duminică, 13 noiembrie 2022

4000 cu frunze.

Buna!

Ce duminica frumoasa, insorita! S-a facut insa un pic cam frig - semn ca, in curand, va trebui sa inchid geamurile (sper ca s-a aerisit destul, oricum mai tarziu risc sa afum in loc sa improspatez aerul, haha). Mai e si semn ca trebuie sa ma grabesc sa public articolul, ca apoi sa pregatesc cartofii - dureaza pana sunt gata si... deja primesc semnale ca e cazul sa mai si mananc azi :)).

Daaaar, am zis intai sa va arat ce am reusit sa fac acum cateva ore, cu cateva frunze uscate - ok, nu va asteptati la cine stie ce chestie nemaipomenita, nemaintalnita - dar, pentru mine, este o realizare, pana la urma :D.

Acum cateva zile, citeam despre o povocare foarte draguta, cu frunze: Explorator prin viata: Idei de craft cu frunze (provocare de aici, cu materiale din natura). Pe cand comentam la articol, mi-am ridicat privirea spre pervaz si mi-au cazut ochii pe trei frunze uscate si o crenguta cu aronia uscata. Providential. Initial vazusem doar o frunza :)). Ce fac eu acum cu ele? Mare lucru nu am timp sa fac ... mi-am zis. Apoi mi-am amintit de aranjamentul meu de pe balcon - il avusesem incarcat de frunze la un moment dat. Si cand l-am verificat, statea golas, cu cei doi fluturasi odihnindu-se in mica lor gradina a somnului. Asa ca am luat frunzele, le-am pus pe margine, pe o latura, apoi am pus si crenguta de aronia. Am luat-o pe Rukkusu si am facut cateva poze, in timp ce soarele, pe atunci ceva mai puternic, ne mangaia prin geam. Povestea nu e lunga.. acum pozele:









Fluturasii mei au iar frunze si bonus o crenguta de aronia, ca sa le infrumuseteze putin decorul - era cam golas, fara ele.

Azi noapte am refacut publice video-urile din rubricuta cum facem, dupa ce zilele trecute le-am facut publice pe cele din categoria Kouki, Japonia si Concursuri. Am renuntat la comentariile de pe youtube (oricum le aveam moderate si ma si incurcau un pic). Nu stiu cum voi face cu cele la carticelele pentru copii - nu le-am facut pentru copii, ci pentru blog (advent), sau ca sa prezint ceva ce mie imi place si poate parintilor (sau celor care vor sa faca un cadou, sau celor carora le plac, ca si mie, cartile de gen) sa le fie un fel de ghid (ce contin cartile - de multe ori caut ceva si ezit sa imi iau ca nu stiu ce e in carte si nu vreau sa ma trezesc cu o carte care sa nu imi placa la interior, dar are coperta draguta... stiti voi). Ma deranjeaza ideea sa ajunga la gramada - mie imi place sa le am ordonate in palylisturi. Si ma deranjeaza foarte tare treaba asta - eu stiu de ce si pentru ce le-am facut. Exista youtube kidz. Zau asa.. Inca ma afecteaza foarte tare toata nebunia asta. :) Dar noi sa fim sanatosi!

Pe maine!


PS: uitam.. de ce 4000 ??? :))) pentru ca aceste este articolul cu numarul 4000. De aia :P.

16 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Rapid si eficient ai format un decor!
Bravo, Rux! Cred ca si Rukkusu apreciaza!
Pupici si o saptamana usoara! ❤️😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Wow, ce număr rotund. Acum sunt curioasă cat de departe sunt eu. Aproximativ de 10 ori mai putine.
Îmi place aranjamentul din frunze. Fluturași maro e deosebit. celălat pare mai mai deschis, nu se vede bine. Împreună cu buburuza parcă își caută ( și au găsit) adăpost pentru iarnă. Felicitari pentru participarea la provocare. Te mai aștept și la alte teme.

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

La cât mai multe articole! Simplu și frumos aranjametul tău din frunze. Eu am făcut o săpunieră din crenguțe de măr și vișin! Aveam urgență mare de o săpunieră iar sâmbătă noaptea nu aveam de unde să cumpăr, așa că am pus mâna la treabă și am facut una. Hihi
O săptămână ușoară îți doresc! Pupici

Cristi spunea... [Raspunde]

Toamna este a doua primavara cand fiecare frunza este o floare.
Albert Camus

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Foarte frumos. Multumesc si de vizita, mi-a reamintit de vremurile cand aveam timp de mult mai multe lucruri dar sper sa ma mobilizez din nou. Mult spor la creatii cat mai frumoase.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ileana-carmen ce surpriza minunata! multumesc mult :)! Si eu am lipsit foarte mult din online, de nevoie - sper sa ne revedem cat mai curand si abia astept sa descopar noi proiecte interesante :). Sa avem spor!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă iti multumesc mult! Si eu am ramas uimita cand am inceput sa fac articolul si am zarit 4000.. ramasesem undeva pe la 3000 :))))
Ma bucur ca iti place - a fost ceva simplu,asa de moment.
Cred ca a iesit fenomenal sapuniera. :D Din crengute wow. Sper sa faci poze sa ne arati si noua :*!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cristi cat de frumos a scris! Da :)
E inca plin de flori afara... desi multe si-au scuturat petalele... :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana a fost ceva spontan - plus ca initial credeam ca am frunza... chiar uitasem ca decoratiunea mea fusese la un moment dat desfrunzita (avusesem o gramada de frunze diferite in ea).
Rukkusu e incantata cand facem lucruri diferite, cred :)))/
Pupici, sa fie usoara si frumoasa! :D

Diana spunea... [Raspunde]

Imi place cosuletul tau cu decoratuni si-mi place mult de tot atentia de care da dovada Rukkusu studiind totul din mai multe unghiuri! 😊
Ma bucur ca ai intrat in jocul frunzelor. 😊
Spor in toate, Rux! Pupici! ❤

Diana spunea... [Raspunde]

Am uitat! Felicitari pentru numarul de articole! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko nici nu mi-am dat seama cand s-au facut atatea. Ramasesem la 3000 :)))). Dar cred ca asta era prin 2017, cam asa.
Cel alb galbui e de varza (tipic). Cred ca s-a nascut pe balcon... ca nu avea pe unde intra. Avem plasa. A trait cateva zile in casa. Afara era foarte frig...Cand a adormit avea aripile stranse - de aceea nu se vede prea bine (poate doar daca l-as poza doar pe el). Pe cel maro l-am gasit in balconul meu (unde nu e plasa pusa). Adormise asa cum il vezi. Nu l-am vazut in actiune, ca pe celalalt.
Ma bucur ca iti place - aranjamentul a mai avut odata, demult, frunze (erau mai variate) dar a ramas fara, intre timp (curatenia de vara.. haha). Cand am vazut frunzele astea si crenguta cu aronia uscata, mi-am amintit de el. Si mergand in balcon (e pus oarecum intr-un loc mai ferit) am fost chiar uimita sa il vad asa gols. lol.
Sper sa mai reusesc sa ma incadrez in timp (si cerinte mai ales) si pe viitor ! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana acum am dat peste o frunza intre paginile agendei si m-am amuzat copios. Imi aminteam ca a pus candva una sau chiar doua. Dar am crezut ca le-am pus apoi pe geam sau ceva de gen.
Rukkusu era incantata ca, dupa ce a calatorit cu viteza luminii pana in camera sa faca poza, a intalnit niste frunze reale, nu numai din file de calendar :))).
Imbratisari cu drag si pupici de la Kouki (care tocmai a mancat un mar :D)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana haha :* - si cate restante mai sunt... ohohooo... dar incep sa se mai "rezolve" am sperante.
Puuup

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Am observat cu câtă curiozitate a analizat Rukkusu coșulețul ! I-a plăcut - așa cum de altfel mi-a plăcut și mie ce ai realizat !
Felicitări pentru 4000 -- oho, înseamnă ceva, nu glumă 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza Mai ca ma temeam ca imi cere acum din scurt si ea un cosulet in miniatura, cu frunze cu tot :)))). Si tare as fi tentata sa i-l ofer... :))) Doar ca nah, nu e momentul.
Ma bucur mult ca ti-a placut! Abia astept sa reusesc sa intru si in balcon, sa il aduc la .. cum sa zic, la un punct apropiat de zilele lui bune!! teoretic ordine e, ca am facut de la bun inceput insa imi trebuie cel putin o saptamana ca sa il pot aranja cum vreau eu. (daca inainte imi lua cam 2 zile sa il pun la punct... haha)

pupici

Trimiteți un comentariu