sâmbătă, 19 noiembrie 2022

Cartea prietenie a micului H.


Azi ne-am vazut un pic pe fuga si tot pe fuga am completat in cartea de prietenie a micului H. Eh... si nu doar  pentru mine! Si pentru Kouki si pentru Buni..... :)) V-am facut si voua cateva poze sa vedeti cum arata cartea si cum sunt paginile pentru cei care completeaza (acum mi-am amintit ca mai era o sectiune la final :))))) dar cred ca nu era musai sa completez si acolo -nici nu stiu).


Rukkusu a tinut sa se joace un pic cu scutul de paiete reversibile de pe coperta (am vazut ca sunt mai multe modele, dar am uitat sa fac poza, haha). Sa vedem daca observati cum s-a jucat si scutul de paiete cu Rukkusu).


Mai sus sunt cele doua pagini in care am completat eu (sunt si patru dragoni si cum dragonul a fost la putere in ultimele doua zile, cat am completat eu - cu stiloul, am fost foarte inspirata, asa ca s-a intins intr-un locusor putin cerneala.. - micul H mi-a tot numarat dragonii). Da, sunt in germana. Nu, am completat in romana... :)))).


Pentru ca micul H a insistat sa completam fiecare pe pagina lui, m-am conformat, ce sa fac. Lui Kouki i-am completat in decor de pirati. Hahahaha. La el am scris cu un creion mov. Bucurie mare.
In caz ca va intrebati ce a trebuit sa completam... va spun putin mai jos, vorba aceea.. „aveti putintica rabdare„ :))).


Buni a avut parte de dinozauri ... hahaha! Acum am observat. :))) Ce bine se inteleg dinozaurii cu Ioana Radu. Agatha Christie si Poirot! :)))


Urmatorul model era acesta in spatiu - sper sa completeze Tati (lol), nu de alta, dar dupa, urmeaza unul cu Leu... si i s-ar potrivi lui Mami.. 


Sa va spun si ce trebuie completat: numele - porecla - data nasterii si inaltimea (la Kouki am pus lungimea - a fost foarte amuzant ca tot incercam eu sa il masor cu o rigla.... Si Kouki se tot uita si invartea ce vrea fata asta de la mine, spre deliciul si bucuria micului H, care l-ar fi albit la propriu de pupaturi di mangaieri si dragareli... :))).
Apoi culoarea ochilor si a parului (de colorau - acolo unde sunt cele doua cerculete). Unde locuiesti, numarul de telefon/mobil/adresa de mail - sa vedem cata lume ma cauta acum :))) - glumesc. Ce ne place/ ce nu ne place si o aventura grozava (ceva de gen). Pe pagina doi - mancarea favorita/cartea/filmul/muzica si animalul preferat. Ce iti place sa faci in timpul liber, ce iti doresti sa te faci cand cresti mare, care este cel mai tare vis al tau si o urare/un mesaj pentru posesorul cartuliei.


Rukkusu s-a jucat cu scutul din paiete reversibile - a zis ca vrea si ea ceva cu paiete reversibile - cred ca as putea sa o ajut.... dar nu stiu cat de curand. Bine ca nu i-a venit micului ideea sa le puna si pe Peta si Ralu sa completeze (eventual si separat - nu ca nu ar fi completat, dragutele de ele, dar... nah - adica as fi completat eu, se intelege). 
Ah, uitasem, se pune si poza (ceea ce eu nu am pus, dar o sa adauge Ralu).

In rest... mi-e foarte somn. A fost iar bairam azi noapte si eram asa de obosita ca m-am bagat in pat, nu am mai terminat ce aveam de lucrat... am terminat de dimineata si va povestesc probabil maine - daca nu uit sau imi vine alta idee...

Pe maine!

12 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

H. Este nepoțelul tau? Aveți activități frumoase împreună.
Rukkusu se joacp frumos cu scutul de paiete. Cred că îî place lumina reflectată de paiete pe fruntea și pe mâna ei. Si văd că e foarte implicată în completarea cărții.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Da :).Cel micut - are 4 ani :D.
Ii place tare mult sa facem covrigi impreuna :))). Si puzzle-uri. Si sa il perie (la propriu) pe Kouki, mai nou. iubire mare. Ah .. da. si sa le dea testoaselor de mancare.
Sa o vezi pe Rukkusu mare ce s-a mai jucat cu scutul de paiete :)))))). Mi-am luat si eu doua bluze cu paiete reversibile (of course, de la copii... hahahahaha ca sa am ca ei. adica le-am luat lor si mi-am luat si mie).
Daaa ai vazut ce sclipiri se revarsau pe ea ? :)). Parca era la discoteca. A carat drauta de ea la stiloul acela... pana cand l-am preluat eu ca sa o scutesc de atata efort. :D

MNiko spunea... [Raspunde]

Am avut și noi tot felul de bluzele cu paiete reversibile, și perne și carnet...acum s-a mai potolit pitica mea. Încantarea cea mare era dată de sclipirile alea date de paiete. Pentru mine ra nasol în mașină că ea se bucura de soare și de jocul de lumini, pe mine mă deranjau la șofat.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Ah, clar - au si dezavantaje.. eu am aflat oarecum de la ei de hainele cu paiete reversibile :)))). Cred ca acum un an pe vremea asta am vazut niste bluzite cu mane scurta cu un calut de mare pe piept - atunci am luat trei sa avem la fel - gri, cu acel calut. Anul acesta am gasit un model cu Japonia pe el (de cand ma tot uitam eu dupa chestii cu japonia, haha) - culmea e ca bluzele sunt tot gri, dar cu maneca lunga :))). N-am rezistat, mai ales ca le-am prins la reducere buna.
Cred insa ca in camera, asa la amiaza, ar arata foarte tare sclipiri de genul pe perete, nu? :D

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

Looks cute. Thanks for sharing. Have a good week :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı thank you! i like that book too :D
Hugs!

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim
În cameră, afară, chiar și în mașină sunt frumoase acle reflexii dar nu când ești șofer. Atunci deranjează.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da.. si nu numai reflexiile de la paiete - observ ca in ultima vreme sunt o gramada de chestii care deranjeaza si pot distrage atentia si obosesc conducatorul auto...

Apropo - ce bine ca ti-ai luat carnetul. E minunat sa ai aceasta libertate de miscare. :)

Diana spunea... [Raspunde]

M-a amuzat Rukkusu cum manuieste stiloul! 😊
Cartulia e amuzanta - educativa, cumva (mai putin partea cu datele personale)
Cum s-a jucat papusa cu scutul am observat, cum s-a jucat scutul cu ea am citit ce-a scris Niko. 😊 Imi plac de numa lucrusoarele cu astfel de paiete - prima data am vazut o gentuta, la o nepotica (pana anul acesta n-am stiut ca exista!) 😊
Spor la ce faci tu acolo si... pauza de disco la aia - pauza definitiva!
Pupici cu drag! 😘 ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da, da.. nu se lasa. Noroc ca e usor... stiloul. Ca un fulg :)).
Mie imi place ca e colorata :)))). Asa.. hmmm - se pare ca e ceva traditional la ei. Si eu care ma mandream ca am fost intr-a cincea cu caietul de amintiri - pe atunci era mare lucru, pentru ca eu stiam de caietele astea de la mami, care il folosise pe la sfarsitul scolii (parca).
Si eu am aflat anul trecut :)))). Stiam de paiete - normal, dar nu si de cele reversibile :)). Cei mici erau mega fani, asa ca m-am alaturat si eu. cand voi reveni pe ecrane (hahahahahahaha) o sa imi aduc si eu cele doua bluzite din garderoba.. si pun si un bec sa bata pe ele asa ca sa va iau ochii (iti dai seama ca glumesc - rad singura, noroc ca rad pe muteste, ca ar fi pacat sa stric linistea - deocamdata nu se aude zgomot, dar iti zic maine cum a fost, ca sunt inca in sufragerie unde se aude doar cum pocane ploaia pe burlanul de la centrala).
O sa profit si eu sa il iau pe kouki si sa ma retrag! Sa fie spor ca am niste planuri mari pentru maine :))))))

Pupici cu drag si de la kouki!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Bănuiesc că micuțul cavaler H învață în limba germană !
Interesantă cartea prieteniei !
Rukkusu și Kouki iubesc mai mult joaca decât scrisul...😃
Îți doresc cât mai multă odihnă !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza micutul cavaler acolo s-a nascut si creste. Taticul lui de acolo este :D.
Sunt interesante - mie imi place varietatea de lucruri de gen de acolo. Cred ca m-as muta intr-un magazin cu chestii de creatie, cartulii din astea.. (cu conditia sa nu aiba pufaitori in el, hahahahaha).
Sa stii ca Rukkusu m-a ajutat cu stiloul, dar Kouki - ei bine Kouki are paginile lui completate (cu preferinte, cu tot.. hahaha).
Iti multumesc mult :*! Imbratisari cu drag :*

Trimiteți un comentariu