joi, 17 noiembrie 2022

Vestute portocalii.


Buna!
Primul lucru pe care l-am facut inainte sa ne jucam a fost  o poza cu Rukkusu - asta ca sa ma asigur ca avem si poza zilei :)))).  Nu voi scrie foarte mult, pentru ca am extrem de multe de facut inca - si imi cer scuze daca, pana duminica cel putin, nu voi avea timp sa ma ocup de comentarii sau voi raspunde greu / lapidar.... stiti voi :). Ma revansez!


O poza din timpul lucrului (ma rog eu doar am cusut piesele si crosetat la cea mai mare la gat). Buni a tricotat (mie mi-a revenit sarcina ingrata de a calcula, numara... da jos si pune la loc.. stiti voi. not really funny... hahaha). Am folosit un fir numit olefin. Ca si la patura (Gemene - una gata, alta in lucru.)....


Prima fost gata vestuta micului H (care, apropo, nu mai e nici el foarte mic - s-a inaltat foarte mult de asta vara si abia am reusit sa il mai ridic... hahaha). Lungimea ii vine la limita - ce pot sa zic, dar e un  dragut (a se vedea cum o tinea pe Rukkusu de atent). 


La vesta micului N (care cred cao sa fie cat mine cat de curand) am facut si eu ceva mai mult (pe langa numarat si alte alea) - am crosetat putin la guler in fata (mi se parea un pic cam rascroit).


Si iata-le. Hehe.....  Acum va las. Nu uitati de Impodobim (si) Bradul anului trecut? XII. Luni am zis ca voi da startul si la concursul pentru bradutul anului acesta (editia XIII - yuhuu).
Pe maine !


8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Vestutele sunt frumoase! Culoarea e super extra - din punctul meu de vedere; imi place la max! 😊
Spor la joaca, Rux, si la ce mai faceti voi acolo! ❤
Pupici cu drag!

MNiko spunea... [Raspunde]

Drăgălase veste ați pregătit tu ți buni pentru nepoți. Spor la treburile pe care le ai de facut. Un weeken rodnic îți doresc.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Cred că era cazul pentru vestuțe - a venit frigul și culoarea aceasta aduce căldură și veselie !
Și băieții o iubesc pe Rukkusu, nu-i așa ?
Pupici ❤️

Suzana spunea... [Raspunde]

Oooo! Ce portocaliu violent! Imi place mult cum a iesit.
I-a placut sa se joace cu ea, sau doar a fost cuminte la poza?
Seara buna, draga Rux!
Pupici! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur mult ca iti plac! In a doua poza e un pic mai tipatoare decat in realitate. telefonul... :))))
Si mie imi plac si speram ca primesc si eu... dar intre timp a venit Ralu la rand, care a zis ca vrea si ea... si acum i-a comandat lui buni una si pentru jumatatea ei.. asa ca stau cuminte la rand (si astept sa imi alimenteze mami cardul sa pot lua fire ca nu mai sunt.. hahahahaha).

A fost scurt, frumos... ne-am si jucat, am si muncit serios in bucatarie (covrigi.. marea lui iubire).

puup <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumim! Buni tricoteaza :D - lucreaza doar modelul acesta pentru ca nu vede prea bine, zareste si atunci la cele mai complicate ii e greu.
Sa ne fie si rodnic, sa ne si odhnim .. sa ne si jucam putin :D, nu?

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza a cam venit sa stii - desi in ultimele zile am tot dat drumul la centrala (ma streseaza ca iar imi cade pe rosu si nu stiu ce a mai apucat-o, cand porneste centrala se ridica si la presiune, pana la 1,5 dar.. hmmm trebuie sa verific maine sau luni cel tarziu cu Mami sa vedem sa nu curga cumva pe la vreun calorifer (desi eu am verificat)
Micul H i-a acordat putina atentie apoi ne-am vazut de covrigi, puzzle,,, masinute.. si mai ales Kouki. Daca ar fi fost micul N, poate ar fi primit ceva mai multa atentie - cu el ma jucam serios cu papusile ... hahahaha.

Pupici <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana sa stii ca nu e chiar atat de tare, pe cat pare (am facut si-a rima.. haha). Arata fix ca o portocala... :D.
Si mie imi plac - tot visez la a mea.. se pare insa ca mai am de asteptat :))))). Pana la Craciun insa, cine stie...

Nu ne-am prea jucat cu ea - dar i-a placut (si pe Mirabela a intors-o pe toate partile hehehe). Micul N e mai papusar. Sau cel putin era. Cand eram doar noi doi ma punea sa le scot pe toate papusile si faceam gradinita, scoteam casuta si o montam (i-am facut una din carton.. ). hahaha. Acum nici nu prea am avut timp.

Cred ca ploua de rupe ca tot se aude pocnituri pe teava de la centrala... :)) sa avem o seara frumoasa :*

Trimiteți un comentariu