sâmbătă, 5 noiembrie 2022

Putina Magie de la Daria


Buna!
Aseara, cum eram eu asa obosita.... si cum stateam cu Mami in sufragerie, mi-am zis: ce ar fi daca, as scoate-o pe Daria Roselyn din cutie? Zis si facut .... iat-o inainte sa o eliberez, foarte incantata de perspectiva:


Daria Roselyn este o papusa Rainbow High - acest personaj face parte din seria a treia. Eu am descoperit aceste papusi odata cu seria a doua - dar, ghinion, nu am reusit sa prind nici macar o papusa la un pret decent... :))). Seria trei mi s-a parut una dintre cele mai reusite - foarte diferite ca fizionomie. Si cu haine foarte faine.


Nu am facut acum poza si la cutie - cum era inainte sa o desfac, dar sigur am pe undeva prin back-up-uri. Daca o fi vreodata sa va arat mai multe imagini, ca idee. Aseara nu am mai facut poze - pur si simplu a fost ceva spontan si mi-a prins bine.
Mami i-a aranjat putin parul care era putin apretat (daca se piaptana se duce produsul, nu e nevoie neaparat sa il speli - dar depinde foarte mult si de noroc, pentru ca am inteles ca ar fi si unele foarte apretate.. :D asa ca am avut noroc).
Papusile acestea vin cu doua tinute. Asa ca aseara am schimbat-o de cea in care venea imbracata cu cealalta. 




Lui Rukkusu ii vine foarte bine costumatia - ghetutele ii sunt mari, dar in acelasi timp ii vin foarte bine totusi - poate avea stabilitate si sta la poze. Nu am probat-o si cu tinuta cu trandafiri (cea pe care o poarta Daria acum), dar probabil ca ii vine si aceasta, insa pantofii clar nu.

Si asta am reusit sa fac eu astazi la capitolul poze. In rest.... nu stiu daca reusesc sa raspund la mesaje - mail azi..... Sunt mega obosita - s-a schimbat brusc vremea si efectiv dorm pe picioare. Asa ca o sa merg sa fac o branza, sa hranesc copiii (testoasele si pe Kouki) si .. sa manance si eu, haha. Momentan se aude un huruit pe care nu il mai auzisem de multa vreme... vorba aia, fix asta imi lipsea :).

Pe maine!


12 comments :

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

They look so cute. Thanks for your sharing. Have a good weekend :)

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce prietenie frumoasa e acolo intre cele două păpuși. Pofta buna ( deși cred ca ar fi mai bine sa-ti fie de bine ca probabil ai mancat de mult).
O duminică frumoasă și odihnitoare.

Diana spunea... [Raspunde]

Rukkusu arata suuuperb in hainele Dariei! Stie sa le poarte - i se potriveste stilul altfel spus! :)
Noapte buna, Rux!
Pupici! <3 <3 <3

Vicky Cahyagi spunea... [Raspunde]

Beautiful doll and good blog. I followed your blog now. Thx

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte drăguțe! Și păpușile și ținutele!Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı I am happy you like them! Thank you for the visit! Hugs!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko hehe - da, s-au imprietenit instant (in mod interesant in lumea papusilor - cel putin ale mele - exista doar prietenie , hahah).
Iti multumesc mult! Cred ca tocmai ce terminam de mancat- daca ma uit la ora, raspund mai greu (iar sunt in urma cu toate),
Sa avem o saptamana minunata!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana asa-i? :))) Japonezele astea micute, arata bine chiar si cu ghete foarte mai :))).
Pupici cu drag! Somn usor :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Vicky Cahyagi Thank you for visiting!
I am happy you like this article.
:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă au RH niste hainute.... vorba francezului chapeau.
Lucrate la mare arta. Stau si ma minunez de detalii si exacutie. :))))
Pupici!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Este interesantă și Daria (eu acum o văd prima oară) dar pare mult mai solidă decât Rukkusu...oare cum s-au potrivit hăinuțele, ghetuțele ...?!
Dar fetele ce nu fac pentru frumusețe (=modă...)!!!
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza chiar este - cel putin la .. cap si la picioare. Dar, spre marea mea bucurie, hainutele ii vin lui Rukkusu. cel putin cele pe care le poarta acum. Ghetele ii sunt clar f mari, dar stii ca japonezele poarta ghete super mari :))). Asa ca treaca de la noi.
Si eu abia am scos-o pe Daria din cutie. Hihih.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu