vineri, 4 decembrie 2020

Calendarul Advent: Colind ? „Moșule.....”

 
 
Bună!!!
Când răspundeam aseară la comentarii, m-a lovit inspirația în legătură cu pagina de azi din calendar. Mi-am amintit că am un desen care aștepta să fie colorat și..... aveam eu o vagă bănuială că va ieși... cum a ieșit. Și de cum am terminat de colorat, a început celebra piesă să mă bântuie colinde. Și-atunci am zis să nu mă încânte doar pe mine, poftiți:
 

 

În altă ordine de idei, un altfel de inspirație m-a cam ținut aseară trează, dar despre asta am scris aici: O comedie. Scaunul multifuncțional. Colțul de lectură.. Și am adus vorba de acest lucru, doar pentru că vreau să vă cer ajutorul. Ați avut cumva probleme cu cari? La obiecte de lemn? Am un scăunel mititel moștenire, foarte drag sufletului meu - a fost făcut de bunicul meu pentru Mami și apoi Taia (celălalt bunic al meu) l-a reparat pentru mine. Problema a apărut acum recent de vreun an de când (dintr-un exces de zel, pf, că zău era mare rău) ai mei l-au dus la bunici și se pare că inamicii au intrat prin lemn la greu acolo (mai e un scaun absolut superb, gen fotoliu, sculptat... tare aș vrea sa le putem salva). Am mai citit eu și pe net, am luat și ceva tratament (Tati l-a găsit), dar mi-ar prinde bine ceva sfaturi (și încurajări). Mulțu!! 😚

Pe maine!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)

🌲
Ziua 04 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:

 

 

Linkuri directe:
🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 
 
 
 

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Desenul e frumos!
Cu carii nu te pot ajuta. Cu muuulti ani in urma, unul dintre unchi a rezolvat ramele de la ferestrele atelierului stropindu-le cu borax - cateva zile la rand - dar nu stiu daca doar borax si nu stiu daca o concentratie anume... Sper sa reusiti sa salvati piesele.

Pupici cu drag! ❤️

Oprea Carmen spunea... [Raspunde]

eu nu prea sunt in apele mele, sa peram ca o sa reusesc sa intru in spiritul sarbatorilor!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si eu sper sa reuseasca. Scaunelul mic e destul de clasic (insa foarte foarte important sentimental). Insa cel gen fotoliu e fabulos. E scultat :O. De cate ori mergeam pe acolo ma plimbam pe langa el cu sfiala oarecum. :)))))

Da- desenul e foarte reusit. :)))

Pupic!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Oprea Carmen iti doresc din suflet sa reusesti sa intri in spiritul sarbatorilor. Te imbratisez cu drag!!

ps: poti incerca sa te uiti la clipul asta. eu nu reusesc niciodata sa vad foarte mult din el dar oarecum ma scoate din orice stare as fi :))) si pot oarecum sa imi aleg alta stare.

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Foarte veselă melodia..deși a fost o zi tristă pentru mine, dar cumva a reușit acestă melodie să-mi mai redreseze starea..

Dacă componentele lui nu sunt foarte agravate, atunci se poate stagna evoluția cariilor, dacă este foarte agravată situația, atunci se pot înlocui părțile foarte avariate, cu altele..sunt soluții pe la magazinele de profil..uleiuri, lacuri, vopsele..
Bineînțeles, trebuie rașchetate bine părțile găurite, ca astfel să pătrundă bine soluțiile în interior..
Îți doresc baftă.. Să-mi spui ce ai mai rezolvat cu el..

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof :O. Sper ca totul e ok!

:-s mai... eu de cari nu ma apropii. De solutii nici atat.. Tati se va ocupa. Sper sa ii reuseasca ... ;D
Multumim!!
:)

Trimiteți un comentariu