sâmbătă, 12 noiembrie 2022

Gemene - una gata, alta in lucru.


Buna!
Stiam eu ca nu am trimis paturica fara sa ii fac cateva poze, finalizata. Mai stiti pozele de aici, din timpul lucrului -  Paturicim ....? Ei bine, le-am gasit si pe cele facute in zori de zi, cand terminasem de cusut patura si de crosetat de jur imprejur. Cateva ore mai tarziu era pe drum spre destinatie.

Rukkusu a tinut azi sa se pozeze cu petecutele si sa imi arate ostentativ ca am abandonat proiectul si nu am mai facut nimic la el. Si are dreptate. Probabil de pe 21 incolo voi mai avea timp de ea. Dar nu am stat deloc degeaba. Azi am finalizat vestutele baietilor, lucrate de Buni. Si ieri am refacut publice cateva dintre clipurile de pe youtube - cele cu Kouki si cele de la concursuri, deocamdata. Va trebui sa ma ocup si de restul. Am scris la descrierea canalului un disclaimer - probabil voi face acest lucru si la clipurile in care mai apar papusi, carticele etc (desi sincer, nu inteleg de ce mai exista youtube kidz... ce prostie.. in fine).

Sa revin la paturica! Am gasit chiar o poza de pe la inceput, cand nu montasem decat primele doua randuri:


Inca de la prima paturica pe care am facut-o mi-a placut acest proiect... intai sa vad cum se aduna petecutele crosetate, apoi sa le incadrez (am facut insa si paturi fara acest pas) intr-o rama crosetata si apoi sa cos creand modelul.




Cam in acest punct eram in seara dinaintea plecarii.. Plecarii paturii :)). Nu este exagreat de mult - dar pana cosi intai cele 8 petecute intre ele, si apoi atasezi totulla patura, dureaza ceva. Acestea nu au fost niste paturi foarte mari.


Si iat-o gata. Mai ramane de facut marginea de jur imprejur... Dar... stati. Ce se vede in stanga :O. Ce avem noi oare acolo?



Cel mai simpatic mic intrus - mare admirator al paturilor facute de noi (si Dodo era la fel, dragul). Oare v-am povestit despre paturica lui? Ia sa verific. OOOOOOO vai 😲 - acum am realizat ca nu am apucat sa va povestesc despre nu mai putin de ....trei paturici mici. Dar tot paturici sunt, nu? Trebuie neaparat sa caut prin poze (ah de as fi apucat sa le salvez in foldere inainte sa se strice laptopul alb 🙏)



M-am felicitat singura pentru pozele de mai sus - unu la mana pentru ca asa puteti vedea mai bine tipul asta de fir - se nueste olefin si e prima data cand lucram cu el. Foarte interesant. Si doi la mana, pentru ca vad si eu cum am facut marginea - sa nu cumva sa o fac altfel la paturica geamana :)))).




Si cam asa arata ... nu am eu asa mult spatiu sa o pozez mai bine (inainte faceam fotografiile in camera mea, dar cum era noapte, nu aveam lumina zilei - a iesit din discutie). Eu am tot asteptat poze mai bune de la Ralu, dar am inteles ca are ceva planuri cu paturelele - vor veni puse pe canapea si vrea sa le dubleze :D. Sigur va iesit ceva f fain - Ralu cand face ceva, chiar face. 

Si acum va las - deja nu ma mai pot concentra (si oricum am scris un roman) ca a inceput discoteca minimal :)))))). O sa profit sa incerc sa lucrez ceva :D.

Pe maine!



12 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Superbă păturica, iar Kouki este un scump. Spor la ceea ce ti-ai propus mai departe.

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

Looks so cute. Thanks for sharing. Have a good day :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı Thank you! I wish you a wonderful day as well :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur mult ca iti place :)
Kouki multumeste mult - azi am avut zi de „spa„ - adica l-am periat un pic (la propriu si figurat). Am o perie umana :)))) - am si pt catei dar, desi am ales una care sa nu zgarie, pe vremea cand il aveam pe Dodutzu, am senzatia ca totusi zgarie.. si prefer peria pentru oameni ca are varfurile usor rotunjite si ii face si masaj. E adorabil cum sta el pe burtica la pieptanato-masaj :)))).

Iti multumesc mult. Sa fie!! Si eu iti doresc la fel :)

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi plac culorile foarte. Nu auzisem de acest tip de fir, arata deosebit!
Spor la toate proiectele, draga Rux! Iar pozele cu pufosul sunt de milioane! Si Rukussu pare sa stapaneasca situatia!
Pupici si seara buna!❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasă păturica! Îmi place să crosetez,dar nu am atâta rabdare sa montez (cos). Pe viitor voi incerca sa fac o păturică pentru Uzii sa vad dacă reușesc să o finalizez!
Kouki a testat păturica! Trebuie testata sau controlată de un CTC!:)) E un scump!😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela ToilăEu am reusit sa fac o singura paturica crosetata (toata crosetata - la astea am crosetat doar o rama la petecutele tricotate de buni).
Trebuie sa am grija cu el cand testeaza ca sa nu o agate :))) Are si el una. Lui Dodo nu am apucat sa ii fac, dar lui ii facusem o husa pentru perna simpatica :P
Iti tin pumnii (incearca daca o faci tricotatat sa lucrezi ciorapeste - am senzatia ca se preteaza mai bine. La croseta e mai puternica un pic impletitura decat la tricotat, ca idee. daca o faci toata crosetata cred ca va fi mai strong :D)
Pupici si multumiri de la Kouki

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana nici eu nu am auzit pana acum. E chiar dragut.
Ma bucur ca iti place! Am folosit gri, biscuit, ivory si negru. Am mai luat si portocaliu acelasi fir, si un grena. Portocaliul e in lucru :D

Se straduieste sa fie la inaltime :P
Pupici!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Chiar aî realizat ceva deosebit de frumos ! Multă muncă, atenție la îmbinări ! Felicitări din toată inima 👍
Drăgălas este Kouki - el este ca un controlor de calitate 😃
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza Ma bucur mult ca iti plac! Meritul e al lui Buni - ea a tricotat patratelele. Eu cu... restul :)). Kouki a cam strambat din nas la a doua - e inca in stadiul de patratele crosetate de jur imprejur, stivuite pe culori in lighean :)))). Am un lighean luat pentru baieti, pe care nu l-am folosit decat odata, cand era n foarte micut si cred ca i-am limpezit ceva in el.... Si acum l-am luat ca sa sprijin in el paturica, pana o termin :D
Pupici!!
ps: Cred ca Rukkusu vrea si ea paturica. ce ma fac:O? :))

Diana spunea... [Raspunde]

E superba paturica! Sa mai zic de rabdare?! Nu mai zic! :)) Dar zic de Kouki! E un pufos scump si stiu cat de mult le place scumpilor la pieptanat-masat! ❤
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana spune, spune de rabdare :)).
Desi sa stii ca daca nu e vorba de lucru in forta si nu te intrerupe non stop cate ceva / cineva, atunci e ok. E chiar relaxant.

Ma bucur mult ca iti place. Probabil prin decembrie o iau si pe numarul 2 la finalizat. As vrea pana atunci sa ajung la zi cu ce urmatoarele restante de pe lista. Mai ales ca nu stiu cand mai ajung ai mei sa o duca - probabil anul viitor.

Dl K a fost super mega pieptanat si masat si dragalit la doua, scuze 4 maini zilele astea :)))) [ in seara asta chiar studiat cu un bec, hahaha si caraghiosuls-a asezat in pozitia craca, pe spate... iti dai seama ce examinare a fost pe micul H,lol]

Pupici

Trimiteți un comentariu