duminică, 6 noiembrie 2022

Curs Amigurumi - Domestika - Ameskeria - Sa cream Hainute, Par si Accesorii.


Buna! 
Pe 11 noiembrie se anunta Black Friday, pe care il astept din cel putin doua motive, hahaha - unul este ca poate reusesc sa imi mai iau un curs - doua de pe lista mea de dorinte, de aici; al doilea este ca vreau sa imi iau detergent natural, fara parfum, la un pret rezonabil... si, daca se respecta regula, acum e momentul :D).

De aceea, in ideea ca poate vreti sa va luati vreun curs si voi (si au ceva oferta faine cu aceasta ocazie), m-am gandit sa va povestesc si despre cel de-al doilea curs amigurumi pe care mi l-am luat anul trecut, curs creat si prezentat tot de Ameskeria (Leire Villar). Despre primul, am povestit aici: Curs Amigurumi - Domestika - Ameskeria - Sa cream personaje cu croseta.


Am cremat-o pe Rukkusu sa ma ajute - trebuie sa ma concentrez ca sa termin in timp util, pentru ca mai am o gramada de lucruri de facut: de scanat niste planse de colorat (le-am luat baietilor si vreau sa le imprim pe o hartie mai grosuta - aceasta e prea subtire), de parcurs rapid un curs care imi place (si care astazi este gratuit ... pentru inca 3 ore :O) si .... de lucrat la puzzle ( daca mai ramane timp) - la care am mai avansat azi putin.

Asa cum v-am obisnuit data trecuta, vor urma mai multe articole in care voi povesti in amanunt despre curs. De data aceasta este vorba despre un curs adresat celor care deja stiu sa croseteze (ideal este de combinat cu primul curs in care sunt toate explicatiile necesare unui incepator).
Asadar voi povesti despre (si voi adauga aici ulterior linkurile catre articole):
- cum ne pregatim pentru proiect si papusa amigurumi:  Drumul de la Planificare la o Papusa.
- hainute, par si accesorii Hainute - Pieptanaturi - Accesorii.

Cursul Amigurumi: Sa cream Hainute, Par si Accesorii - Ameskeria - Domestika

Acest curs are 21 de lectii grupate in sase capitole. In afara de modelele de baza pentru rochita, jupon, ghetute, bluzita, salopeta, hainuta, palarie si, desigur, par, acest curs vine la „pachet” si cu un model pentru papusa de baza. Pe langa acestea, autoarea ne-a oferit link-urile catre alte modele create de ea, pe care le putem descarca gratuit: un penar simpatic, ornamente de pom (pe care sper sa le pot materializa si eu -  macar unul sa reusesc sa fac, poate chiar ca premiu pentru Impodobim Bradul), un ghiozdanel si un costumas pentru bebelus. 
Odata achizitionat, cursul va putea fi parcurs in ritmul propriu, ori de cate ori va doriti - ca sa primiti diploma trebuie sa il parcurgeti integral si sa bifati fiecare capitol odata ce l-ati finalizat si ati raspuns cerintelor din acesta (pe forum). Cursul este in spaniola, cu subtitrare in engleza (si nu numai) si, daca descarcati aplicatia Domestika pe telefon, lectiile se pot descarca si urmari si offline (eu le-am parcurs pe laptop insa, hehe).

Si acum, va invit sa imi puneti intrebari, daca aveti curiozitati! :) Vor urma cele trei articole despre care am mentionat mai sus, dar poate voi vreti sa aflati ceva anume. 

Pe maine!!

Actualizare:




14 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

WoooW, super tare!!! Deci nu se rezumă tricotatul doar la partea voastră feminină, nu? Prin intermediul articolului tău, am văzut pe băiatul care a prezentat cursul său. 😇
Pentru că aminteai despre detergentul natural fără parfum, și eu trebuie să dau comandă pentru că am început al doilea bidonaș. Poate prindem ceva de black friday. 😇
O săptămână frumoasă îți doresc! 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof bineiteles ca NUUUUU!!! Vai deci programarea asta cu pentru fete pentru baieti e atat de nasoala, nu crezi?
Doar ai vazut cat de fain e sa cosi la masina, stii doar. Si crosetatul sau tricotatul sunt super faine.
Asa carcoteli vor exista mereu.. tzzz...

:) tu ai aruncat un ochi pe wishlist :D. Hehe. Am deja un curs de la Printul crosetei - l-am inceput dar e pe pauza din motive obiective... abia astept sa il reiau :D.

Sa speram ca il prindem acum :D facem provizii. Il ador pur si simplu.

Merci mult - si eu tie!!

Diana spunea... [Raspunde]

Am citit doar de curiozitate, dar cu interes. Mi-ar placea sa stiu face astfel de jucarii - asa avea si cui le da - insa imi cunosc limtele rabdarii, dar mai ales neindemanarea in lucrul cu croseta sau andreaua. :)
Spor la lucru, Rux! Mai ales la paturica. :) Rukkusu iti sustine moralul. :) Stiu ca ma repet, dar tare-mi place cum i se potriveste tinuta aceasta.
Pupici! ❤

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Mult succes la black friday !
La cât ești de aglomerată de atâtea activități, ai curaj pentru încă mai mult ...👍
Kouki cred că nu mai poate ține socoteala activităților, moțăie printr-un colțișor izolat ?!
Rukkusu vrea să fie în trend, așa-i ?...
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Paturica e in stand by. :))) E mai bine asa... ea e teoretic ca si gata, dar ar fin insemnat sa fortez nota nepermis de mult...
Daaaa... ma sustine sigur. Si mie imi place mult si ma incanta faptul ca ii vin tinutele de la rainbow high :D.
Pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza singurul lucru la care tin musai e sa pot lua detergentul la pret bun :))))).
Sper sa reusesc :D. Pentru mine chiar conteaza - si daca am bafta si au promotie va las si voua link, poate vreti sa va faceti un dar fain :D.
Dragul - e si el la rand, nu il las fara masaj :)))))). Dar e intelegator. Da... Acum vreau sa mergem sa motaim impreuna. Dar maine ma trezesc devreme si am multe de facut si am zis ca nu stiu cand ajung sa mai intru pe laptop. :D

Pup

ps: as vrea ca multe de facut sa fie doar creative ;)))))

MNiko spunea... [Raspunde]

Eu sincer nu reușesc să tin pasul cu cât de multe faci. Eu rămân imediat în urmă cu una sau alta. Mult succes în tot ce ți-ai propus.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko si eu sunt foarte in urma cu toate. Vremurile bune... oh.. aveam articolele programate saptamanal la doua bloguri :)))). Acum abia ma tarasc si eu :p. Dar important e ca imi dau silinta si ca am reusit dupa vreo 2 ani sa revin ...
sa fie! La fel :*!

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim
Am avut și eu doua bloguri și un forum, dar nu am mai făcut față la ele și un timp am renunțat de tot. Forumul a fost sters din lipsă de activitate, dar blogurile le mai am incă pe amandoua. Nunai că mi se pare greu să fiu în două locuri și am ales varianta unui singur blog cu de toate.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko foarte tare ca le-ai pastrat!! Le ai cumva atasate la cel actual?

Este, intr-adevar. Doar ca la mine provocari verzi era proiect de echipa :D. Si acum tot asa il pastrez, desi am ramas in formula restransa....

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim
Stiam că la \Provocări verzi ați fost trei, cei 3 R. V-am urmărit la ănceput, deși nu participam, dar apoi nu am activat nici pe net și pierdusem cumva legătura.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :D de fapt chiar 4. plus O. dar da - a fost o perioada cand eram doar trei (un R se retrasese din activitate).
Ohh ce vremuri faine - mai am inca de recuperat o gramada de poze la proiecte (le-am avut pe photobucket si marea majoritate le-am inlocuit, dar mai am o parte pe care nu reusisem sa le aranjez si trebuie sa imi fac curaj sa ma uit prin fisierele salvate de pe laptopul vechi. Cred ca la unele o sa fac alte proiecte, mai degraba :))),

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim
Ma regasesc in aceeasi situatie cu tutorialele de pe forumul pe care l-am pierdut. Am sperat sa pot folosi pozele din phi=otobucket, dar surpriza, nu mai pot intra in cont sa trebuie sa platesc că am prea multe. Candva s-a limitat spatiul de stocare si eu nu am fost pe fază să le salvez la timpul potrivit.
M-am gandit si să fac proiectee din nou, dar ... la mine multe erau pentru copiii mici, ca aveam fetele mici, iar acum că au crescut și nu mai am în jur copii așa mici, nu mai au farmec să le refac.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :(
si eu am pierdut niste tutoriale de pe CDB (clubul designerilor de bijuterii) cand s-a desfiintat. Din fericire cred ca am reusit sa povestesc deja pe blog (va trebui sa verific ce tutoriale mai aveam eu de scris si aici - dar pentru asta am nevoie de timp pentru ca am senzatia ca parca e un labirint in ce am salvat eu pe memoria externa/).
Photobucket.. oh.. stai sa vezi. eu am reusit sa descarc (cu greu ) ce aveam acolo. Si sa incarc si inlocuiesc pe blog - nu vrei sa stii... :))))).
Peste 3000 de articole.. in fine.
Nu asta e faza, faza e ca mi-am sters pozele din conturile de photobucket (am doua)... deci toate bune si frumoase. Sau aproape. Pentru ca desi acoolo apar sterse, am sesizat ca unele poze, daca folosesti linkul vechi, apar inca la ei. Ceea ce e foarte nasol.. Dar, daca tu ai avea linkurile pe undeva salvate, cred ca ai putea cumva sa descarci/recuperezi din poze. Oricum e complicat, dar cine stie.

Acum am vazut mesajul. nu stiu de ce nu imi aparuse in inbox :O. Noroc ca verific si pe blogger.

Weekend fain :D

Trimiteți un comentariu