vineri, 18 decembrie 2020

Calendar Advent: Cum ar fi, daca as fi? Bonus: Kouki.

 

Hei, cat pe ce sa capitulez. Hehe... eh. Cum spunea Stefan? "Oboseala, Oana, oboseala".

In fine, sunt undeva cu energia pe avarie. Asa ca, de unde imi luase eu avant la inceputul saptamanii si reusisem sa am avans de 2 zile (marti spre miercuri, cand am aranjat articolelele pana joi inclusiv), apoi doua zile nici ca am mai apucat sa ridic clapeta la laptop. Era cat pe ce si acum... dar am zis sa imi iau totusi inima in dinti si .. na.

Ca sa nu ramana textul asta patetico-comic (lol) stingher plasat cub asa desen simpatic, m-am gandit sa adaug pe fila de azi cateva filmulete in tema craciuneasca, prelucrate in aplicatia ... reface. Nu-s decat doua:

Si, pentru ca anul trecut pe vremea asta ar fi trebuit sa apara acest articol: Miercurea fara cuvinte " Kouki, Ursuletul si Iepurasul.",  m-am gandit sa mai adaug un bonus, dupa cum ati citit din titlu. Intre timp am adaugat si pozele care lipseau in pagina de anul trecut , asa ca daca sunteti curiosi, o puteti vedea.

Poza cu dragutul meu Kouki este recenta. De pe 15 decembrie. Nu prea sta el la pozat, dar si cand o face.... Te lasa 😍! Iata-l:


Pe maine!

PS: Sper in weekend (pe duminica, asa) sa pot recupera si partea legata de comentarii si sa va vizitez, la randul meu. Dar daca nu reusesc, sa nu va suparati - inseamna ca, in sfarsit, am reusit sa aduc bradul in sufragerie... 😅😅. Stiu ca ii place la racoare, dar, macar sa aranjez locul.... de impodobit, tot pe 24 ramane, ca in fiecare an.

🎄

Ziua 18 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:
 

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

03 - 23 decembrie (20:10 a.m.)

🎄🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Hahahaha! Faine de tot clipurile! Nu stiam ca ai jucat in aceste filme! 😊 Imi plac aparitiile tale! Si-mi place Kouki! ❤️ "Ptiu-ptiu! Sa nu-i fie de deochi!" cum ar zice o vecina. 😊
Cauta incarcatorul si alimenteaza-ti acumulatorul.
Seara frumoasa iti doresc! Pupici! ❤️

ina02s spunea... [Raspunde]

Imi place mult cântecelul. Dar mult mai mult îmi place Kouki. E un dulcic cu niște mărgeluțe negre, sa te mbolnaveasca nu alta! Pupiciii 😘❤️

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Foarte faină poza de copertă, apoi fragmentele amuzante și drăguțe, aflându-te pe tine, protagonista acestor scurtmetraje.. 😇

Kouki a fost pe val de data asta; mulțumim pentru imaginea drăguță, dar și lui îi mulțumim că a avut răbdare la studio ca să-l poți imortaliza, vrednic de pus cap de afiș.. 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :))) vai, si eu uitasem, pur si simplu. Bine ca mi-am reamintit :)))).

E mortal Kouki. Si Dodo ma termina atunci cand se uita asa de fapt, cateii sunt irezistibili cand se uita asa si li se vede un pic din albul ochilor.

Ma straduiesc... ma straduiesc...
:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s daaaa... cand am vazut poza, dupa ce a stat (el nu prea sta la poze) i-am aplicat o portie din aia zdravana de iubiceala. Cred ca mai pup eu poza... la anu'!! :))
Pupici :)!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof da, ce mai... o sa ma apuc sa fac exercitii sa dau autografe.. :)))))

E superb Kouki nu? <3
Cred ca merg sa ii mai aplic o portie de iubiceala. O sa se intrebe ce m-a apucat. Asta pana nu mi se duce toata energia (trebuie sa vad ce fac cu acumulatorul sa iau o baterie noua :))))))))). glumesc. Cred ca imi trebuie mult somn. :D

Trimiteți un comentariu