duminică, 25 decembrie 2022

Calendar Advent 2022 - Ziua 25 „ Craciun Fericit!! ”

Craciun Fericit!

Desi Calendarul Advent are doar 24 de file, incepand cu cea de-a doua editie gazduita pe Copilarim (2011), eu am mai adaugat si pe 25. 
Anul acesta mi se pare cea mai buna ocazie, ca, pe langa urarile de bine, sanatate si noroc pe care ni le facem, sa aruncam si o privire sa vedem cum arata, Craciunul cu Rukkusu.

Am prins in fotografie aproape toate decoratiunile create cu ocazia Adventului Fotografic. Cadoul origami nu se vede, iar saniuta nu am mai pus-o eu... Am scos toti bradutii si am apelat la ajutorul celor doi soldatei primiti de la Mami - de fapt, daca ma gandesc bine, putem considera globul (primit tot de la Mami, pe post de cadou...sau steaua luminata de instalatie :)). Imi cer scuze si aici, oficial, cadoului, ca nu se vede :)) si pun link catre el, ca sa ii treaca supararea, in caz ca vreti sa il revedeti:  (Dar/Cadou).

Astazi m-am gandit sa va arat si felicitarea virtuala, facuta pentru Impodobim Bradul XIII. Noroc cu Mami si Tati si decoratiunile simpatice pe care mi le-au luat. Sper ca v-a placut si ca a fost... dragalasa :), in ton cu tema.


Va multumesc :* !!
Pe maine!

🎄

Ziua 25 in Calendarele Advent 2010-2022 💗:
 
Linkuri directe:

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

 

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

 

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce frumos ai ornat bradutii! Sa va bucurati de ei, ca sunt minunati.
Cred ca lui Rukkusu i-a placut sa se joace asa colorat!
Multumesc draga Rux pentru toate minunile!
Pupici si Craciun bucuros!😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si sa vezi ce goli sunt acum (aproape) toi :))).
Dar a fost intr-adevar un moment de mare bucurie aceasta pregatire. Doar cei doi foarte mici mai au decoratiuni in ei: cel foarte mic are candycane cu verde si celalalt turturele de zapada. Trenuletul sta pe langa ei (pentru ca nu am reusit sa il lipsesc suficient de bine - mai precis bradul de pe el e prins cu banda dublu adeziva si prefer sa stea la sol - pana cand gasesc o solutie.
Clopotelul i l-am atasat soldatelului de plumb in varful sabiei :)) - nu mai aveam agrafe de hartie, ca altfel l-as fi pus in bradul brad si pe el.
Si mai am un brad ca cei doi mari, de la Mami - ceva mai stufos si mai nins, in care am pus betelele de zapada din margele, cele trei lumanarele, saniuta micuta si steaua cu 2 ingeri.
Toate celelalte decoratiuni sunt in bradutul brad - inca nu imi vine sa cred, pentru ca hotarasem sa folosesc setul primit de Mos Nicolae... E ireal.. de frumos. Am sa fac poze (dar probabil ca abia candva la anul (poate la MFC) o sa pun poze si cu el.
Acum ma pregatesm sa scot si cutiuta de cadouri sa o asez in decor alaturi de saniuta origami - le bagasem in cutie si m-au certat Rukkusu, ursuletul ei si... constiinta :))).

Pup cu drag! Eu multumesc mult pentru tot - pentru prietenie, sustinere, tot tot tot :*!!

Diana spunea... [Raspunde]

Imi place "coltisorul" de Craciun unde e Rukkusu!
Ar fi trebuit sa adun si eu decoratiunile facute, pentru o "poza de grup", dar deja le-am imprastiat in "bradul oficial". Gandesc cu incetinitorul. 😊
Craciun fericit! ❤️ 😘

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu este minunată în acest decor 👍
Să ai sărbători pline de Lumină !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Si ale mele au ajuns in brad - intre timp am scos si saniuta si cadoul origami si le-am pus si pe ele in decor, langa bradutul artificial. :D Ca sa fie toata „gasca” reunita.
Eu sunt la ora cand mi se inchid efectiv ochii de somn....si langa mine se doarme. am o paturica noua (de fapt e a lui bni, primita de la Tati - e rosie si foarte pufoasa si are braduti, cadouri s candycanes cu verde (hahaha acum am observat). e luata din Pepco (si lor le-a parut rau ca nu au ai gasit... apoi).si am pus-o pe picioare, apoi o inveleste si pe buni care picoteste langa mine... si langa ea, cu o mana aseata pe el, le doarme Kouki... Si e asa liniste si pace... (rar se mai aude cate un pacanit pe afara...).
Asa ca si eu gandesc in viteza a1a :))))
Pupic

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ma bucur tare mult ca iti place decorul. Aproape ca am si uitat cat am negociat cu unele decoratiuni pana au binevoit sa stea si sa nu cada :)))).
Pup cu drag!! :D
Craciun Fericit!!!! :*

MNiko spunea... [Raspunde]

Nu am pus niciodată în calendar și fila 25. De obicei moșul aduce și ceva de craft, așa că nu mai era necesar să punem încă o activitate in calendar. Felicitarea e superbă. Nici nu putea fi altfel cu Rukkusu în ea.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko nici eu in primul an - dar din al doilea, a fost un fel de bonus day - in care sa fac urarea de Craciun Fericit :). Pe 26 aveam puse colindele si pe 27 Calendarul strans la un loc. :))))
Ma bucur mult ca ti-a placut :)!!

Trimiteți un comentariu