luni, 31 octombrie 2022

#01 Octombrie 2022 in imagini - 365 de zile cu Rukkusu.

Iata cum a aratat galeria foto a primei luni din noua noastra aventura, alaturi de Rukkusu! Cum zboara timpul, nu-i asa? :) 

🍁Octombrie 2022-Articole:





16 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Rux, felicitari! Ziua si postarea! Uau!
O galerie super dragalasa! Am pierdut multe postari, dar voi face cat pot sa recuperez, pentru ca vreau sa stiu totul!

Am avut (nu e ca si cum au trecut!) :) probleme cu unele taste care nu mai functionau - sunt reparate temporar (asa mi-a zis mesterul, un baiat de toata isprava, care l-a doftoricit pe laptop pe loc, nu dupa 7 zile, o luna! cum mi-au tot zis altii!) Mai dau rateuri, tastele, dar... ooo! Am scris o parte dintr-o lucrare ce o am de facut folosind "inserare caractere speciale"! :))) Infern!!! :)))

Saptamana frumoasa iti doresc, cu drag! Pupici! (si pentru Kouki, care iese in evidenta in aceasta galerie) 😘 💕

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Tocmai citeam ce ai scris pe blog si admiram cele doua fantome cu cap de ou (sunt geniale ).
Sa nu mai aud de taste cu probleme -:O.... horror. dar ce ma bucur ca s-a rezolvat!! Stiu cum este - mie nici sa mai inserez din tastatura aceea virtuala nu imi mai mergea (stii cea de o deschizi pe ecran si apoi dai cu degetelul pe pag ca sa alegi litera... :)))).
Sa nu recidiveze si sa poti sa folosesti tastele fara stres :D.
Iti multumim amandoi (el doarme pe unde scurte)!!
Sa ne fie noiembrie cu sanatate, putere de munca si timp de creat si spor :D
(ca multe mai vreau.. hahaha)
pupici!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce retrospectivă frumoasă Rux. 365 de zile...un proiect abițios, dar uite că prima luna ai bifat-o cu succes. Am vrut și eu să fac o postare pe zi în octombrie, dar nu am reușit chiar zilnic să pun ceva.
Mult succes și luna aceasta. Voi urmări cu interes activitățile tale și ale papușii Rukksuku

Suzana spunea... [Raspunde]

Superb ti-au iesit. Initial nu ma lamurisem, dar acum trendul este clar.
Spor la urmatoarele poze, draga Rux.
Pupici! ❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Felicitări! Nu e chiar ușor să faci postări zilnice când mai ai multe altele de făcut! Felicitări!
Un noiembrie minunat să ai!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumesc :)! Da - este ceva nou. Nou in sensul ca o implica si pe papusa in fiecare zi. Am avut o perioada la inceputurile copilarim cand aveam si cate doua articole pe zi.
Ohhh unde sunt vremurile bune cand aveam un articol in fiecare oricum? :))))))
Sa fie - te pup si te asteptam cu drag :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Ma bucur ca iti place. Doar organizarea mi-am lamurit-o si eu.. asa, acum, sa vedem ce o mai iesi. Sper sa reusesc sa fac poza zilnica - zici ca ma alearga cineva - efectiv nu apuc sa ma asez sa astern doua vorbe ca automat trebuie sa numar la ce lucreaza buni, sa ma apuc sa fac mancarea ca sa fie gata la timp, apare si nu mai stiu ce si nu mai stiu cum :))))).
Uneori chiar nu imi arde sa mai rad, nici cu emoticoane.
De exemplu azi inca nu am reusit sa facem poza :) dar am profitat s aintru putin si pe mail pentru ca am avut de scos niste chestii la imprimanta.
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă nup.. nu prea. Mai ales ca eu am nevoie sa ma concentrez si nu reusesc sa imi pastrez firul gandurilor ca sunt mereu intrerupta ( uite de ex acum cum iti scriam de zor mi-au fugit ideile in vreo 10 directii de la tot felul de intrebari si intreruperi.. hahaha).
Sa fie super fain noiembrie pt toti. Si cu sanatate si cu spor. pupici!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Rux, înțeleg perfect cum e treaba asta cu întreruptul. Eu am material acum pentru vreo 3 articole care ar fi necesar să fie puse azi, dar trebuie scrise și editate pozele dar cu întreruperile....acum am 30 min libere pana plec la școala după fete. Raspund la mail-uri și comentarii și parcă vad că a fugit și timpul.

Cristi spunea... [Raspunde]

faina colectie! o saptamana buna! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko si in sfarsit am reajuns la pupitru. Acum profit cat se face backup (mi s-a deschis ciudat azi laptopul si am zis ca e cazul sa fac totusi un backup... just in case) sa raspund la comentarii si sper eu sa vad si ce articole noi reusesc sa mai citesc :D. Sa merg in vizita, cum s-ar zice :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cristi multumes mult, la fel :D !!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Oare când a trecut - tu și fotomodelele tale drăgălașe ați muncit, Kouki a mai moțăit... și eu am admirat 😃...normal că mi se pare că a trecut repede luna aceasta !
Felicitări 👍
Pupici ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza asta ma intreb si eu ... cand? Si deja s-au scurs 3 zile din noiembrie.
Nu ti se pare - trece timpul asta asa de repede, ca nu mai apuc sa fac nimic din ce mi-am propus (si nu, chiar nu erau multe pe lista ca incerc sa o iau inccetisor dar... inainte reuseam... Da, inainte mai gaseam o fasole, un morcov - acum ce e prin pieta la noi, sau prin magazine, pentru mine e ca si inexistent. :)))))
Nu imi vine sa cred ca in 2022, nu gasesc o fasole uscata curata, buna de mancat. ar fi de ras, daca nu ar fi, mai degraba.. de plans. Or veni si vremuri mai bune sper.:D
Pupici cu drag :)

Diana spunea... [Raspunde]

@copilarim
Deja ai aflat ca folosesc tastatura vizuala! :))) Literele c si b functioneaza dar x , 1 ! < nu functioneaza fara "vizuala" Oricum, e mult mai simplu decat cum am lucrat cateva zile! :))) In loc de virgula cred ca voi incepe sa folosesc semnul minus. :)
Sa fie noiembrie asa cum vrei! <3 Pupici!

Reparatia a tinut prea putin... Mdeh.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana eu cand am tastaura pe romana (asa e deobicei) nici nu stiu pe unde sa bag semnul < ... (l-am luat acum cu copy paste.. hahah la mine acolo baga ; :))))))
Cand am de facut de exemplu un cod html trec pe engleza..
Culmea e ca nu prea folosesc diacriticele.. le foloseam la SuperBlog... hmm adevarul este ca asa scriu mai repede.

pup si sper sa rezolvi problema (ah mai e o posibilitate - sa iti iei o tastatura si sa o atasezi cu usb la laptop... (tastatura de la pc de exemplu! :D)

Trimiteți un comentariu