mult :D! sa fie!!! :*
Eh na... pe cheful care vine. Sau cheful vine pozand :)))). E fitzosel... dar pentru mine nu exista prea multa iubire si alint... Asa ca sa fie fitzosel :))).
Glumesc. E un cuminte. Sunt cam trista ca nu are si el prieteni cu care sa "socializeze" :(. Sper sa reusesc cumva sa ii gasesc si lui un amic de plimbare si joaca. In afara de mine :)))). Sau in plus.

Pupam si noi muah muah!! <3

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Toate pozele de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Păi cum să nu fie câștigătoare când vezi atâta entuziasm și fericire ???
Ma bucur că si-a revenit kouki si ai depistat cauza care îi provoacă tusea !
Îi bun un articol în care să ne povestești chesti legate de "minunile" de stropiri și alte nebunii toxice.!

Iar atitudinea domnului koki, chiar că te poți mândrii cu un adevărat protector, și foarte stăpân pe el, și parcă a tras și cu ochiul ;)

Încă odată La Mulți Ani din partea mea și Multă Sănătate și să vă Bucurați mulți ani de el..

Ps. Cred că nu a fost o greșeală 90 de litri eu știu cât înseamnă, darămite să le urci până la 4,
Atunci a fost Hărnicie multă acolo, Felicitări din partea mea !!!

Zuzu spunea... [Raspunde]

Ce dragut e!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof :D
Si eu ma bucur mult - ma streseaza de fiecare data intamplarile astea. Inainte cand tusea Dodo nu ma speriam (deobicei cainii cand isi fac toaleta mai inghit par, era ceva normal). Dar de cand s-a intamplat ce sa intamplat (si stiu sigur acum ca de la asta a fost) si acum ca se repeta cu piticul, de fiecare data cand tuseste parca mi se duce pamantul de sub picioare. Cat a fost bolnav Dodo nici macar o secunda nu am lasat speranta deoparte. POate odata o sa incarc un film facut atunci. Am facut filmulete aproape zilnic... tot speram cumva ca le vom privi apoi si ne vom amuza ...
Acum mi-e din ce in ce mai clar ca episoadele de tuse la catei, dar si de voma, pot fi in mare parte legate de stropiri si unii dintre noi nici macar nu facem aceasta legatura. Na cine s-ar gandi, Inainte se anuta ca lumea. Acum pun acolo informarea pe site la Primarie si s-au asigurat. Dar tu nu ai nicio siguranta pentru ca nu stii cand, unde si cum se stropeste si pana la urma daca stropesc in cartierul sau zona x, mai exista si vantu' si circula otrava... in fine.

Kouki e minunat. Acum doarme langa mine. Azi, de cate ori veneam cu o tura de apa, trebuia sa ii ofer o portie de mangaieri si numai de nu mi-a sarit si in cap de parca nu ma vazuse de 10 ani :))). Si lipsisem cateva minute cat sa iau apa.
Da 9 drumuri am facut ... cu cate 2 bidoane de 5 litri (ar fi trebuit sa imi masor mainile inainte si dupa. hahaha).. Distanta nu e mare dar am de urcat niste trepte cam abrute.. asa ca e de mers. Si slava Domnului a mers liftul... ca altfel 88 de scari nu sunt de ici de colo (am urcat insa si pe scari mai demult cu sticle puse in pungi, nu cu bidoane.. sau poate si cu bidoane o data, de doua ori - nu mergea liftul... pfoa).
A fost nevoie... ca nah.. in timpul saptamanii mi-e aproape imposibil sa cobor la izvor. In fine, noi sa fim sanatosi :D!

ma bucur ca au pus filtrul ala. sper sa nu mai spele lumea cu sapun la izvor si sa nu mai faca pipi copiii supravegheati chipurile de parinti pe peretii de la casuta filtrului (Doamne unii oameni chiar nu gandesc).

:))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zuzu da si e al meu :)))) (lol)
de fapt eu sunt a lui... merg sa ii fac un masaj ca cica azi nu mi-am facut datoria :))).
pupici!

Alex spunea... [Raspunde]

Sunteti niste simpatici! Sa fiti sanatosi si fericiti! Va pupam cu drag! :-)

ina02s spunea... [Raspunde]

La multi multi ani!! Sunteti tare draguti! O saptamana perfecta sa aveti! Pupiciii!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex Multumim mult de tot <3!! Imbratisari cu drag si de la noi !!! :D Si salturi pufoase cu dedicatie - de la Kouki se intelege :)))). Alea sunt specialitatea lui.
;))

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s multumim mult!! Si din partea noastra :D!
Pupici!

Trimiteți un comentariu