sâmbătă, 19 octombrie 2019

Unboxing Set Stampile cu Masini (Cars)


Buna :P !
Bine v-am regasit cu cel de-al doilea filmulet realizat intr-o scurta pauza, pe cand erau cei mici aici. De data aceasta as vrea sa va arat si voua un set de stampile :D. Eu am ales sa i le iau pe cele cu Cars (Fulger si Bucsa sunt prietenii nostri buni si... ceilalti pe langa ei :D). Recunosc ca le ochisem de ceva vreme si eram foarte curioasa cum sunt. Nu am facut poza cu ele inainte sa desfac cutia, dar vedeti la final, daca urmariti link-ul catre locul de unde am cumparat setul (nu este link de sponsorizare, stati linistiti :P) cum arata.


Bun.... setul contine: 6 stampile de cauciuc montate pe cuburi de lemn. La capitolul acesta stau foarte bine: cauciucul nu miroase (am eu niste stampile pe care le-am tinut la aer pe balcon un an pana am putut sa ma apropii de ele... haha. Detaliile sunt realizate asa cum trebuie. Imaginile sunt micute pentru a putea fi colorate la mare arta de copilasii mici, dar, pentru cei mai mari sunt ok. :)
Tusiera ... mie mi s-a parut destul de slabut tusul. Dar nu intr-un mod neaparat negativ - e un albastru deschis. Daca apesi mai tare se vede bine. Partea buna e ca nu se mozolesc cei mici pe maini prea tare :))).
Creioanele foarte bune - nu sunt din cele cu mina usor lucioasa, care nu coloreaza. Le-am facut testul si puteti vedea si voi in filmulet.
Ce mai era? Ah da - caietul. la caiet am de reprosat mirosul de chimic. Singurul care miroase (poate de la culorile folosite la tiparit. Cine stie. Cred insa ca se duce daca il lasam la aer. Oricum e mic si se consuma repede.

Iata si filmuletul:



A fost si Herr Kouki alaturi de mine - dragul de el mi-a tinut companie. Va pot povesti si despre ce i-am luat lui daca sunteti curiosi. Nu vreau sa va plictisesc cu review-uri, dar daca e ceva ce ati vrea sa vedeti, sau sa va povestesc, sa imi spuneti (adica jucarii, carti... hainute). Mie imi plac astfel de filmulete pentru ca asa aflu mai multe amanunte despre ce as vrea sa cumpar si stiu daca e ce caut, sau nu prea. :D

Setul l-am cumparat de aici (cu 25 de ron - urmariti ofertele :D) si mai aveau si cu alte personaje (am vrut sa ii iau si cu Paw Patrol, dar mai vedem). Micului N i-a placut mult si a fost si mai incantat cand am scos o cutie (de la Lidl o aveam) cu alte stampile (de care si uitasem, lol, ca deh, nu am mai avut timp de felicitari in ultima vreme :( - trebuie sa remediez). Setul a ramas insa la mine (pentru moment) - ca sa evit decorarea cu stampile cu masin prin casa pe la Ralu :)))). Nu de alta dar a lipit suficiente stickere dintr-o catre pe care i-o luasem... hahahahahahaha. ooops.

Ja ne! Pe curand!

8 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Tare faine pentru cei mici stampilele!
Eu mi-am luat niste clear stamps pentru alte proiecte de-ale mele! Fiecare cu "copialaria" lui!😅😅😅

Un weekend placut draga mea Rux!
Muah! 😊 Pupicios! 😘😘😘 ... si pentru Kouki!

Diana spunea... [Raspunde]

Ce dragalas si moale si pufos e Kouki! Ce stampile, ce masini?! Am ramas cu imaginea "motatului"! :)
Dimineata m-am ganditla voi... Mirosea ingrozitor a pacura (de ma usturau ochii si gatul) si cred ca Miki din acest motiv tragea sa intre in casa cat mai repede! Mi-am amintit ca ai scris pe undeva motivul tusei micututului vostru blanos... Sarmanele vietati! :(

Scriu, totusi, si despre stampile. :) Am avut, candva, in copilarie, niste stampile mici, rotunde, cu pasari; n-am idee daca avusesera si tusiera (nu-mi amintesc). Ca-i usor uscata tusiera cred ca nu-i bai - se poate "completa" cu tus.

Multumesc pentru filmulet! Weekend frumos iti doresc! Pupici cu drag! <3 Si pentru boticutul care pare elastic trimit niste pupicei. <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella asa-i? Mi-a placut mult ca sunt prietenoase (nu miros urat, pot fi apucate usor de manutele mici).
Am si eu stampile din acelea (dar nu am mai apucat sa le folosesc - poate la iarna). Mi-ar placea sa ni le arati - imi place sa vad proiecte frumoase, desigur daca vei avea timp si vor fi si proiecte pe care sa vrei sa ni le impartasesti :*.
Multumesc muuuuuuult <3. La fel :*
Imbratisari cu drag!! Si Kouki trimite pupici :D!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana <3
Irezistibilul motat multumeste mult <3 :*!!!
Draguta de ea - imi imaginez ca de aia, altfel lor le place sa se plimbe (sa vezi ce mai stranuta Kouki de la mizeria de noxe - tot isi lasa astia in parcare masina cu motorul pornit.) Da... sa stii ca eu ma gandeam ca ei tusesc doar pt ca se spala si inghit par! Nope.... :(.

Si eu am avut unele patratoase cu animale (chiar am ma descoperit cateva :D). Asa este - si noi puneam tus (Sau cerneala lol). Eu ziceam cum este tusul asta, cam sters. Nu e neaparat uscata ci nu foarte intensa. :P

Cu mare drag si noi iti multumim ca te-ai uitat la noi si ma bucur enorm ca ai putut sa il vezi. <3

Muuuuuuah!!! :*

Suzana spunea... [Raspunde]

Cu masinute nu am vazut! Au fost altele cu diverse figurine!
Imi plac mult stampilele. Am si eu destule. Trebuie sa-mi iau avant sa le mai folosesc! Sa ne arati o compozitie cu masinute!
Nopate buna, draga Rux si o duminica placuta! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Sa stii ca nu m-am gandit la compozitii cu ele pentru ca teoretic ar fi trebuit sa le ia cu el. Dar au ramas la mine momentan, asa ca de ce nu... (daca nu cumva uit pana le ia si gasesc timp :D cu drag ;P).
Si eu am un set cu chestiute simple de la Lidl-alea parca si mai mult i-au placut.. Daca nu uit (iar) poate fac poze la ce am mazgaa.. scuze colorat impreuna (hahaa)
Pupici cu drag <3

ina02s spunea... [Raspunde]

Dragute stampilutele cu masini. Nu stiam ca exista.
Mama avea o stampila la serviciu si cand ne duceam la ea, ne stampilam si pe ochi cred. Copiilor le plac sigur.
Ne poti arata creatiile cu ele, sa ne mai delectam si noi.
O saptamana buna! Pupiciiii

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s sunt chiar dragute si cu multe detalii. Eu le urmaream de ceva vreme - tot speram sa gasesc fotografii si pareri. Pana a urma le-am luat si chiar ma bucur.
Oh, da ... stampilele sa parafele de pe vremuri erau foarte interesante (imi amintesc cand eram mici ca si noua ne placeau :D).
Nu ma gandisem sa le folosesc eu, dar e o provocare interesanta :D. Cum prind si eu niste timp liber... momentan am insa mare nevoie de odihna :))).
Multumesc muuult :*. La fel :D

Trimiteți un comentariu