sâmbătă, 5 octombrie 2019

La Gradinita cu Herr N si Frau R


Buna sa va fie inima!

In ultimele zile s-au adunat cate in luna si in stele. Aveam facute niste schite pe blog dar nu a fost chip sa ma ocup de ele. Auch... scriu in rime. E de bine? ;))))

Daca printre altele nu as fi avut si antivirus lipsa poate as fi putut recupera mai mult si mai repede - caci am avut o (aproape) zi "libera" - cei mici fiind plecati intr-o foarte scurta excursie. Daaaaar, pe langa treburi prin casa (stiti voi: paine, rosii, alea alea alea) am mai avut si antivirusul lipsa o buna bucata de vreme deci... abia am reusit sa programez pentru duminica tema noua de la Salvati Papusi (fara filmare - aia maine de dimineata daca oi reusi - si bine ar fi a reusesc :p). 

Pentru azi am pregatit cateva imagini de la gradinita noastra ( in cazul in care nu v-ati dat seama eu sunt Frau R si micul N e Herr N). Am scos casuta facuta data trecuta cu N si am montat-o (e geniala ca o montez si demontez zilnic.. altfel nu as avea pe unde sa ma mai misc in camera... hahaha). Avem si iarba (crosetata) si avem si "ring de dans" (masuta lui alba de la scaunul de masa din lemn, haha! Micul H nici nu a folosit-o ca s-a ratacit cheia care trebuia sa prinda suruburile asa ca a mancat direct fara masuta :)))).

In tubul de la rola de hartie de bucatarie sunt topogane (da, mie imi place versiunea cu p), il avem si pe Pupo alaturi si alte jucarele crosetate. Chiar si masinutele Cars (care au ramas la mine, lol) si papusele Evi (baietelul si fetita vor pleca alaturi de micul N - chiar.... daca nu uit cumva, poate fac un scurt filmulet de prezentare sa vi-i arat si voua), Lol, lalaloopsie si noii lui prieteni LPS :))). Adica micile figurine animalute. Lipsesc castanele (pe care eu le ador si am adunat acum doua zile, inainte sa ploua, o gentuta plina - 32 ... ca le-am numarat impreuna :D). 

Si cam atat ca ma grabesc sa recuperez si articolul de vineri... pe cele de la mfc si de joi probabil ca le veti vedea saptamana viitoare, sper pana marti [ nu de alta dar marti este zi de TimpPentruTine ].

ps: Era sa uit. L-ati vazut pe Miguel? Baietelul acela capos (=cap mare) imbracat cu pantofi roz (lol) din prima poza? Nu am vazut Coco (sper sa il vad totusi si eu, desi am inteles ca e trist) dar micului N ii place :D. Si Ralu i-a luat un set cu un corp si doua capete (asa era setul... lol). Asa ca am oprit eu un cap, in speranta ca ii voi gasi corp. A sosit fix cu o zi inainte de micul N si s-a si potrivit! Nu stiu daca reusesc sa il filmez si pe el, dar voi incerca. Trebuie sa ii fac costumatie :O. Lol.

Ja ne! Pe curand!

4 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

WoooW câte jucării și figurie, mașinuțe metalice parcă am văzut, erau preferatele mele cand eram mic..:))

Ieri am fost la Kaufland și din întâmplare am nimerit pe la un stand cu figurine, erau foarte frumoase dar când am văzut cât costă una, mi-am tras două palme și m-am dus ai departe, era aproape 50 de lei una..apoi am dat peste ouă cu surpriză (nu kinder, si nu erau din ciocolată) si acela era peste 30 de lei, l-am scuturat un pic să aud surpriza, dar acolo a rămas, până data viitore când voi fi mai cu portofelul plin :P

Ps. Cu să nu le placă nepoților tăi să vină in vizită pe la tine ???

E de bine cu rimele, sigur, să mai faci ;)))

Sper să ajungă mejasul că văd că mi-o dispărut avatarul, ceva nu-i in regulă..

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof hai mai ca nu sunt multe :))))).
LPS-urile (nu am uitat - o sa povestesc si despre ele intr-un filmulet) le-am cumparat acum inainte sa vina el si au avut un succes enorm (si sunt ale mele si ale micului N dar raman la mine pentru ca H e prea mic :P).
Masinutele - sunt 5 dubluri (lucky me) asa ca raman la mine pentru cand vine aici. Doua s-ar putea sa plece cu el acum .... (cea gri dl sterling si cea cu auriu - Tex. Da au nume.. haha).

Vezi la Lidl, Kaufland, Auchan etc (lanturile astea de supermarket) cand au promotii cu pachetele cu figurine daca ai cumparaturi de minim 50 de lei (sau asa ceva): eu am cateva legume simpatice din pacetele de gen si le folosim acum pe post de mancare.
Masinutele nu au fost atat. Cele mai ieftine le gasesti in Jumbo. metalice (in rest sunt f scumpe).
oita cu ochelari am primit-o in dar cand am comandat alta papusa.
Seturile Evi sunt relativ o ca pret prinse la promotie (intre 20 -30 de ron).

Ouale Kinder sunt faine daca le iei pe cele in stil clasic (cele cu ou de plastic inauntru) - dar vezi ca deobicei anunta cam ce surprize sunt: noi avem un tigru (simpatic), un paianjen mov si motanul din Strumfi (Ezechiel sau ceva de gen).

Oprea Carmen spunea... [Raspunde]

wawww, o adevarata gradinita! si noua ne plac jucariile mici si avem peste tot prin casa!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Oprea Carmen <3
Din fercire avem asa un fel de lege nescrisa si in "camera de joaca " = camera mea, incercam sa tinem raspanditul sub control. Culmea este ca ii si reuseste (ceea ce nu se intampla in sufragerie sau camera lui Buni, mai ales daca lipsesc din peisaj ceva timp... lol).
Dar serile... oh serile dupa ce ei plecau la culcare, aveam ceva de strans. Mai mult dupa cel mic (inca incerc sa imi dau seama unde este cel putin un cub maro (care avea un cap de baietel pe el) - posibil la sora mea in geanta... va trebui sa verifice cand ajung acasa :)))))

Trimiteți un comentariu