luni, 12 decembrie 2022

Calendar Advent 2022 - Ziua 12 „ Semineu ”


Si ce mai faceti voi? Eu astept sa mi se descarce pozele pe laptop. Mai am cam opt minute pana la 12 ... noaptea. Tema pentru astazi a fost semineu. - vorba aia, ai grija de iti doresti ca s-ar putea sa primesti... Si nu ma intelegeti gresit. Imi place tema si m-am bucurat mult sa o fac (apropo, decoratiunea e cea din dreapta, din bratele lui Rukkusu - oricat v-ar atrage privirile cea luminoasa, inconjurata de braduti).

Toate bune si frumoase, pana la urma l-am si terminat (sau el pe mine, si reciproca e valabila, de fapt e chiar mai apropiata de adevar.). Am povestit mai multe in articolul Decoratiune semineu. (disponibil imediat ce reusesc sa adaug pozele si in el)

Urmeaza sa adaug fila in Adventul Fotografic si apoi sa recuperez restanta de anul trecut ( este vorba despre o animatie foarte frumoasa - dar, ce sa vezi, o sa mai dureze putin sa ii pun si ei o poza - se pare ca ziua aceasta a stat sub semnul pozelor care merg greu, se fac greu, se descarca greu.. etc..)

Pe maine!!

🌲
Ziua 12 in Calendarele Advent 2010-2022 💗:


Linkuri directe:

 

🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

 

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 

8 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Bine-nteles că -am uiat doar în stșnga. Noroc că îi place să și citsesc că altel puteam să ratez total așa frumusețe de ornaent. Nici măar o secundă nu mi-a trecut prin cap că pot folosi fetru.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :))). Lasa ca si eu tot asa ma uitam - adevarul este ca iti distrage atentia semineul luminos :). Stiam acest lucru dar am zis ca ar fi simpatic sa il pun si pe el in poze (mi-am asumat riscul, haha).
Sa stii ca eu ma gandisem (la un glob in genul celui facut de tine, cusut pe fetru) dar voiam semineu. Hahaha Initial voiam sa il fac 3D din carton insa nu aveam timp de atata inginerie (a se citi orbecaiala pura, haha) si nici material trainic (m-am convins cand am facut saniuta). Am vrut sa scurtez putin si sa lipesc fetrul - probabil ca ar fi aratat si mai drept, dar banda dublu adeziva nu a vrut deloc sa ma ajute.
Pozele nu sunt nici ele prea clare (nu stiu de ce nu mi-a focalizat pe semineu - probabil lumina asta chioara, mai mult ca sigur).
Oricum a fost o tema faina :D (mi-ar fi placut sa fie un pic mai 3D - cum a iesit a tau, insa mi-a fost de ajuns sa cos cate straturi au fost :)) (adica sa ma inteo la greu haha).

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi place ca semineul mai marisor are si ceas.
Si Niko are dreptate, nu stiu daca as fi folosit fetru, desi am mai spus, incepe sa ma atraga acest material.
Pupici, draga Rux!😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana de aceea l-am si luat (ceasul acela ...haha). Exista si o versiune mai mare ca dimensiuni - eu l-am luat de pe emag.
Nici eu nu l-as fo folosit neaparat - imi luasem cartonul la mine sa fac ceva in genul decoratiunii de care se bucura Martinel, dar.... cand am facut mini saniuta de 1cm mi-am dat seama ca totusi cartonul acesta la miniaturi mai degraba merge lipit. Si nah :(. Plus ca ar fi trebuit sa il decorez.... sa il pictez eventual (nu mai am nimic de pictat). Asa ca am abordat ce aveam la indemana.. :)).

E frumos fetrul. Doar ca asta ales a fost unul rigid, ca sa isi mentina cat de cat forma si... greu de strapuns cu acul. Haha
Pup cu drag :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

O atmosferă caldă, primitoare la Rukkusu ! ❤️👍 Mai trebuia o ciocolată caldă dar zici că se plimba Kouki pe lângă voi...
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza stii ca as bea una? sau mai bine as manca o budinca. N-am mai mancat budinca de ciocolata de ani de zile - dar nu stiu daca o mai tolerez, pentru ca de cativa ani nu am mai putut manca zahar.... hmm poate incerc de Craciun.
Pupam cu drag

ps: Kouki ne lasa si ciocolata cu lapte si tot atata timp ca are un morcov :)))))

Diana spunea... [Raspunde]

Evident ca "luminosul" mi-a atras atentia! 😊 Ti-a reusit semineul din fetru - in detaliu il voi vedea in cursul zilei de azi (sper!) De-o ora, acesta e al doilea comentariu la care ma chinui: eu apas tasta acum, semnul grafic apare... cand are chef laptopul... :((( M-a facut cu capul! si-l inchid.
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana bine-i faci !!! Eu am probleme cu lumina... efectiv simt ca mi se strang ochii.. cumva. Parca scade intensitatea si ma oboseste - cred ca m-as descurca mai bine cu ea inchisa... dar mai am cateva lucruri de facut - de exemplu o branza :)) Bine ca mi-am amintit - as lasa-o pe maine totusi... sa vad daca nu reusesc sa o pacalesc cumva :))).
Ma bucur ca iti place semineul :D. Te puuuup!

Trimiteți un comentariu