luni, 9 ianuarie 2023

3 secunde si Bagheta Magica a lui Rukkusu


Buna!

Eram sigura ca am scris la un moment dat... despre acesta piesa - probabil ca am scris, dar pe primul meu blog. Uneori se mai intampla si asa ceva in peisajul muzical romanesc. Rar... Un moment  (din cate imi amintesc era lucrarea de licenta a AneiMaria, oricum mesajul ei este unul scurt, sensibil si ... foarte puternic. Si actual.


Versuri:

Fiecare aleargă-n felul lui, mereu dupa ceva.

Nu contează câte ai în viață, mereu vrei altceva.

Părinții pleacă peste mări și țări să facă bani...

Degeaba se întorc bogați... copiii sunt prea mari.


Stai... 3 secunde-n viața ta!

Amintește-ți cum era, când puteai visa.


Am uitat cum e să-ți fie milă de un cerșetor.

Ne gândim că niciodată, nu vom fi în locul lor.

Am uitat de mult tot ce-i frumos, am uitat să mai iubim.

Existăm, dar nu trăim. Ne grăbim... să murim.


Stai... 3 secunde-n viața ta!

Mai stii ce-ti doreai candva, cand murea o stea?

Stai... 3 secunde-n viața ta!

Amintește-ți cum era, când puteai visa.

De mult nu am mai stat sa „scot versuri”. Mi-am amintit cand am facut sportul acesta cu „Soarele meu” - de la Mandinga... :))) In holul de receptie, la Roton. A fost odata.
Cred ca iar trebuie sa imi ajustez ritmul.... 😅. Vreau sa fac asaaaa de multe, sa le recuperez atat de repede, ca apas cam mult pedalele... mai ales cand reputez o mica vitorie, Tentatia este mare ( ca atunci cand scapam de cate un exemen epuizant si ma simteam de parca era gata sa mai iau inca zece ca el in piept... pana cadeam lata cand ajungeam acasa, si ma trezeam simtindu-ma de parca as fi dat la sapa 😂). Dar si frana asta de mana.... prea se activeaza brusc. 😒😂


I-am promis lui Rukkusu ca ii fac si ei o bagheta magica. Si m-am tinut de cuvant! O bagheta magica, cu o stea :). 





Am folosit o hartiuta mica pentru origami, o crenguta din bradul de anul trecut si un strop de lipici cu sclipici, recuperat din setul pe care il am de la Ralu (a fost al ei, haha) si care set cred ca are binisor peste 10 ani. Imiplaceca nu are un miros puternic si il pot folosi... Chiar, sa vad daca a aparut ceva de gen pe net, pentru ca acum ceva timp cand am mai cautat nu era.

Imi place mult cum a iesit bagheta micuta si o voi adauga la provocari verzi (sunt happy ca am recuperat un proiect - cred ca pana ajung eu la proiectele initiale, pe care le mai am, desigur, refac temele hahahahaha - ceea ce, nu e chiar rau, pana la urma).

(inspirata de aici: Felicitare - Prietenia - o Bagheta Magica. (S1/52) ).

📚📚

Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”😊

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Acum avem o bagheta magica si in joc! Ce poate fi mai frumos!
Sa ne jucam dara! Rukkusu are alta costumatie! frumoasa foc!
Si trebuie sa recunosti ca vine un moment cand pur sisimplu intelegem ca nu e cazul sa mai alergam pentru ca avem tot ce ne trebuie!
Multumesc draga Rux! Si oare de ce am uita asa ceva?😘❤️

Diana spunea... [Raspunde]

Rux, cu degetelele ei indemanatice a reusit o noua miniatura frumoasa! Cat de mica trebuie sa fie bagheta magica! 😊
Imi place cum e imbracata Rukkusu! Are si niste "botosei" grozavi!
Pupici! ❤

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Baghetuța magică ❤️ Rukkusu strălucește de drag ❤️ a rostit și vreo incantație ? Totul strălucește la ea: părul, ochii, cerceluții, rochița, pantofiorii, baghetuța...
Nu știam melodia ...
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana :D! Da -aceasta e mini bagheta noastra magica (cealalta e calatoare :D). Deja ma intreaba cand se schimba iar :)))))))))).
Asa este - Totul este sa nu alergam prinsi de curent... sa reusim sa ne.. sustragem, ca sa zic asa. :)
Cu mare drag! Mi-a placut mult piesa cand am auzit-o prima data. Ar trebui ca un anumit vers (cel cu graba) sa fie predat ca materie obligatorie.. dar, ceea ce se intampla, este fix opusul.

:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hihi - am avut ajutor :))) E chiar foarte mititica (desi probabil, s-ar fi putut si mai mica :))))).
Ma bucur ca iti place. Evident ca se potrivesc ca nuca in perete, dar ii vin si mi se par simpatici, asa verzi cum sunt :)))
(teoretic costumatia are si ciorapi si am chiar si niste cizmulite chiar pentru ea negre, cu franjuri. Dar sunt imbracate de altcineva - sa vad daca reusesc sa imi localizez urmatoarea „victima” hahaha - oricum ele au imprumtat hainute de Licca si nu invers :D)
Pup cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza Ma intreb - poate chiar a rostit (cat am luat telefonul ca sa fac pozele, ea stie ce a facut :O - cam straluceste, nu? :D)
Sper ca a fost o descoperire placuta. :*
Imbratisari si pupici!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasă bagheta magică a lui Rusukku. Nu-i asa că vrea să ne atragă atenția cu ea la lucrurile importante, asa cum face si melodia? Nu o stiam. Versurile sunt deosebite. Mă duc so o ascult.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur sa ca iti place - asa cred ca vrea sa faca :). Nu degeaba a folosit o crenguta de brad pe post de betisor :D.
Sper ca ti-a placut melodia. :)
Pupici!

Trimiteți un comentariu